borism 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 ČELO:pomen izgleda… Širina čela naj bi bila normalno 9 palcev;Močno veliko čelo:izredno dober spomin,Močno malo čelo:nagnjenost k trdnosti,Preveč visoko in ravno čelo:surov značaj,sumničavost,Ozko,nizko izbočeno:energičnost,Izbočeno in zaobljeno čelo:nežnost in blagost,Čelo vdolbljeno v sredini:egoizem in slabost,Ravno čelo:mediokritetna(povprečna) inteligenca,Zakrivljeno in nagubano:zlobnost in nagnjenost k kriminalu,Nagubano:marljivost in hitrost,Arkadno,ozko čelo:feminiziranost,Čelo brez črt:hladnost,hinavstvo,Horizontalno nagubano:popustljivost,Vertikalno nagubano:energičnost in odločnost,Vrečice iznad oči:nedorečena in groba oseba,Povprečno vidna vena:velika duhovna kapacitea. (vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 RAvno, z dvema navpičnima gubama , kadar se namrščim...nič izbočeno... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Jaz pa v bistvu sploh nimam gub na celu - ne vzdolz in ne precno...Ceprav se skoz mrscim in vse! Imam... kaj pa vem - normalno, dosti pravilne oblike, ne prevec siroko, visoko, samo so obrvi precej na sredi in ne tako blizu ocem...Imam pa zelo dober spomin - ceprav nimam mocnega in velikega cela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Mam kvalitetno čelo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 "Kvalitetno čelo " Ja...moje je tudi trdo Me je pa vedno zabavala ta žila...sploh če sem uspela koga pripraviti tako daleč da je malo poskakovala... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Nima????? Kam sem spet gledala??? Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.