Skoči na vsebino

Uganke

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

ABOTEN -tna -o prid. (a´) raba pesha nespameten, neumen: ne bodi abotna / pregnati abotne misli; abotno pochetje abotno prisl. abotno govoriti

SSSKJ

zadovoljen?

666

Hvala lepa Aakhut

Evo, pa mi je še en izraz bolj jasen.

Takole, počasi se veliko naučim!

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica
Hvala za humor, Vojko

:palec:

Čmetana Marija... bi bla tiho...sem vsaj razumela besedico aboten - Vojko pa potem ustreli TCP-ARP-AD-NDS-DNS-LDAP-PROXY-DHCP-.....a sem že v onostranstvu????

Od vsega tega razumem samo to, da so to črke z moje tipkovnice x!x

Grem se gledat v ogledalo....mogoče pa sem prišparala 8.800,00 (čudežno postala blodninka xrolleyesx )

Hvala za humor, Vojko

:palec:

Čmetana Marija... bi bla tiho...sem vsaj razumela besedico aboten - Vojko pa potem ustreli TCP-ARP-AD-NDS-DNS-LDAP-PROXY-DHCP-.....a sem že v onostranstvu????

Od vsega tega razumem samo to, da so to črke z moje tipkovnice x!x

Grem se gledat v ogledalo....mogoče pa sem prišparala 8.800,00 (čudežno postala blodninka xrolleyesx )

Ah, Sanjalica

Ne se sekirat, čisto nič nisi zamudila, če teh izrazov ne poznaš, sam balast, brez katerega se pa zdajle ne bi na takšen način pogovarjali po Internetu x:o)x x;)x x:)x :palec:

Vojko J Kalan

Guest sanjalica

Vojko, predlagam - ves balast odstrani-odvrži tudi ti x:Ix ... boš videl...zadihal boš z lahkoto v tej čudoviti snežni noči... (vauuuu kako lepo je gledat na teraso...10 cm snega je že... in še zmeraj močno sneži...)

Virtualno onostranstvo...

Pa ste res vsi prve snežinke papcali xDDx , ste tk pametni xideax , da vas nč ne zastopim x?x x?x x?x

Vojko, predlagam - ves balast odstrani-odvrži tudi ti  x:Ix ... boš videl...zadihal boš z lahkoto v tej čudoviti snežni noči... (vauuuu kako lepo je gledat na teraso...10 cm snega je že... in še zmeraj močno sneži...)

Virtualno onostranstvo...

Pa ste res vsi prve snežinke papcali xDDx , ste tk pametni xideax , da vas nč ne zastopim  x?x  x?x  x?x

Ideja ni slaba, Sanjalica :palec:

A kdo me bo plačal, kje bom pa denar dobil? :8):

Sicer pa: Kje pa živiš? Na Triglavu?! xDDx

Sem hitro tekel avto parkirat v garažo, da ga zjutraj ne bi bilo treba kopat iz snega - snega pa nikjer!

Vojko

Vojko J Kalan

Tale levinja,ki mislim,da je prva dama tele teme,pa vse pokvari,ker vse prehitro zadene.

Saj je prav,to je bil moj samogovor,kar je res lahko poveš x!x

Tamara,kam se ti vendar mudi(pri ugankah),pa ne dirkaj prosim(na cesti),ko boš imela tist športni avto :palec:

Če se človeku odseka(nenamenoma,prosim) desna roka,koliko prstov mu še ostane x?x

Try to solve this one:

When asked this riddle, 80% of kindergarten kids got

the answer, compared to 17% of Stanford University seniors.

What is greater than God,

More evil than the devil,

The poor have it,

The rich need it,

And if you eat it, you'll die?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Tale levinja,ki mislim,da je prva dama tele teme,pa vse pokvari,ker vse prehitro zadene.

Saj je prav,to je bil moj samogovor,kar je res lahko poveš x!x

Tamara,kam se ti vendar mudi(pri ugankah),pa ne dirkaj prosim(na cesti),ko boš imela tist športni avto :palec:

Če se človeku odseka(nenamenoma,prosim) desna roka,koliko prstov mu še ostane x?x

Borism, zadnje čase pa res nisem tako aktivna tukaj, da bi vse pokvarila, no! x:Dx Ko smo že pri ugankah, pa ugani: kaj mi jemlje cajt, da nisem več tako aktivna? :inocent: x;)x

Kar pa se športnega avta tiče: iz tvojih ust v božja ušesa! x:px Ampak dvomim, da bom kdaj imela kakega ferrarija - čeprav Ferrarija že imam (hčerko, ki se tako piše). x^x

A-ja, pa da še tole pokvarim... :vragec: A je rešitev tvoje uganke 15 ?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...