borism 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Odgovor: eno uro in 1/2. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Odgovor: eno uro in 1/2.BorisM, a pol un moj komentar z rumeno ne drži , jaz bi namreč ta prvo zdravilce pojedla kar takoj Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Haj! Najprej je treba priti domov in si umiti roke... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 potem pa čas ni točno določen na 1 uro in pol, ker nimamo vsi enako do doma od dohratja ojla Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Čas ni določen, ampak jih je potrebno.......3 tabletke popiti na vsake pol urce.........samo eno vprašanje, kaj je še kar retrograden tale Merkur, ker komunikacije resnično ne "lavfajo"......bom preveril efemeride ......lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Čas ni določen, ampak jih je potrebno.......3 tabletke popiti na vsake pol urce[/colortudi prav - naj bo po tvoje Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 20. december 2003 Prijavi Deli 20. december 2003 Zdravnik ti da 3 tablete, da jih popiješ vsako na pol ure.Koliko dolgo jih boš pil Ma jaz bi na to vprašanje odgovorila tako:pil boš vsako tableto po 1 sekundo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Rumeni in rdeči balon stojita na soncu, kateri prej poči Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Kako blondinke delajo marmelado? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Ne smem odgovoriti, pa nisem blond Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 Kako blondinke delajo marmelado? Ne vem. Zakaj pa blondinka žvižga, ko gre lulat? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 a da bo čimprej konc? nevem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. januar 2004 Prijavi Deli 7. januar 2004 a da bo čimprej konc? nevem Neeee! Zato, da ve, katere žnable si mora obrisat! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 UPAM DA JE NOVA: PET BRATOV ISTEGA OČETA IN ISTE MATERE, PA VSAK SE DRUGAČE PIŠE. (KAKO JE TO MOŽNO?) Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Kako blondinke delajo marmelado? Ja krof olupi..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Kaj dobiš, če Črnogorca potunkaš v olje? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Ja, kaj misliš, da si ti bo pustil Odg.:"Bremz" olje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 dajte se kake lepe uganke napisat, ne samo starih vicev.... ce se da.... lp,zvesta bralka. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 "CEFIZELJ"....kakšen je to človek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 UPAM DA JE NOVA: PET BRATOV ISTEGA OČETA IN ISTE MATERE, PA VSAK SE DRUGAČE PIŠE. (KAKO JE TO MOŽNO?) Vsi imajo priimek Drugače. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 JanjaK! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Kaj dobiš, če Črnogorca potunkaš v olje? Kaj? Nafto? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 UGANKA: Policaj legitimira 2 fanta. Ko pogleda njune dokumente, vidi, da se oba enako pišeta, da sta rojena na isti dan istega leta, da imata isti naslov, pa še zelo podobna sta si. Vpraša ju, če sta dvojčka, onadva pa odgovorita: "Ne."Kaj torej sta? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Ja, kaj misliš, da si ti bo pustil Odg.:"Bremz" olje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 UGANKA: Policaj legitimira 2 fanta. Ko pogleda njune dokumente, vidi, da se oba enako pišeta, da sta rojena na isti dan istega leta, da imata isti naslov, pa še zelo podobna sta si. Vpraša ju, če sta dvojčka, onadva pa odgovorita: "Ne."Kaj torej sta? Nooo? A ne gre? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.