Tamburin 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 Vse po hiši zgori,ampak hiša ostane?A je mogoče PEČ? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 6. oktober 2003 Prijavi Deli 6. oktober 2003 To sem že jaz tudi pomislil , samo nisem nič napisal, da se mi ne bo počasi začel ves forum smejat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Stenmark ima dolgega, Križaj ima kratkega, mož ga da svoji ženi, duhovnik pa nobeni. Kaj je to?Zanimivo je, da noben ni hotu napisat, da je to k... (lulček). Pa itak ni, a ne. PRIIMEK Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Koliko je ura, če je veliki kazalec na številki 12, mali pa je med ena in dve. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 poldne odgovor na mojo uganko:mrnar je tooooolk fuku, de se mu je zmeshal Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Vse po hiši zgori,ampak hiša ostane?A je mogoče PEČ? Tamara in Rachek,tisto je PIPA za TOBAK! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Bravo Tamara, blizu sva bila ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Raček saj sta res bila,kaj pa ona druga uganka?! Si spregledal? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Stenmark ima dolgega, Križaj ima kratkega, mož ga da svoji ženi, duhovnik pa nobeni. Kaj je to?Zanimivo je, da noben ni hotu napisat, da je to k... (lulček). Pa itak ni, a ne. PRIIMEK Mašinca, bravo! PRIIMEK je, ja! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Kaj je stalno s teboj,pa se ne sliši? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 A mogoče SENCA? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 http://www.bistreglave.com/default.asp?pag...e_id=101&cid=35polno ugank, kr tko mau šolsko obdelat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 chrno, rdeche...chrno, rdeche....chrno, rdeche....chrno, rdeche...belo? no znalci? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Vsekakor vino, čeprav moje lastne izkušnje so dokaj boge na tem področju, se po taki količini zaužitega rdečega in črnega (čeprov kaj ni to isto) človek ponavadi mal nafarba pol pa pride ven kaj belega.... hehe, al je mel aakhut kaj bolj pokvarjenega v mislih.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 hehe ZAMORC K DRKA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 ,aja,a ti pa ga lahka žališ zdej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 kerga to....? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 čer si težil na vicih, da jest žalm z vedrom zamorca, a ti ga pa tule kr žgačkaš˝Ahut pej se spucat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 vidm, de si strokovnjak bol za zamorce k pismenost...pa nej ti bo....povej ti men, kaj si misli zamorc k ma drisko? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Kaj je to?OČE: je velik kot hrastMAMA: je huda kot ježOTROCI: so plešasti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Kaj je hitrost? Kaj je sila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Kaj je hitrost? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 preplavati moraš reko nil! kako bi jo preplaval, da te nebi pojedli krokodili? POMOČ: vse 4 se povezujejo!Krokodilov ni v reki, ker so na sestanku živali. Bravo Rachek! Sej vem da ni bla težka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 Kaj je hitrost? Ni čist prav! HITROST JE ČE GA IZ OVINKA VRŽE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 hitrost je, k poshta prej dostau siolou rachun, kokr oni po mailu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.