Meursault 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 UGANKA: Policaj legitimira 2 fanta. Ko pogleda njune dokumente, vidi, da se oba enako pišeta, da sta rojena na isti dan istega leta, da imata isti naslov, pa še zelo podobna sta si. Vpraša ju, če sta dvojčka, onadva pa odgovorita: "Ne."Kaj torej sta? Nooo? A ne gre?Lažnivca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Neee, nista se zlagala! Res nista bila dvojčka! Kaj sta bila? (Ko obupate, povejte, da vam povem rešitev...) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Neee, nista se zlagala! Res nista bila dvojčka! Kaj sta bila? (Ko obupate, povejte, da vam povem rešitev...)Transsexualni dvojčici? ..Ali se pišeta mogče Kostelić? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Neee! Tudi dvojčici nista. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Sta vsaj v sorodu? kr mam se eno teorijo, ki je povezana z alkholom in dvojcicama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Lahko bi bila bratranca... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 Hm.. kaj pa, ce je bil oce en dan fajn pijan in da je bila sestra od njegove zene na obisku (slucajno sta dvojcici) .. Oce je bil tisti dan oster kot sosedov Lumpi in se je cez 9 mescev pac tako izslo (dober tajming). Od takrat dalje pa zivijo starsi v poligamiji v isti bajti, fanta pa ne veta, ce sta polbrata ali bratranca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 UGANKA: Policaj legitimira 2 fanta. Ko pogleda njune dokumente, vidi, da se oba enako pišeta, da sta rojena na isti dan istega leta, da imata isti naslov, pa še zelo podobna sta si. Vpraša ju, če sta dvojčka, onadva pa odgovorita: "Ne."Kaj torej sta? Dva od trojčkov! Tralalero-lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 dobro, zdaj bi se pa najraje pogreznil v tla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. januar 2004 Prijavi Deli 21. januar 2004 nosorog, kaj pa ce jih je blo vec? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ah, pa saj sta dvojcka.. oni ko doma cepijo so pa pac rezerve.. "zivljenje je igra" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Dva od trojčkov! Tralalero-lalala Bravo, nosorog, pravilna rešitev! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Kmalu bo praznik in sicer dan AFŽ, me zanima če veste, kdaj je ta praznik in kaj pomeni AFŽ.Sem včeraj prvič slišala, pa se mi je zdelo hecno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 anti feministichne zhene??? 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Ej Zlomčič, si na dobri poti - Dan Antifašističnih Žena - to je bil medvojni praznik. Po vojni se je tudi še nekaj časa obdržalo to ime, potem pa je antifašističnih izginil - ostaja Dan žena.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 vem lubica moj fotr biu strokovnak za upletanje AFŽ-ja v vse zhivo tko mam u martulku drevored osmega marca...to blo takrat k so titove lipe sadil, pa se je fotr odlochu, de bo meu raj cheshple 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Pa ti praktično vse moje skrivnosti veš.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Pa ti praktično vse moje skrivnosti veš.... bemu a? jabolko ne pade dalech od drevesa.....che pa lzhe ga pa pujsa v rilcu odnese 666 zlomkastih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Ha...uganka (matematična naloga, ki jo je hčerka prinesla domov...) za 3. razred OŠ... Razdeli številčnico ure z dvema črtama tako, da bo seštevek vsakega polja enak... Mašinca...ti ne računaj naglas...bojo vsi plonkal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Majica, potegneš ravno črto pod 10 in pod 3 (ali nad 9 in nad 4) na urini številčnici, in dobiš na vsaki strani črte enak seštevek števil, ki pa je 39. 10+11+12+1+2+3=394+5+6+7+8+9=39 Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ne...narobe...boš še malo probala, ali želiš rešitev... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Zakaj narobe? Saj drži seštevek števil! Ali sem jaz narobe razumela uganko? Kaj moraš urino številčnico razdeliti na 2 ali 4 dele? Zdaj vidim, da piše , da moraš potegniti dve črti. Čaki, grem probat razdelit na 4 dele z enakimi seštevki. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ne ne, ne bo šlo na 4 enake dele - ker vsota vseh števil na uri je 78. 78:4=19,5 (ni celo število, zato ne morejo biti štirje seštevki enaki - ker se sešteva cela števila) Se predam! (Razen, če sem narobe razumelo zastavljeno uganko, mi jo še enkrat bolj natančno obrazloži, da bom poskusila ZNOVA. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 OK bom malo pomagala...Razdeli številčnico ure z dvema črtama tako, da bo seštevek na vseh TREH poljih enak... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Aha, zdaj bo pa šlo! Torej: - eno črto potegneš pod 11 in pod 2 (nad 10 in nad 3)- drugo črto potegneš pod 9 in pod 4 (nad 8 in nad 5) (11+12+1+2 = 10+9+3+4 = 8+7+6+5) Še takih ugank! Jih ful rada rešujem! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.