Marsa 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Ko imamo ze par tem podobnih, se mi zdi fino, da bi kar na enem mestu imeli splosno o temle. Ali brada, pomaknjena naprej, res odraza kljubovalen znacaj?Ali orlovski nos res pomeni odlocnost?Ali velike dlani res pomenijo tudi to, da je clovek delaven in vztrajen?Kaj pomeni, ce imamo oci razmaknjene in kaj, ce jih imamo zelo blizu? Itd., ipd. *Morda bomo kasneje teme zdruzili, morda pa tudi ne.Nic pa ni narobe, ce obravnavamo vsak delcek celote posebej in tudi vso celoto posebej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Ko imamo ze par tem podobnih, se mi zdi fino, da bi kar na enem mestu imeli splosno o temle.A ti pa bi rada, da jst tle vse moje koščke kar skup prlimam? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2003 Avtor Prijavi Deli 28. september 2003 Jaz bi predvsem rada, da pogledas moj komentar (posebej zate) v temi 'Horoskop in zunanjost'. Sicer pa seveda, prosim - welcome! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 Ko imamo ze par tem podobnih, se mi zdi fino, da bi kar na enem mestu imeli splosno o temle. Ali brada, pomaknjena naprej, res odraza kljubovalen znacaj?Ali orlovski nos res pomeni odlocnost?Ali velike dlani res pomenijo tudi to, da je clovek delaven in vztrajen?Kaj pomeni, ce imamo oci razmaknjene in kaj, ce jih imamo zelo blizu? Itd., ipd. *Morda bomo kasneje teme zdruzili, morda pa tudi ne.Nic pa ni narobe, ce obravnavamo vsak delcek celote posebej in tudi vso celoto posebej. Fizionomija človeka je v veliki meri odvisna od mnogih dejavnikov, seveda pa ti dejavniki ne vplivajo le na zunanji izgled človeka, ampak tudi na naše obnašanje. Sodobni svet je skoraj vse lastnosti človeka "vtaknil" v genetiko in družbo - zanemaril pa je, da lahko hrana, način življenja, stresi, celo kraj v katerem živimo, čas v katerem živimo močno vplivajo na to, kakšni smo in kakšne značilnosti imamo. Tako je Deepak Chopra v intervjuju na CNNu, kjer so se pogovarjali o DNAju lepo rekel približno takole: "Seveda, sedaj poznamo kako so elementi v DNA razporajeni po vrstnem redu - ampak, ali poznamo razdalje med njimi? Mnogo ljudi se je in se še ukvarja z fizionomijo človeka, vendar pa vsak od raziskovalcev upošteva le omejeno količino dejavnikov, ki na človeka vplivajo, tako so vse te raziskave tudi omejene - najbrž še bolj kot astrologija - čeravno astrologija ni ravno priznana veda na tem področju. Makrobiotiki pravijo, da je fizionomija odvisna tudi od prehrane, ki jo uživa mama in seveda otrok v prvih letih svojega življenja. Zato tudi so tako proti uživanju mleka in mlečnih izdelkov, saj so tudi makrobiotiki zagovorniki rekla: Povej mi kaj ješ in ti povem kakšen si..... Pa lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. september 2003 Prijavi Deli 28. september 2003 jAaa, se strinjam, de bi blo fajn, de bi tole združili nekak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 (popravljeno) Za začetek ... Čelo Obrvi Oči Nos Usta,ustnice,zobje Lasje Brada Obraz Vrat Ušesa Glava Telo,postava Glas,smeh Pa še Glas,smeh Popravljeno 2. oktober 2003 -> Tina Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 -Prifrknjen nos (ponavadi tudi majhen) pomeni nestrpnost, ipika, kljubovalnost, ljubosumje, šibka volja.Nič od tega ne velja zame, ne vem, od kje se je pol moj nos vzel ????? Ah jaz pa ne verjamem v te zadeve, da izgled pogojuje značaj, ko se le ta tudi tekom življenja lahko zelo zelo spreminja, a če bom jaz kakšno določeno lastnost v sebi spremenila bom pa iz 182cm, kr naenkrat 163cm? Preenostavno bi bilo tkole... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Valjanje je v redu, ja, pod mizo - to mi pa še ni padlo na pamet.... . Pa ti resnici misliš, da je to tako enostavno, da si enih par pravil o konstrukciji človeka zapomniš, pa spoznaš neko novo osebo, si jo ogledaš in poznaš značaj? Jaz mislim, da to glih tko ne gre no.... Sej bi tud človek mislil, da je Bobnar en strupek, pa ni, ampak je samo inteligentno ciničen in duhovit - na momente. