ilafa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Kaj pa neverjetno malo prostora med nosom in ustnicami? papa, Ursa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2003 Kaj pa neverjetno malo prostora med nosom in ustnicami? papa, UrsaPrikaži se na ikoni,da te jaz ocenim!? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 ilafa?.maš predolg nos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ilafa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 ne, nos je normalen. samo tistega prostorcka za smrku dol tect je malo. bom slikico dala gor takoj ko najdem kaksno! cau, Ursa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2003 Roke rade pozabijo, kaj so usta obljubila. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 čeljust pomaknjeno naprej kar kaže na primitivnost, nagonsko delovanje Hehe bobnar, ful bi bil lep jaz če bi mel res čeljust naprej, ampak moja čeljust je dokaj nazaj nagnjena.... hehe, čist nič robustna in to, bom pa mogu sliko zamenjat, za eno mal novejšo sam da mi ta pokowc pošlje pa bo gor.. hehe, sicer pa moji zobe so sijajni in drobni, hehe, nić kaj primitvno, pa še po zaslugi zobnega aparata blazno ravni... : , sicer pa bojda da zelo trdni in močni trpežni, moja mama (strokovnjak na tem področju) je rekla da še ni videla kaj takega da bi bili zobje tako ne-nagniti, hja vsi v naši familji majo neko gnilobo, jaz pa čist brez, mam pa zanič dlesen.... hehe, moja teorija je da sem alergičen na jeklo oziroma nikel v jeklu, ki ga mam v ustih čez noč... brrr..... Ajd, Bobnar, upam da sem popravil vtis, čeprav bi se mi prav dopadlo da bi bil "An Animal", sem pa kdaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Saj zdaj sva itak oba legendarna LNFjovca.... Leteči Neznani Frčoplan... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>raste mi prvi modrostni zob .... pri 21tih. le kaj to pomeni.... da te je pamet srečala! in postajaš modra! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 men modrosni že okol 6 let rastejo, pa še zdej niso čist zun...boli ko svina ko se prpravi da bo rastu, pol je pa en cajt mir, pa spet jovo na novo..... :xx!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Mesnate ustnice:čutnost,Stisnjene:energičnost,Stisnjene brez ostrih robov:hladnokrvnost in podvrženost redu,V glavnem zaprta:odločnost in samozaupanje,Povečana:nekontroliran apetit,Stisnjena:važnost,Sijajni zobje:izpopolnjen okus,Negovani zobje:osebna urejenost,Veliki in gosto postavljeni:nagnjenost gurmanstvu…. Matr,kva je to dobr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>srednje veliki, gosto postavljeni, normalno negovani, pravilni, trojka rahlo izstopa (vampir), ..neproblematični.ustnice: kar pravilne - spodnja malo večja, oblika se spreminja v skladu z razpoloženjem... brada- močnejša z neizrazito jamico.....nos- pravilen greben, postranski pretin... oči- mandljaste oblike, obrvi visoko usločene....grem se analizirat A te lohk jz, s prsti pa z jezikom? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vem še... Please tell me baby,aha,aha,... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>bueeeee.... Kva sm pa zdej tazga reku? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A te lohk jz, s prsti pa z jezikom? D se nauš usrou! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Please tell me baby,aha,aha,... D se nauš usrou prou na mehk No 2. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 moj zob pa še kar raste nekam v tri pm bo treba "na stol" nč se ne boj tist boli en teden če sedeš na stol POTEMPADONESKONČNOSTI.MIR. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 joj, zobje prepozno sm mlečne ven ruknu, pa so mi stalni mal postran zrastl...pa ni tm vmes več placa, da bi jih čist nazaj zravnov...me zanima, al je pri 22 še cajt za aparat? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Mesnate ustnice:čutnost,Zaokrožene:sramežljivost,Usta v pravilni liniji:vzdržnost,Sijajni zobje:izpopolnjen okus,Negovani zobje:osebna urejenost, To sem kao...ce sem dobro razumela besedo "mesnate" Ne vem kolk je to sicer res, ampak ok ( ja, na svoje zobke sem fuuul ponosna brez plombic, kar beli in zdravi ) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mesnate ustnice:čutnost,Zaokrožene:sramežljivost,Usta v pravilni liniji:vzdržnost,Sijajni zobje:izpopolnjen okus,Negovani zobje:osebna urejenost, To sem kao...ce sem dobro razumela besedo "mesnate" Ne vem kolk je to sicer res, ampak ok ( ja, na svoje zobke sem fuuul ponosna brez plombic, kar beli in zdravi ) hmmmm... ..zanimivo.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.