bela vrtnica 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Zlata riba! Pravijo da gre v tretje rado!!!Rada bi dobila super službo, ki bi me osrečevala. A spet prosim preveč? Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Zlata riba! Pravijo da gre v tretje rado!!!Rada bi dobila super službo, ki bi me osrečevala. A spet prosim preveč?Pa morda veš katere vrste posel bi te osrečeval? :xx!: Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 ..ŽE, ŽE, SAM TAZGA DELA SE PONAVAD NE PLAČUJE jaja, spodaj tamara si posebna, glej na splošno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 ..ŽE, ŽE, SAM TAZGA DELA SE PONAVAD NE PLAČUJE To pa že ni res! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 22. oktober 2003 Res je, super dela se ne plačuje. Škoda, pa kdaj drugič. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 Pa vendar nekaterim uspeva, da svojega "konjička" združijo s svojo službo. Že stari Horacij je mislil na take primere, ko je rekel: "Omne tulit punctum, qui miscuit utile dulci". (Po slovensko - vse točke je dobil tisti, ki je združil prijetno s koristnim). Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. oktober 2003 Prijavi Deli 22. oktober 2003 to isto je rekla tutnimfomanka, k si je pustila plachat.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 pa še meni pomagaj najti eno službico s 1.1.04, kjer bom uživala in jo z veseljem opravljala. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Tina, saj veš - ko bom svojo šolo zalaufala, si prva povabljena ... do takrat pa naj ti pomaga in jaz tudi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Matejčica hvala Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Ribica, prosim, izmed vseh prošenj, naj izbere mojo! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Zdaj se odloča usoda, prosim ribica ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 za Vanjo! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Zdaj se odloča usoda, prosim ribica !Vanja tvoja prosnja je edina... tako da nic dvomit, da ti nebi drzala in ti tisto, kar si zelis... Jaz pa samo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 ZA VANJO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Tina, saj veš - ko bom svojo šolo zalaufala, si prva povabljena ... do takrat pa naj ti pomaga in jaz tudi aja!? to pa tut mene zanima!!!in se celo nekatere moje znance... imeti svojo solo!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ha, nobenega niso izbrali, še imam možnosti, še kar čakam ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Držimo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Seveda Vanja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 22. januar 2004 V tem življenju na žalost nimam sreče. Želela sem si dobro delo, želela sem si dokončati faks, zmagati.... no nič se ni uresničilo razen tega kar si nisem želela. Ampak se ne pritožujem, pač nimam sreče in začela sem celo uživati v Asketskem življenju, človek se res na vse navadi. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 AJA, HMM, jest bi reku temu prej bohemski layf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ..ŽE, ŽE, SAM TAZGA DELA SE PONAVAD NE PLAČUJE vzorec Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 hahja, mislu sm na humano, zastonj in hobijsko delo, ki te prav nihče tut ne praša po zaslužku, kaj šelem, da bi ti ga omogoču; bilo kaj drobnega.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 draga riba rabm vec denarja, vsaj od 200 do 300 SIT mesecno v letosnjem letu.ce bo za to treba kej naredit... ok; potem mi daj vsaj da vidim kako! glede na to, da sem kar precej nepotrepezljiv, bi te prosiv, dami poves ali omogocis cimprej. ti pa k si itak full pametna riba, pa ze ves kam bi bilo primerno da nos pomolim;glede na to, da je na nebu vec zraka kot na zemlji, ce le predolgo ne ostanem tam. ce bo treba opustiti in navade spremeniti, tukaj poslusam te zdaj rad. verjamem tudi da si zelo velika riba v sebi, ker mnogo zelj izpolnis ti, kot vidimo fsi mi;pa zatorej moj glas je tebi morda se eden vec... ki s poti je sel zdaj preč.pa se mnogo drugih glasov prej v vrsti caka res. no, ti ze ves, jaz pa sem ti svoje podal, da ne bom le ob strani stal. mah sej sploh nism resen Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Free, ribica ti pravi, da tako malo se ne da zaslužit, je bolje, da eno pivo manj na mesec spiješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.