borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 VRAT:pomen izgleda… Lepo oblikovan in okrogel vrat:Blag karakter,Dolgi in zvit:živahna narava,Ukročen in suh:netolerantnost,Debel in velik vrat:močna osebnost,Velik in kratek vrat:jeziva narava,Dolg in vitek:flegmatičnost,Močan in debel:čustvenost,Kratek in širok:brutalnost,Brez vratu(vidnega):strahopetnost… (vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 BorisM imam dolg vrat...labodji... (se lepše sliši kot žirafast, a ne?) Pa vse je lahko moja lastnost, FLEGMATIČNOST pa niti pod razno... Verjtno si se zatipkal pri podajanju teh značilnostih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Jaz pa imam mensezdi se kar kratek vrat (ceprav se mi je vcasih zdelo, da imam dolgega - ma! tole, ko se tako tezko kam vtaknes...), mocen, po mojem...Aja, a to pomeni brutalnost ali kaj ze? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2003 Avtor Prijavi Deli 30. september 2003 Sanjalica saj imaš sexi vrat.To je kar super.Zatipkal se nisem,čeprav je vse možno.Če ti drugače odgovarja bom spodal tebi malo prilagodil. Ali si odstranila tujke,si se že pogledala v ogledalo.... Ti,ampak v besedah si flegmatična.Saj sem rekel,ženske že ne bodo zadovoljne.Ostani takšna kot si,naravno lepa-čeprav to ženskam ne smeš nikoli reči.Pri tebi sem se pregršil,pač... Lep dan Sanjalica in Marsa! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Sanjalica saj imaš sexi vrat.To je kar super.Zatipkal se nisem,čeprav je vse možno.Če ti drugače odgovarja bom spodal tebi malo prilagodil. Ali si odstranila tujke,si se že pogledala v ogledalo.... Ti,ampak v besedah si flegmatična.Saj sem rekel,ženske že ne bodo zadovoljne.Ostani takšna kot si,naravno lepa-čeprav to ženskam ne smeš nikoli reči.Pri tebi sem se pregršil,pač... Lep dan Sanjalica in Marsa! Bravo Boris Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Ali si odstranila tujke,si se že pogledala v ogledalo.... Ti,ampak v besedah si flegmatična.Tujke odstranim...in jih spet nataknem...vedno znova V besedah flegmatična? Kako pa to misliš? Flegmatičen - manj občutljiv, nerazburljiv, ravnodušen, hladen, hladnokrven???? Flegmatik...ki slabo in počasi reagira na vnanje dražljaje, ravnodušnež, hladnokrvnež.... O bemti...BorisM...a si se spet zatipkal? (Vojko, ti mu pa ne kimaj...ker bom... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 No, borism je verjetno pozabil dodati razliko med moškimi in ženskimi vratovi. Ženski so vitkejši (daljši in tanjši) Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Dolgi in zvit:živahna narava,Dolg in vitek:flegmatičnost, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Moj vrat dobro služi namenu. moj tud Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.