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Ko imamo ze par tem podobnih, se mi zdi fino, da bi kar na enem mestu imeli splosno o temle. Ali brada, pomaknjena naprej, res odraza kljubovalen znacaj?Ali orlovski nos res pomeni odlocnost?Ali velike dlani res pomenijo tudi to, da je clovek delaven in vztrajen?Kaj pomeni, ce imamo oci razmaknjene in kaj, ce jih imamo zelo blizu? Itd., ipd. *Morda bomo kasneje teme zdruzili, morda pa tudi ne.Nic pa ni narobe, ce obravnavamo vsak delcek celote posebej in tudi vso celoto posebej. Fizionomija človeka je v veliki meri odvisna od mnogih dejavnikov, seveda pa ti dejavniki ne vplivajo le na zunanji izgled človeka, ampak tudi na naše obnašanje. Sodobni svet je skoraj vse lastnosti človeka "vtaknil" v genetiko in družbo - zanemaril pa je, da lahko hrana, način življenja, stresi, celo kraj v katerem živimo, čas v katerem živimo močno vplivajo na to, kakšni smo in kakšne značilnosti imamo. Tako je Deepak Chopra v intervjuju na CNNu, kjer so se pogovarjali o DNAju lepo rekel približno takole: "Seveda, sedaj poznamo kako so elementi v DNA razporajeni po vrstnem redu - ampak, ali poznamo razdalje med njimi? Mnogo ljudi se je in se še ukvarja z fizionomijo človeka, vendar pa vsak od raziskovalcev upošteva le omejeno količino dejavnikov, ki na človeka vplivajo, tako so vse te raziskave tudi omejene - najbrž še bolj kot astrologija - čeravno astrologija ni ravno priznana veda na tem področju. Makrobiotiki pravijo, da je fizionomija odvisna tudi od prehrane, ki jo uživa mama in seveda otrok v prvih letih svojega življenja. Zato tudi so tako proti uživanju mleka in mlečnih izdelkov, saj so tudi makrobiotiki zagovorniki rekla: Povej mi kaj ješ in ti povem kakšen si..... Pa lep pozdrav, Vojko Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 No, se enkrat, da bo nenehno vidno tole (hvala Tini ): Čelo Obrvi Oči Nos Usta, ustnice, zobje Lasje Brada Obraz Vrat Ušesa Glava Telo, postava Glas, smeh Kar pa je ostalega, pa morda ni treba za vsako nadlaht ali meca ali gleznje odpreti nove teme - pac pa lahko nadaljujemo tole kar tukaj, v tej temi... ****************************************** Ko smo ravno pri gleznjih, imam ozke in lepo oblikovane.Dlani pa imam precej velike - niti malo 'ribje', sploh nimam npr. 'intuitivne dlani', pac pa nekoliko 'lopatasto', skorpijonsko, morda tudi zemeljsko, 'bikovsko'.Stegna imam dolga, meca imam morda nekoliko preokrogla v primerjavi z gleznji, sicer pa so lepo oblikovane noge - ceprav nekoliko na X. Kolena imam drobna, celo 'spicasta'.Prste (na roki) imam krive, se posebej sredinec - sicer sami prsti so pravilne oblike, sorazmerni.Imam majhno in lepo oblikovano glavo, drobne zobe, majhna usta, a ne tanke ustnice, okroglo brado -brez luknjice in kljubovalna usta in pogled. That's Moi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Bravo Marsa Se res veš opisati... Sama nisem ali toliko kritična, objektivna, ali ne vem, kaj naj vzamem kot izhodišče... Moj nos je napram črnskim nosom ozek, drugače, bi rekla, da je širok, vendar majhen; pa ni potlačen... Rekla bi, da so oči majhne, čeprav mi velikokrat kdo pravi, da so "me same oči"... Ustnice...enakomerne...mesnate(?)... Prsti na rokah...tanki, malenkost debelejši sredinski členek...vendar kljub temu tako tanki, da imel moj sin ob vstopu v osnovno šolo debelejše prste kot jaz... Veliko mi povedo prsti, in nohti na rokah... Zobje moji... in jih čuvam kot...punčico svojega očesa. Se mi zdi, da so zobje tisti, ki dajo pečat obrazu. Lasje - neukrotljivi... (je to mogoče povezano z značajem????) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 ... Lasje - neukrotljivi... (je to mogoče povezano z značajem????)Sanjalica Tile lasje - to pa ziher... Jaz nimam ne skodranih, ne ravnih, pac pa 'zavihane'... Prej ravne kot pa kodraste, na vsak nacin - a nekako... neukrotljive, kot pravis... Na eni strani se mi obrnejo navznoter, na drugi pa navzven... pa kar kaksen cop mi takole kdaj kje strli...