borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Kje se zbere največ lisičk Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 hja kašelj sem misla pr gripi.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Lisičke, hm na tekmi za zlato lisico, tam jih je kar nekaj, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 ..ja in ce ni netopir, kwa pa je pol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Tisti, ki se boji sonca je snežak x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 kdo sem jaz? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 EN majcen KRISTALČEK x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Lisičk, je žal največ pri krznarju, ampak k sreči čedalje manj x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 kje lahko kupimo delfinchka?v tunini konzervi... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 EN majcen KRISTALČEK x!x uh, pa res! pa tak se mi je zdelo težko1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Kaj se znoji, kadar je mraz Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 šipe? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Super Mushi Jaz nisem, ti nisi, skupaj pa sva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Kaj je lahko v praznem žepu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 luknja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Aplavz in lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Jaz nisem, ti nisi, skupaj pa sva par - ali je prav kakšnih kamnov je v Soči največ Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 No, bravo Umetnica Mushi ni hotela odgovoriti, ker je mislila, da je zanjo osebno, ampak je ja za vse lunatke.....tudi tebi aplavz in lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kaj jst nisem hotla odgovorit? A na uganko? Boris ti ga fiksaš! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 kakšnih kamnov je v Soči največUpam, da ne žolčnih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kaj jst nisem hotla odgovorit? A na uganko? Boris ti ga fiksaš! Ja Mushi, na uganko sem mislil, ali kako že porečete v vaših koncih "zagonetko" mogoče x!x Upam, da ti je všeč beseda fiksaš, ampak se NE, ampak, da GA pa naj bo...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Kje rečejo zagonetka??? Sploh pa če sem na kavču, tega ne morem vedet... če me pa ni doma, pa tud nisem v naših koncih.... Enako lep dan U2! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Pitanje ki mi ga je postavil moj sin: "Zakaj moški nimajo celulita?" (sicer se z odgovorom ne strinjam...ampak naj bo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Sanjalica... že skoz gruntam... pa nč ne bom rekla... ko je ziher neki na račun žensk... tak mi pa logika noče delat.. pa asociacije tud ne... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.