borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Povprečno enega x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 BorisM koliko kovancev po 2 tolarja vsebuje ducat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ducat kovancev ali tolarjev Lep večer Umetnica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ducat kovancev ali tolarjev Lep večer Umetnica koliko kovancev PO 2 tolarja vsebuje ducatlep večer BorisM Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Lahko bi bilo šest pa mislim, da je "caka" x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 lahko bi bilo, pa ni x!x je caka 12 kovancev - kovanci so predmet Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 No vidiš, poskusil sem pa le, pa saj ti si mi vsa prebrisana.....samo, da mi je še enkrat ugotoviti česa si ti umetnica, hja saj to je tudi uganka, če ne veš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 BorisM, dober poskus x!x pa ugibaj še to: česa sem umetnica kaj je za sto riti Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Bom odgovoril, ko bom našel stonogo......do takrat ti pa želim lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ne zapravljaj večera z iskanjem stonoge za sto riti. za sto riti je............sto hlač pa kljub temu lep večer ob iskanju stonoge Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Sto hlač, pa to je ja cela trgovina z hlačami,hehe...ok, hvala x!x Polna šola učencev, a nikjer vrat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ta šola mi pa ni blizu, se mi niti sanja ne a je možno kako podvprašanje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 šola na prostem, ej kaj sem mim brcnila, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Mogoče le to, da je v vezi z naravo, ampak to sedaj ne bo več petka ali desetka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 potem le nisem tko mim brcnila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 BorisM, mi ne gre bom kar zakoličla ampak, prišepni pa le odgovor me pa še nekaj muči:zakaj je med Gorenjci toliko pisateljev Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Lubenica bo odgovor....ampak jaz nisem iz Gorenjske x!x To zgoraj sem se pošalil, no res je pa tudi, glede pisateljev pa ne vem, mogoče ker je bila Gorenjska največja pokrajina ali dežela x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ok, hvala... pošteno sem si zaslužila cvek To, da nisi iz Gorenjske, sem že nekako ugotovila v temi o narečjih Glede pisateljev je pa tako: Gorenjci so [/color](smo) tako škrti, da raje vsak svojo knjigo napiše, kot da bi kakšno kupil x!x Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Umetnica, a si ti potem pisateljica Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 no jaaaaaaa, po geografski legi mojega doma bi morala biti. sicer se pa moje pisateljske sposobnosti odražajo v bolj skromnem obsegu Če od 3 jabolk odvzameš 2, koliko jih imaš? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 2 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Mick Ali je v Sloveniji legalno, da se mož poroči s sestro svoje vdove? Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Hm....a na onem svetu? ....tak mal.....za spremembo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 ne na onem svetu, v Sloveniji x!x odgovor je pa pravilen Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kateri konj stoji in skače, nikoli pa ne teče? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.