(*Ampak - ali nisva midve itak kijevski dvojcici?) Prijateljica pa me zafrkava, ces da si jih s krtaco ful takole na not pa na ven... Imam pa fotko, kjer imam totalno skrauzlane - ne mors verjet... Ze vem, kaksne imam lase - zivahne No, vidis, da je povezano z znacajem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Jaz nimam ne skodranih, ne ravnih, pac pa 'zavihane'... Prej ravne kot pa kodraste, na vsak nacin - a nekako... neukrotljive, kot pravis... Na eni strani se mi obrnejo navznoter, na drugi pa navzven... pa kar kaksen cop mi takole kdaj kje strli...Točno to... Danes sem bila taka, kot da bi mi kdo vrgel petardo v glavo (med lase!!!). Vsak drug teden grem v ponedeljek zjutraj k frizerju, da potem vsaj vsak drug teden izgledam...tako-tako... Ta teden pa je tisti...petarda teden. Groza... (za moj okus) v službi pa rekli: "Kako si srečna, da se ti tako lepo vihajo lasje!" Neukrotljiva...živahna....Sanjalica... (dobro se čuje ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 sem malce skeptična do te zadeve...kot vedno...zdi se mi preveč preprosto takole na hitro sklepati o tako komplexni zadevi kot je človekov značaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 sem malce skeptična do te zadeve...kot vedno......... Vseeno pa tudi nekoliko samokriticna in tudi duhovita... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 ...ja, za crknit duhovita... Saj veš, kaj sem mislila, ne? Fiziognomija se lahko skrije pred okom sokolovim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Uma - ves kaj si ti - skepticni firbec... Ker kao... si skepticna... a dopuscas moznost - npr. ze s tem, da sploh debatiras...Ker ce ti ne potegne, ti pac ne potegne...A ti pa se 'vtaknes'... to pomeni, da te morda 'malo gricka' tole sem pa tja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Hja, slepi sledilec nisem (čeprav sem v enih stvareh kar fixna...)...okužena s postmodernizmom... Zdaj pa povej, kateri aspekt je to! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Hja, slepi sledilec nisem (čeprav sem v enih stvareh kar fixna...)...okužena s postmodernizmom... Zdaj pa povej, kateri aspekt je to!Uma Prečitaj še enkrat kar ti je napisala Marsa Skeptični firbec in ne Slepi sledilec. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ja, Vojko, saj znam brat, no... A veš kakšna je razlika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ja, Vojko, saj znam brat, no... A veš kakšna je razlika?Mi razložiš prosim! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Tile lasje - to pa ziher... Jaz nimam ne skodranih, ne ravnih, pac pa 'zavihane'... Prej ravne kot pa kodraste, na vsak nacin - a nekako... neukrotljive, kot pravis... Na eni strani se mi obrnejo navznoter, na drugi pa navzven... pa kar kaksen cop mi takole kdaj kje strli...Ze vem, kaksne imam lase - zivahne No, vidis, da je povezano z znacajem... :OO!: hihi... jaz tudi take... živahne... posebno, ko si jih umijem, ni šans, da bi bile spete dlje kot pet minut, vse nekaj leze ven in po svoje... drugače kar lepe, sijoče in gladke, a silno živahne ... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Tile lasje - to pa ziher... Jaz nimam ne skodranih, ne ravnih, pac pa 'zavihane'... Prej ravne kot pa kodraste, na vsak nacin - a nekako... neukrotljive, kot pravis... Na eni strani se mi obrnejo navznoter, na drugi pa navzven... pa kar kaksen cop mi takole kdaj kje strli...Ze vem, kaksne imam lase - zivahne No, vidis, da je povezano z znacajem... :OO!: hihi... jaz tudi take... živahne... posebno, ko si jih umijem, ni šans, da bi bile spete dlje kot pet minut, vse nekaj leze ven in po svoje... drugače kar lepe, sijoče in gladke, a silno živahne ... Srečna ti! Res je delo z njimi, so pa famozna igračka, zaščita, crtljalnik, kapa....... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 a vse to ja pol naj pa kar bodo živahne... sam, da so Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Avtor Prijavi Deli 19. april 2004 Koliko tem imamo o videzu, samo ne vem, ce ima smisel zdruzevati... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.