Skoči na vsebino

Obraz

borism

Recommended Posts

OBRAZ:pomen izgleda…

Mesnati:sočutna senzualna oseba,

Suhi in ozki:stroga narava,

Preveč polni in okrogli:brezskrbnost,

Suhi:melanhonična oseba,

Zelo gladki:duhovna inferiornost,

Vzdignjeno k očem:velikodušno srce,

Trodimenzionalno vdobljena:zavist in ljubosumje…(vir:www)

Če kdo v tem trenutku ni zadovoljen,naj se pogleda jutri pri sončni svetlobi....bo boljše!

Deli na socialnih omrežjih

Jaz tudi srčast x^x

Mozoljast pa hudo, hudo redko..ko mi pade hormonsko ravnovesje...ali pa sploh ne..

Nečakinja ima izrazit slovanski obraz - pa pravijo, da je izrezana jaz. Je sodelovala enkrat v neki oddaji in ji tam ena tipica pravi, da bi morala zoožati ličnice...haloooo naj gre zlomit faco?? x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Jaz tudi srčast x^x

Mozoljast pa hudo, hudo redko..ko mi pade hormonsko ravnovesje...ali pa sploh ne..

Nečakinja ima izrazit slovanski obraz - pa pravijo, da je izrezana jaz. Je sodelovala enkrat v neki oddaji in ji tam ena tipica pravi, da bi morala zoožati ličnice...haloooo naj gre zlomit faco??  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ha ha ha :palec: x:o)x

vic tedna!!!!!!!!

Ne tega pa nikoli nebi šel popravljat obraza namreč, hehe, lahko bi si šel popravljat prste na nogah (čeprav teh nebi ker so povsem lepi.....) misim ej, največja packarija je lepotna kirurgija, tam se žaga reže kuri lupi brusi, si predstavljaš da bi se kdo sprail z brus papirjem nad kožo... no to se dogaja, al pa da bi z dletom sekljal kosti, heh tud to se dogaja, in pol koščki letijo čez celo sobo, brrr, hehe, čeprav tega ne verjamem čist, oziroma bi rad videl kako to delajo ker sem bolj krvave in radovedne narave, pa vseeno nebi šel tega delat, na sebi, če je treba za lepoto konstruktivno trpet je to čudovito, če je treba destruktivno trpet, je to ironija, saj lepota izhaja iz harmonije, ne pa grobih popravkov....... ajd, obraz aha, no ja masten, dostkrat kje kakšen mozoljček ampak čudežno vedno manj, vsekakor pa se mi zdi tista stroga verzija, ampak jaz res nisem tip ki bi iz besed znal razvidet kakšen obraz je to, morda bi bilo kul če bi kdo kake fotke primerov prikazal, tam se prec najdem, tu pa heh, čudna zadeva, no najboljši opis je bil tisti od Marse "Obraz maš kt kakšna tehtnica"
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...