El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 V povprečju ni duhovnih ljudi (no pa mamo eno posplošitev) ravno tako bi se dalo reči da ni svetovnih voditeljev, da na zemlji ni zlata, in diamantov, da ni lepih žensk, da... skratka posploševanje je hitro velika napaka, se ga pa ful poslužuje znanost..., stvar je v podrobnostih, juha recimo ni v kosti temveč v začimbicah.... (al pa dobri soli bi rekel sstane) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 sicer pa če mal posplošim sem srečen Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 V povprečju ni duhovnih ljudi (no pa mamo eno posplošitev) ravno tako bi se dalo reči da ni svetovnih voditeljev, da na zemlji ni zlata, in diamantov, da ni lepih žensk, da... skratka posploševanje je hitro velika napaka, se ga pa ful poslužuje znanost..., stvar je v podrobnostih, juha recimo ni v kosti temveč v začimbicah.... (al pa dobri soli bi rekel sstane) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 El Nino Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.