Guest sanjalica 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Bern Moje vodilo...samo tisti, katerim si se odprl (zaupal), te lahko prizadanejo... In v glavnem....samo tisti te lahko izčrpajo; čeprav včasih, v službi, po kakšnem pogovoru s stranko...mi res pade vse dol...Tako da... sama sebe ujamem za besedo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Saj ravno v tem, Sanjalica, je car: Tisti, katerim se odprec, te prizadanejo... Dilema je torej, odpreti se ali ne. Z druge strani pa je le tako, da ce 'oddelas' pogovor, se to energetsko cuti. Takih je, kolikor hoces. Pa ne samo na 090-linijah, tam je vsaj jasno, za kaj gre. Torej, posvetiti se posteno in obenem ne odpreti toliko, da ti posesajo energijo, tega se je treba nauciti. (Ceprav bo nekdo komentiral, da "jare i pare" ne gresta skupaj, se vedno mislim, da se to da.) Pozdrav vsem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Odpreti se tudi tistim, za katere čutiš da se lahko oziroma da jim želiš oddati malo svoje enerije, hkrati pa se naučiti kako izgubljeno energijo nadomestiti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Mislim Otožna, da če "zavestno" nekomu dam...del sebe...del svoje energije...potem me že samo spoznanje, da sem nekoga osrečila ... osreči in povratno napolni... Če mi pa danes uspe...priklicati komu na obraz...potem sem že naredila dobro delo... Če pa tistim, ki imajo moč...da me spravijo v uspe da me "spregledajo"...potem se obeta res dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Hi ...sprašujem se, kako kvalitetno lahko opravimo delo, če se ne odpremo. OK Bern je rekel, da sem čustvena (preveč?) ampak prav to, da v svoje delo vlagam tudi ta svoj del in ne le razuma, daje temu kar počnem iskrenost in prepričljivost, ker ne blefiram iz izkušenj vem, kako je, če kdo meni dela svetovanje ali kaj podobnega in je zaprt....povem vam, nobeni reči podobno :xx!: ...to je potem prvič in zadnjič pretirana izolacija (mogoče pa kakršnakoli ) pa povzroča blokade na meridianih, da ne govorim kako to čutijo ljudje s katerimi smo si blizu... kot, da bi njih žagali mogoče so zato nekateri modreci, ki niso ostajali samo na mentalnem delu, dejali, da se lahko umaknemo trpljenju, bolečini pa ne... bolečina je tista, ki ostane, če si dovolimo čutiti svet in življenje kaj pa sedaj :o|o: ja, mogoče pa res samo naučiti kako se na novo "napolniti" in biti čim več v naravi kljub dežju en lep dan Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Odpreti se tudi tistim, za katere čutiš da se lahko oziroma da jim želiš oddati malo svoje enerije, hkrati pa se naučiti kako izgubljeno energijo nadomestiti...Jaz ne maram polovičarstva, kar se odločim narediti, naredim in v to zadevo vložim vse kar imam. Torej se ljudem, ki so mi blizu vedno ko čutim da to potrebujejo odprem. S tem občutim zadovoljstvo, če jim lahko pošljem vsaj kakšen žarek in zadovoljstvo meni prinese energijo, tako da nisem nič na škodi. Če se odpiraš s pričakovanji - pogojno, obstaja velika verjetnost, da boš razočaran in prazen, če pa se odpiraš z zaupanjem vase, v vesolje in z ljubeznijo, je zagotovo poskrbljeno tudi za povratno polnjenje baterij. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 YESSSSSSSSSSSSSS x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mihas 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 a se je že kdo vprašal, če se da vidt auro od človeka na TV? men se zdi, da se da, ker se mi je neki tazga že zgodil, sam mi pa ni čisto jasno, če je to sploh mogoče... Meje naše domišljije, so meje naše realnosti, ane. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 16. maj 2004 Predno zacnemo v drugih temah podobne debate (ker smo ze nekaj spet omenjali tole)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 a se je že kdo vprašal, če se da vidt auro od človeka na TV? men se zdi, da se da, ker se mi je neki tazga že zgodil, sam mi pa ni čisto jasno, če je to sploh mogoče... Meje naše domišljije, so meje naše realnosti, ane. za take, k se jim dolochene stvari ZDIJO, obstajajo strokovnjaki...... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 a se je že kdo vprašal, če se da vidt auro od človeka na TV? men se zdi, da se da, ker se mi je neki tazga že zgodil, sam mi pa ni čisto jasno, če je to sploh mogoče... Meje naše domišljije, so meje naše realnosti, ane. za take, k se jim dolochene stvari ZDIJO, obstajajo strokovnjaki...... 666 zlomkou....tralala ja, ampak kot protiutez tistim, ki se jim nic ne zdi oz. ki jih omenjas in vse prej raje zakljucijo primer enostavno z diagnozo in 6 kg tablet za betoniranje emocij in duha. v slednjem pa je morda tudi kljuc - slo po energiji, slo po zivljenju, ziveti duha!zemlja!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 ..z diagnozo in 6 kg tablet za betoniranje emocij in duha...slo po energiji, slo po zivljenju, ziveti duha! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 no ene energetske pijavke imajo vec talenta za nekatere nivoje - in znajo ali se vsaj skusajo naucit uporabljat skodljive energije v skodo onih in vprid sebi.Vendar - zdravje, trdnost, zdrava pamet in cisti nameni so vedno odlocilni, torej nihce ti nic ne more. Torej - negativne energije energetskih sakerjev, teh ali onih, trdnemu karakterju ne morejo priti do zivega. *se namig - vrnes mu z ljubeznijo, molis pac zanj.... (ste pozabili, 'polijes ga s sveto vodo' - kaj pa je to drugega).Torej ce se kaj skusa - pozitivne energije so vedno mocnejse, nic pa ni mocnejsega od poguma.Crne in bedne misli pa so praviloma plod strahopetnosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Torej ce se kaj skusa - pozitivne energije so vedno mocnejse, nic pa ni mocnejsega od poguma okei Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2004 Avtor Prijavi Deli 8. november 2004 a ni olajsujoce - da lahko MI delujemo... *kdor ne steka, ok (*jemljite pol kot kak odbit post v stilu pluton v 6. hisi v inkonjunkciji z vladarjem kirona ), kdor pa steka... pa nikoli ne ves, ce ne leti tocno nanj... Hotla pa sem sam rect - ne sam, da se ne damo, ne pustimo... po defoltu nam nic ne morejo - ta crni. To je bil pravzaprav moj point.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 ne štekam... ker je to vladar kirona ... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 marsa sam to, učiš se , pa rada poveš Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Hotla pa sem sam rect - ne sam, da se ne damo, ne pustimo... po defoltu nam nic ne morejo - ta crni. To je bil pravzaprav moj point.... Yes! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Presvetla naivnost! Ta črni nam še kako grenijo sokove življenja! Pijem pivo laško, vsaki dan po eno flaško! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Suckerji ... mislem... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Florijan Cvetko 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Presvetla naivnost! Ta črni nam še kako grenijo sokove življenja!Pijem pivo laško, vsaki dan po eno flaško! Priznam, da sem naiven. Kdo so "ta črni"? Predpostavljam, da se na LF ne gremo rasizma, torej morajo biti "ta črni" politično ali čustveno obarvana bitja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Poznam pijavke. :xx!: Sem pa že pred leti ugotovila, da so pijavke ponavadi tisti, do katerih sem tudi sama odklonilna ali negativna. Nikoli še nisem bila izčrpana ob človeku, ki mi je bil simpatičen. Zato se pijavk niti ne branim. Začutim kdaj mi kdo žre energijo, poiščem razlog v sebi oz. tisto, kar me pri njem moti in to poskušam (pri sebi) odpraviti.Jasno je, da vedno ne gre tako enostavno, takrat se pač umaknem in si vzamem čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Avtor Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Presvetla naivnost! Ta črni nam še kako grenijo sokove življenja!Oh, niti najmanj se seveda nimam za naivno, Lia. Florjan - to so v bistvu 'darkerji' ampak ne kot image, stil... pac pa energetsko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Če ne pustiš, da ti žrejo energijo, ti je ne morejo.....AMEN... Pa ne da živim v zmoti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 MISLIM, DA....živiš v zmoti..... Lahko da se motim Še nisem na takem visokem duhovno razvitem nivoju Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.