Vojko 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 ABOTEN -tna -o prid. (a´) raba pesha nespameten, neumen: ne bodi abotna / pregnati abotne misli; abotno pochetje abotno prisl. abotno govoritiSSSKJ zadovoljen? 666Hvala lepa Aakhut Evo, pa mi je še en izraz bolj jasen.Takole, počasi se veliko naučim! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Hvala za humor, Vojko Čmetana Marija... bi bla tiho...sem vsaj razumela besedico aboten - Vojko pa potem ustreli TCP-ARP-AD-NDS-DNS-LDAP-PROXY-DHCP-.....a sem že v onostranstvu???? Od vsega tega razumem samo to, da so to črke z moje tipkovnice x!x Grem se gledat v ogledalo....mogoče pa sem prišparala 8.800,00 (čudežno postala blodninka ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 sanjalica drzhim pesti da ne... 665 -ou pa skor she en Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 A si al nisi prišparala dinarčke, ker očitno sem se jaz tud preobrazila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 new face?new look? 665 pa skor she en Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Hvala za humor, Vojko Čmetana Marija... bi bla tiho...sem vsaj razumela besedico aboten - Vojko pa potem ustreli TCP-ARP-AD-NDS-DNS-LDAP-PROXY-DHCP-.....a sem že v onostranstvu???? Od vsega tega razumem samo to, da so to črke z moje tipkovnice x!x Grem se gledat v ogledalo....mogoče pa sem prišparala 8.800,00 (čudežno postala blodninka ) Ah, Sanjalica Ne se sekirat, čisto nič nisi zamudila, če teh izrazov ne poznaš, sam balast, brez katerega se pa zdajle ne bi na takšen način pogovarjali po Internetu Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 sanjalica...to vse virtualno onostranstvo.... 665 pa skorda she en Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Vojko, predlagam - ves balast odstrani-odvrži tudi ti ... boš videl...zadihal boš z lahkoto v tej čudoviti snežni noči... (vauuuu kako lepo je gledat na teraso...10 cm snega je že... in še zmeraj močno sneži...) Virtualno onostranstvo... Pa ste res vsi prve snežinke papcali , ste tk pametni , da vas nč ne zastopim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 sanjalica, so dons mal nagajivi, a? sicer sva pa že dve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Oh...hvala Otožna (zgleda da je še rešitev zame x!x ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 23. oktober 2003 Prijavi Deli 23. oktober 2003 Vojko, predlagam - ves balast odstrani-odvrži tudi ti ... boš videl...zadihal boš z lahkoto v tej čudoviti snežni noči... (vauuuu kako lepo je gledat na teraso...10 cm snega je že... in še zmeraj močno sneži...) Virtualno onostranstvo... Pa ste res vsi prve snežinke papcali , ste tk pametni , da vas nč ne zastopim Ideja ni slaba, Sanjalica A kdo me bo plačal, kje bom pa denar dobil? Sicer pa: Kje pa živiš? Na Triglavu?! Sem hitro tekel avto parkirat v garažo, da ga zjutraj ne bi bilo treba kopat iz snega - snega pa nikjer! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Koliko rojstnih dni ima mati treh otrok Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Eno na leto ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 koliko nog je imel na koncu trinog tito? 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Eno na leto ?Lep odgovor Otožna,res je! Tvoj oče ima sina,ampak ni ti brat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Sam sebi ne moreš biti brat, ane??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 grafit v beogradu:JEBI SI MATER I BIT CHESH SVOJ BRAT 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 grafit v beogradu:JEBI SI MATER I BIT CHESH SVOJ BRAT 666Aakhut,ti si izključen zaradi nesramnih izjav x!x Kopaš do polovice luknje,kaj delaš naprej Aja,Otožna bo kar držalo,saj če boš vse v prvem uganila,bom moral tudi tebe nekaj prositi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Če zemljo potem jo moraš ven pofilat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Če zemljo potem jo moraš ven pofilat Ne,ker ne obstaja pol luknje x!x Kaj je bilo pred letom 1945 Lep večer tebi in tvojim Otožna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 [colo=blue]Kaj je bilo pred letom 1945 [/color]Leto 1944! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Tale levinja,ki mislim,da je prva dama tele teme,pa vse pokvari,ker vse prehitro zadene.Saj je prav,to je bil moj samogovor,kar je res lahko poveš x!x Tamara,kam se ti vendar mudi(pri ugankah),pa ne dirkaj prosim(na cesti),ko boš imela tist športni avto Če se človeku odseka(nenamenoma,prosim) desna roka,koliko prstov mu še ostane Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Try to solve this one: When asked this riddle, 80% of kindergarten kids gotthe answer, compared to 17% of Stanford University seniors. What is greater than God,More evil than the devil,The poor have it,The rich need it,And if you eat it, you'll die? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 po moje je borism.... ti ti grdi nesramni ti..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Tale levinja,ki mislim,da je prva dama tele teme,pa vse pokvari,ker vse prehitro zadene.Saj je prav,to je bil moj samogovor,kar je res lahko poveš x!x Tamara,kam se ti vendar mudi(pri ugankah),pa ne dirkaj prosim(na cesti),ko boš imela tist športni avto Če se človeku odseka(nenamenoma,prosim) desna roka,koliko prstov mu še ostane Borism, zadnje čase pa res nisem tako aktivna tukaj, da bi vse pokvarila, no! Ko smo že pri ugankah, pa ugani: kaj mi jemlje cajt, da nisem več tako aktivna? Kar pa se športnega avta tiče: iz tvojih ust v božja ušesa! Ampak dvomim, da bom kdaj imela kakega ferrarija - čeprav Ferrarija že imam (hčerko, ki se tako piše). A-ja, pa da še tole pokvarim... A je rešitev tvoje uganke 15 ? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.