Mateja 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 ... mislš ... poudark na drživa Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Imata pa zanimivo obliko brade, samo ne najdem nobenega primernega opisa tam na začetku. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 hehe tina... sej glih zato sm pa slikce gor dau.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Sorodni dušici z Matejo potem ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 hehedushice so vse sorodne....glede na izvor Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 tromostovje...vchas meu shtant s kamenchki.... Jebemti pol se te pa spomnem. Sm dostikrat pred desetimi leti uletaval po Čopovi dol do tromostovja, pa pr' Prešernovem spomeniku, če mu nismo flaše dal gor na njegovo roko, pol smo pa enga zrolal, pa ti si se t'm dostkrat šetu' edin' če ni bil še kakšen bradonja, poleg tebe. Aja kar se tiče brade, ne maram se obriti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 edin' če ni bil še kakšen bradonja, poleg tebeskor nemogoče... bradonja sam en v Ljubljani Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 O groza, aakhut! Zdej šele vidla tvoje fotke! Če bi te v temi srečala, bi se te še ustrašla! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 haha benti sem gledal tisto sliko pred kakim tednom na enemu drugemu računalniku pa je sploh ni pokazalo pa gledam kje kaj ah spet kdo meče brezvezne slike, zdaj pa vidim to tukaj na velikem ekranu veliki resoluciji.... kaka bradica, s tem te najbrž nebi spustili na letalo... lohk not skriješ orožje...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 hehebiu hec, k sm s starim pasoshom shou na hrvashkotam brada, jaz brez brade.....me polcaj gleda...pa gleda....pa she gleda....pol sm si pa moru vato okol nashtimat....k dedekmraz :xx!: spustil so me pa le...hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 kam pa pridema brez domišljija ... aakhut naš nakladač Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Tist policaj itak ni mel dovolj domišlije.... da b vidu hudiča z brado, pravzaprav še nikol nisem vidu hudiča upodobljenega z brado, taki so prej svetniki, dolga bujna brata..... al pa taka bolj kozja... hudiček, pa včasih kako zelo tanko špičasto..... .... ti ti ti aakhut, bo treba to popravit a.... hehe, no sej če pozorno preberem je že nekaj časa nimaš več, ampak, kako za vraga gre to sploh dol? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 z zhiletom.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Pa to nič ne boli Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 vceraj sem bila v enem filmu (Izpoved nevarnega uma, directed by george Clooney ) pozorna na brado drew Barymore...Ima jo tko mal na ven (cemur morda pripisujejo mal kljubovalnosti), ampak nekako ne 'spicasto', kot bi si morda predstavljal, pac pa okroglo in mehko... ki mroda tolk ne pase k temu znacaju... info: drew je riba z luno v raku. odtod 'sochnost' in 'mesnatost'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Štirioglate, po možnosti malo v vsako stran štrleče čeljusti - trma s pedigrejem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>............. - trma s pedigrejem. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 (kaj si pa nasel, tocn tale brada te je matrala al kaj ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 take štirioglate brade so mi ble zmer tu mač agresivne...trmaste...nemogoče skratka....verjetno nekam mačo zgleda na fotkah sam u 3d bi bla pa to čista polomija od tipa.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 in kaksno da ma drew barymore. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Z luknjico:sposobnost za dobro razsojanje,Vdobljenje na bradi:previdnost,zavest,Okrogla z jamico:ljubeznivot,srčnost,Majhna brada:zvitost,Kratka in okrogla:zaupljiv karakter (vir:www)Kar velja zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti maš bolj oglato brado kok je iz slik videt, no je pa res da kar je za nekoga okroglo, je za drugega oglato Ne vem no, jaz pač sklepam, da majo oglato brado tisti s široko brado, recimo Todika, jaz mam pa ozko in kratko in mi ni glih oglata, pa tud okrogla ne, ne vem pol, ker tud špičasto nimam. Ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 11. oktober 2005 Prijavi Deli 11. oktober 2005 (popravljeno) [/b]....dan...evo, prou u tem sm hotla guvort, pa nism vedla kam pisat!BRADA - moski z brado mi niso usec, jasn! Sm enkrat za nou let kuslna enga, k je meu precej dougo crno brado, oooooh, d vm n puvem, MU JE SMRDELA pu makaronh, sulati, cesnu, mugoce tut pu kaviarju, nism cist sigurna .... no, u glaunm, GROZA!Puzdrau - Binga-Bonga Popravljeno 11. oktober 2005 -> BINGA-BONGA Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.