Marsa 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Kaj pa kaj uganke?Jaz jih imam pa kar rada. Fino bi bilo imeti cimvec ugank in takih cak za mozgancke mal razmigat in tko! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Kaj je to? Skozi en vhod vstopis, skozi dva izstopis.Ko pa si ravno izstopil, se pravzaprav sele znajdes notri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 Kaj je to? Skozi en vhod vstopis, skozi dva izstopis.Ko pa si ravno izstopil, se pravzaprav sele znajdes notri.HLAČE! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2003 Avtor Prijavi Deli 29. september 2003 Plosk plosk! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 dvocevno ritno pokrivalo Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. september 2003 Prijavi Deli 29. september 2003 ja, dobra ta ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Šviga švaga čez dva praga, metla, kaj je to? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Zobe ima,pa ne grize? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Šviga švaga čez dva praga, metla, kaj je to? Uff, ta je pa težka! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Zobe ima,pa ne grize? GLAVNIK Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Tamara,ti vse pokvariš,ker prehitro uganiš.Imaš kak "plonk ceglc"? Bom jaz izstopil,ker poznam samo takšne za 2.razred.... Lep večer pa vseeno tebi in Contesi,ki žal ni tokrat uganila. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Predstavljajte si torto.Kako bi jo razrezali na 8 enakih delov...in pri tem uporabili samo 3 reze? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Stoji v kotu,ampak potuje po svetu!? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Misel a ne ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Astra...ta je pa težka... na četrtine 2 reza in 1 rez po višini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Sanjalica... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Juheeeej - na tako znanje pa je potrebno: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Misel a ne ? Janja,ni misel....ko se boš naveličala povej,da ti povem odgovor! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Stoji v kotu,ampak potuje po svetu!?Evo, sem vrgla "plonk ceglc" stran. A je mogoče WC na vlaku? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Predstavljajte si torto.Kako bi jo razrezali na 8 enakih delov...in pri tem uporabili samo 3 reze? Astra Dva reza bi naredil v obliki + enega pa točno po sredini stranice! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Če ima vodo, pije vino, če nima vode pije vodo. 40 Črn gre v toplice pa rdeč nazaj pride. 47 Kdo je podoben oslu, ki na hrbtu nosi vino in pije vodo? Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Misel a ne ? Janja,ni misel....ko se boš naveličala povej,da ti povem odgovor! Mal sem se že naveličala no... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Misel a ne ? Janja,ni misel....ko se boš naveličala povej,da ti povem odgovor! Mal sem se že naveličala no... Janja,si radovedna kaj?Pa neučakana!Ker pa vidim po ikonci,da ti že teče voda v grlo ti bom le zaupal odgovor:POŠTNA ZNAMKA!!!! Nikjer nisem zasledil pravil,kdaj naj se razkrije odgovor,ampak 3 X bi pa vsaj lahko poskusila uganiti. Lep dan! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 S tovorom VSTOPI,brez tovora IZSTOPI! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Contesa popolnoma PRAVILNO! Izgleda,da si mojster pri hrani! "Gre skozi goro,pa se nič ne sliši!" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.