Skoči na vsebino

Uganke

Marsa

Recommended Posts

UGANKA:

Policaj legitimira 2 fanta. Ko pogleda njune dokumente, vidi, da se oba enako pišeta, da sta rojena na isti dan istega leta, da imata isti naslov, pa še zelo podobna sta si. Vpraša ju, če sta dvojčka, onadva pa odgovorita: "Ne."

Kaj torej sta? x?x

Nooo? A ne gre?

Lažnivca? x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Hm.. kaj pa, ce je bil oce en dan fajn pijan in da je bila sestra od njegove zene na obisku (slucajno sta dvojcici) .. Oce je bil tisti dan oster kot sosedov Lumpi in se je cez 9 mescev pac tako izslo (dober tajming). Od takrat dalje pa zivijo starsi v poligamiji v isti bajti, fanta pa ne veta, ce sta polbrata ali bratranca. :palec:

UGANKA:

Policaj legitimira 2 fanta. Ko pogleda njune dokumente, vidi, da se oba enako pišeta, da sta rojena na isti dan istega leta, da imata isti naslov, pa še zelo podobna sta si. Vpraša ju, če sta dvojčka, onadva pa odgovorita: "Ne."

Kaj torej sta? x?x

Dva od trojčkov!

Tralalero-lalala x:Dx x:Dx x:Dx

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 1 month later...

Kmalu bo praznik in sicer dan AFŽ, me zanima če veste, kdaj je ta praznik in kaj pomeni AFŽ.

Sem včeraj prvič slišala, pa se mi je zdelo hecno x;)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ej Zlomčič, si na dobri poti - Dan Antifašističnih Žena - to je bil medvojni praznik. Po vojni se je tudi še nekaj časa obdržalo to ime, potem pa je antifašističnih izginil - ostaja Dan žena....
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

vem lubica x:)x x;)x

moj fotr biu strokovnak za upletanje AFŽ-ja v vse zhivo x:Dx

tko mam u martulku drevored osmega marca...to blo takrat k so titove lipe sadil, pa se je fotr odlochu, de bo meu raj cheshple x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou....tralala x:Xx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pa ti praktično vse moje skrivnosti veš.... x;)x  x:Xx  x:Xx  x:Xx

:vragec:

bemu a? :eek:

jabolko ne pade dalech od drevesa.....

che pa lzhe ga pa pujsa v rilcu odnese x:Dx x:o)x x:)x x;)x

666 zlomkastih x:Xx -ou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 1 month later...

Ha...uganka (matematična naloga, ki jo je hčerka prinesla domov...) za 3. razred OŠ...

Razdeli številčnico ure z dvema črtama tako, da bo seštevek vsakega polja enak...

Mašinca...ti ne računaj naglas...bojo vsi plonkal... x:Dx x:Dx x:o)x x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ne...narobe...boš še malo probala, ali želiš rešitev... x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ne ne, ne bo šlo na 4 enake dele - ker vsota vseh števil na uri je 78.

78:4=19,5 (ni celo število, zato ne morejo biti štirje seštevki enaki - ker se sešteva cela števila)

Se predam! (Razen, če sem narobe razumelo zastavljeno uganko, mi jo še enkrat bolj natančno obrazloži, da bom poskusila ZNOVA. x:Dx :vragec: x;)x )

OK bom malo pomagala...

Razdeli številčnico ure z dvema črtama tako, da bo seštevek na vseh TREH poljih enak... x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...