rachek 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 ... bi bil svet bistveno lepši. Klikni tukaj! Mi, aktivni in rezervni piloti, ki smo služili in še vedno služimo državi Izrael, nočemo več izvajati nezakonitih in nemoralnih napadov ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Saj res - to sem pa tudi jaz opazila v medijih, pa se mi je zdel totalen preklop... ena stopnica visje... v zavesti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 30. september 2003 Avtor Prijavi Deli 30. september 2003 ena stopnica visje... v zavesti.Ja .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 No,poleg cerkve je sedaj začela propadati še vojska. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 No,poleg cerkve je sedaj začela propadati še vojska. Letos vojskanaslednje leto pa država.. Glej na leto 2003 in Moj pogled skozi KI-jevska očala na Slovenijo v letu 2003 - napisano 3. februarja 2003 Vendar pa je vojska močna stvar in države so velike, torej imajo veliko inercijo.Poleg tega se hitre zrušitve sam ne bi veselil, saj bi šla čez naše hrbte.A kdo ve kaj je boljše, še manj pa - kaj je v resnici! lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Najbolj je zadel Izraelec, ki je v kamero povedal, da bi bilo potrebno izgnati Arafata in Šarona. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Jaz pa se vedno vprašam, kaj je v resnici RES... in kaj je samo plasirana informacija... Iz takšnega ali drugačnega razloga... So se res uprli, ali pa je propaganda.... zatišje pred viharjem? So se res uprli, ali pa je propaganda.... narediti pri palestincih zmedo? Skeptik sem. Če je RES (kar dvomim) potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Mick, zgleda, da ko si "obnemogel" da še prideva tu_pa_tam skupaj (da se razumeva ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Stekam tvoj point, Lucifer...Ampak vseeno... Prvi korak je pomemben - to je v bistvu lahko pol poti.Ce ne, imamo pa spet zob za zob, pa - bom, ce (in predvsem ko) bos tudi ti etc... Dobro ne rece zlu: OK, bom kul, ce mi das zagotovilo, da bos ti tudi kul... Dobro preprosto JE kul... To pa je drugo, kako se bo to sprejelo... saj ravno zato pa se tega ze prej ne stori!Ker vsi podobno razmisljajo.. Saj jaz sem tudi lahko... skeptik, 'realist', ce hoces... ampak a ni fajn podpreti dobro idejo, prvi korak, lepo gesto...in ne v njej iskati nekega ozadja... (... ki, zal, res, zelo velikokrat tudi je..). :o|o: Skratka - podpiram - nekdo pac mora biti prvi...Potovanje, dolgo tisoce kilometrov, se zacne z enim samim korakom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 bodo še bolj zavzeto pobijali nevernike.Mislim, da se ne gre za to ... kvečjemu ima islam bistveno več razumevanja za jude in katolike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Način boja Palestincev, ko s samomorilskimi akcijami pobijajo nedolžne Izraelce je res nesprejemljiv, samo dejstvo, da se upirajo Izraelcem pa je njihova legitimna pravica. Ne gre pozabit, da so Izraelci okupatorji. Proti okupatorju pa se sme vsak borit. Izraelci (beri Šaron) pa pobijajo nedolžne palestince lepo iz varnega zavetja tankov ali letal. Temu so se piloti upravičeno uprli. Noben vojak ni dolžan izpolniti povelja, če pomeni povelje kaznivo dejanje in pobijanje civilistov ni nič drugega kot kriminal. Šaron je pričel posnemati oblike boja, kakor so jih poznali nacisti. Nacisti so pri nas pobijali svojce partizanov, Šaron pa ruši hiše samomorilskih napadalcev in če je v hiši še kak sorodnik, nič hudega. Lucifer, tvoj predlagani način boja proti Palestincem nima nobenih izgledov na uspeh. Gverile ne moreš uničiti, Amerikanci niso mogli premagati Vietnamcev, kljub še tako velik tehnični premoči. Podobno se jim sedaj dogaja v Iraku. Dokler so metali bombe in rakete jim je šlo gladko, takrat so se požvižgali na OZN. Zasedenega območja pa ne morejo kar tako krotiti in že prosjačijo pri OZN, naj pošlje svoje enote. Amerikanci (Bush) so že vedeli, zakaj so proti mednarodnemu kazenskemu sodišču. Preventivna vojna proti Iraku, ki ima (doslej ga še niso odkrili) orožje za množično uničevanje, bi že spadala pred to sodišče, Šaronovo divjanje v zasedenih palestinskih območjih pa prav tako. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 kazenskemu sodišču. Preventivna vojna proti Iraku, ki ima (doslej ga še niso odkrili) orožje za množično uničevanjeOrožja ni, bigm, to je jasno. To ni mobitel, da ga daš v žep in odneseš. Če imaš "trdne dokaze" o njegovem obstoju in vrhunsko tehnologijo, da ves čas snemaš cel Irak iz satelitov, potem točno veš, kje je orožje. Če bi le-to obstajalo, potem bi ga v 2eh tednih po zasedbi našli! Ubogi zbombardirani otroci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Mi, aktivni in rezervni piloti, ki smo služili in še vedno služimo državi Izrael, nočemo več izvajati nezakonitih in nemoralnih napadov ... Hehe, človek rabi vojno da dobi heroje, in niso vedno na strani od kjer bi jih pričakovali lepa poteza, en aplavz sem jim posvetil, hehe, moja sestrična je bla šest mesecev v izraelu (ma tipa tam) jo morem kaj vprašat kako je tam, hehe, ampak dejstvo je izrael brez amerike je kt, severna koreja brez kitajske,.... al pa kt srbija v 17.st brez rusije (k so rekli nas in rusov je 200 miljonov...).... res lepo je brat da se nekdo vpre lastni državi če misli da dela država narobe, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Moje mnenje , leta in leta so tolkli po njihovem palestinskem ozemlju.. Leta in leta je imel Izrael svojega drugega boga - Ameriko. Točneje ZDA. .Leta in leta se prerekajo , kaj je bilo prej .. jajce(Izrael) ali kura(Palestina).? Zgodovina ti je nekaj težkega, mračnega.. Za koliko let, tisočlet je treba gledati nazaj ? .. ZDA se "moralno" sesuvajo, trenutno imajo vrh glave problemov z Irakom, z njihovim "razlogom" za začetek napada, ne rabijo še "večno bojevitega in napadalnega" Izraela. Izraelski napadi imajo vedno manj zaslombe v Bush-evi administraciji. Ker ves svet nekako pritiska na Busha, ves svet obsoja te napade na civiliste.. S tega stališča so tudi izraelski piloti "skužili" da bo tudi njihov čas minil .. Mislim, da to ni toliko njihova dobrota, kot računica.. Se pa strinjam , da so žrtve na obeh straneh. Od terorizma s strani Palestincev, do "elegantnih" napadov s strani Izraelcev . Vedno se bodo našli ekstremisti. Rešitev ? Modre čelade ? Nova država na drugem ozemlje.. Samo, kdo se bo odselil ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Moje mnenje , ja turbica tako je.... rešitev bo prišla v kake dvajsetih letih, al pa petdesetih če smo manj optimistični, svet se duhovno spreminja viša se ravenj vedno več ljudi se vpraša kaj je kaj, samo vrpašanje časa je kdaj spregledamo, ali pa ostanemo vedno slepi..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 po hitrem postopku pred vojashko sodishche...pa 20 let trdga aresta.... :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Izraelci imajo tako, kot ostali pravico do svoje države. Arabci jim tega ne priznavajo. Zato so tudi zakuhali to sranje. Do svojih bratov Palestincev so pa Arabci še hujši od Izraelcev. Palestince imajo za manj vredne. Glej , poskočni Lucifer , nič ni 100 % . Saj veš, vse se vaga .. na eni strani Izrael, ki je pač nekakšna umetna tvorba, stara nekako 50 let .. Evropa se je s tem "znebila" Židov.., dobila pa gnev Palestincev.. Čigava je zemlja? Kaj misliš ? Nisem na nobeni strani , če bi se pa že morala opredeliti , bi se na stran Židov.. ne prenesem terorističnih norcev, versko zaslepljenih blaznežev.. Vse se vaga , dobro in slabo.. enkrat na eno, enkrat na drugo stran.. ravnotežja nikoli ne bo .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 Nisem na nobeni strani , če bi se pa že morala opredeliti , bi se na stran Židov.. Jaz pa bi se na stran LjUdi ... ČlOvEšTvA ... OtRoK ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 tole o otrocih pa Barabcom povej.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 palestincou she ostali Barabci ne marajo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.