borism 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 BRADA:pomen izgleda… Izpostavljena:zaprt karakter,Z luknjico:sposobnost za dobro razsojanje,Mesnata:občutljivost,Vdobljenje na bradi:previdnost,zavest,Povlečena vase:slabost,neenergičnost,Razdeljena v sredini:hladnokrvnost,Okrogla brada:dobročutnost,Okrogla z jamico:ljubeznivot,srčnost,Majhna brada:zvitost,Ravna brada:hladna in oseba brez občutkovVogalna :talentiranost,Ušpičena:razdražljivost,Vzdignjena k spodnji ustnici:iskrenost(poštenost),Kratka in pravilna:sramežljivost,Kratka in okrogla:zaupljiv karakter,Štirioglata in izpostavljena:ambicioznost,Brez brade:degeneriranost… (vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 ja, ha ha, degeniranost, brez brade; ja kaj pa druzga!!? kaj je razlika med:- Vdobljenje na bradi:previdnost,zavest in- Razdeljena v sredini:hladnokrvnost torej ce je malo, je tudi manj izrazita kvalitete?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Brez brade:degeneriranost…hahaha če ni to oćitno.... hehe, brada, hm kaj pa brada na bradi, jaz svoje brade sploh ne vidim več, k mam bradico (zanimiva besedna igra ampak upam da jo tudi vi razumete) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 hehezdele najdu...ena izpred 10 let Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 OO, Aakhut! A res? 10 let? Takega se te glih spomnim pa tudi s priblizno tega obmocja... Tole pa je pred Presernom oz. na Tromostovju? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 tromostovje...vchas meu shtant s kamenchki.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Vem, saj to sem glih mislila... Ko pa smo glih pri kamenckih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 ja..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Mali Aakhut, pa ne da si pod tem šavjem...brez brade (Nikol mi ne bo jasno...na fotki tak nežen carty boem tipček...tu pa kao -ek... Tu nekaj ne štima x!x x!x ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 hihi...... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Takega se te glih spomnim pa tudi s priblizno tega obmocja...hihi, aakhut, ti pa zlo poznana lublanska faca... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 ena mal poznejsha: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 hmm..... Aakhut depiliraš noge???? pa čik v roki???? bljak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 hehe...noge mi ponavad neopren depilira tist pa ni chik.....joint Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 pa čik v roki???? bljak... Sanjalica - ce ti smrdi in je bljaki, ne kadi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Hmm Marsa... ne boš verjela; vedela sem, da se boš "spotaknila" v to . Ne kadim. In vesela sem, da ne kadim. (uh...kako domišljavo to pravim...pa se trudim ne kaditi...od 25. avgusta . Pet let in pol sem pavzirala, letos maja pa me je premagalo - do 25. avgusta kadila kot dva turka... ) ps. Aakhut...joint... (jaz mam še zmeraj enega v omari...darilo hčerke...pa nimam jajc..ga potegnit!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Hehe..a nismo dons nekje govorili...da so slikce ekshibicionizem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 pa she ti svoje objau..........................che si upash v izlozhbi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Nisem ekshibicionist... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 ekshibicionist.............KA!!!!polpismenost se shiri Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 Hmm Marsa... ne boš verjela; vedela sem, da se boš "spotaknila" v to . Sanjalica, kok si kul!To sem komentirala glih zanalasc... In seveda vedela, da tudi ti ne bos mogla mimo tega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 sanjalica....kaj pa nove izkushnje? mogoche ti bo pa ushech..... ......nch mogoche......ziher ti bo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 ps. Aakhut...joint... (jaz mam še zmeraj enega v omari...darilo hčerke...pa nimam jajc..ga potegnit!) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 kwa ga svirkate klele aakhut... se mi je zdel, da te že ene 100 let poznam Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. oktober 2003 Prijavi Deli 5. oktober 2003 dobr se midva drzhiva za telih 100 let pa she mal: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.