borism 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 USTA, USTNICE, ZOBJE: pomen…; Če so usta dvakrat širša od očesa označujejo neumnost.Zaprta usta in širša brada,je znak trdoglavosti,Čvrstost ustnic je v skladu z določenim značajem,Neki zatrjujejo,da se da po opazovanju ustnic dokaj uspešno ugotoviti značaj,Zgornja ustnica nagnjena čez spodnjo:dobrota in povprečne sposobnosti,Spodnja izpostavljena:slab karakter,prezirljiva osebnost,Mesnate ustnice:čutnost,Debele ustnice:pohotnost,Stisnjene:energičnost,Zaokrožene:sramežljivost,Ostro povlečene vase:zlobnost,Tanke ustnice:brezčutnost,Mehke ustnice:slabost in neenergičnost,Stisnjene brez ostrih robov:hladnokrvnost in podvrženost redu,V glavnem zaprta:odločnost in samozaupanje,Malce zmeraj odprta:neodločnost,slabost,Odprta:enostavna narava,Usta v pravilni liniji:vzdržnost,Povečana:nekontroliran apetit,Pomanjšana: nenaravnost,Stisnjena:važnost,Nizko postavljena:melanholik,zlobno razpoloženje,Sijajni zobje:izpopolnjen okus,Rumeni zobje(ne od cigaret):vesela narava,Drobni zobje:prodoren um,Negovani zobje:osebna urejenost,Močni in ostri zobje:dolgo življenje,Veliki in gosto postavljeni:nagnjenost gurmanstvu…. (vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 A zdej bom morala še usta prlepit sem gor? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2003 Avtor Prijavi Deli 28. september 2003 A zdej bom morala še usta prlepit sem gor? Vidiš,saj ena ki si to upa.Vsaka čast levinja.Nikar ne meči ostalih koščkov stran. Lep dan~ Tamara,zdejle uživate vi tam ob morju,ti kar zavidam(srečko si veš).... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 hahjaa, tamara si mi dala eno idejo, zdele bom vse tele dele koščke skp sestavu pa tebe naredu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 http://www.9zvezd.com/foto/ustnice.jpg Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 hahjaa, tamara si mi dala eno idejo, zdele bom vse tele dele koščke skp sestavu pa tebe naredu Pokowc, sam pazi, ker niso vsi deli z iste fotke! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 hahjaa, tamara si mi dala eno idejo, zdele bom vse tele dele koščke skp sestavu pa tebe naredu Pokowc, sam pazi, ker niso vsi deli z iste fotke! Pa de nouš mojih ustnic zraven dal - pa Bobnarjeve riti!! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 - pa Bobnarjeve riti!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 točno, hvala za idejo....sam mau Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Vojko tvoje ustnice???? Koliko časa si jih retuširal???? (ker so popolne!) Sicer...bi raje videla oči (pokowc...ti pa veš, kaj je tvoja naloga? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Vojko tvoje ustnice???? Koliko časa si jih retuširal???? (ker so popolne!) Sicer...bi raje videla oči (pokowc...ti pa veš, kaj je tvoja naloga? )Sanjalica Nisem jih retuširal.Takšne zgledajo, ker so pomanjšane. A oke bi rada - uf, pa imamo kakšno takšno temo?Okice so pa žalostne....pa ne vedno Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 K sreči nisem neumen, ne trdoglav, nebi rekel da so moje ustnice čvrste, a moj značaj zagotovo je, hm čutne malone pohotne, odločne in polne samozaupanja, vzdržna, kontroliran apetit, niso stisnjena, sijajni zobje.. izpopolnjen okus torej, nevesela narava.... drobni zobje ja bojda da res(mnenje zobozdravnice), negovani zobje tudi to je res(moje mnenje, mama-zobozdravnica, se s tem nikoli ni strinjala, ampak so zdravi in brez lukenj...., hoho dolgo življenje in nisem nagnjen k gurmanstvu... darn, to dobim ker ne jem mesa..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 brez lukenj...., hoho dolgo življenje in nisem nagnjen k gurmanstvu... darn, to dobim ker ne jem mesa.....Aaaaaaaa, zato imaš zelene zvezdice! Zakaj pa pol jst nimam zelenega napisa!!? Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 He, Boris - koncno se nekje najdem! V zobeh! Imam namrec zelo majhne zobe...A kje pise, kaj, ce nimas dvojk, ampak - 1 3? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 tamara a je ratal al ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Poko, skor vse štima, sam tangic pa ne nosim na bradi... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Tamara,moda se spreminja... Lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 He, Boris - koncno se nekje najdem! V zobeh! Imam namrec zelo majhne zobe...A kje pise, kaj, ce nimas dvojk, ampak - 1 3? Marsa,tule pri svoji fotki jih uspešno skrivaš.Nasmeh marsikaj pove,saj sam veš!Pridemo tudi do njega. Lep večer! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Poko, skor vse štima, sam tangic pa ne nosim na bradi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Marsa,tule pri svoji fotki jih uspešno skrivaš.Nasmeh marsikaj pove,saj sam veš!Pridemo tudi do njega. Lep večer!Borsi, saj jih nic ne skrivam - enostavno jih ne kazem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Hihi...mesnate..valjda..polne..navzgor privihane kotičeke in gube smeha... Ja, z ustnicami sem bila vedno zadovoljna...tudi z zobmi. Marsa - kako nimaš dvojk? Tudi moja starejša jih nima..vsaj ene ne...kakšen pomen torej? Pa tudi ribica tako kot ti..hmmm Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Nataly - ker sem tolk bukvalno shvatila trinajstico Niso imele korenin ali kaj... ni bilo notri stalnih... pa so mi mlecne potem izpulili prej... potem so se mi zobje, mislim 'luknje', prazen prostor... sami zarasli... brez aparata... ceprav sem si ga ful zelela... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 ... brez aparata... ceprav sem si ga ful zelela... ... jaz pa sem si blazno želela met očala... pa jih še zdaj nimam ... razen sončnih Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Tudi moji hčeri se je trojka pomaknila na mesto dvojke in vsi ostali zobje naprej - brez aparata. Ne vem, če si ga je kdaj ravno želela - nikdar ni omenila Jaz pa nisem hotela imeti očal - pa sem jih pred nekaj leti dobila...in ne samo sončna :xx!: Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 ... brez aparata... ceprav sem si ga ful zelela... ... jaz pa sem si blazno želela met očala... pa jih še zdaj nimam ... razen sončnih Jaz tudi - sam - kar zelela, to dobila - kot vedno, marsica pa to... Vedno 'oko sokolovo' - relativno pozno - pri 20-ih reciimo (vsekakor po puberteti) dobila dipotrijo - ki pa je mikro, imam predvsem astigmatizem, ki pa je kar... velik? mocen? Ne vem, kateri termin se uporabi? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.