Skoči na vsebino

Delo

bela vrtnica

Recommended Posts

Zlata riba!

Pravijo da gre v tretje rado!!!

Rada bi dobila super službo, ki bi me osrečevala.

A spet prosim preveč?

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
Res je, super dela se ne plačuje. Škoda, pa kdaj drugič.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Pa vendar nekaterim uspeva, da svojega "konjička" združijo s svojo službo. Že stari Horacij je mislil na take primere, ko je rekel: "Omne tulit punctum, qui miscuit utile dulci". (Po slovensko - vse točke je dobil tisti, ki je združil prijetno s koristnim).

Naj vam bo vsak dan najlepši dan!

bigm

• 2 weeks later...
Guest sanjalica
Zdaj se odloča usoda, prosim ribica !

Vanja tvoja prosnja je edina... tako da nic dvomit, da ti xgoldfishx nebi drzala xcrossfingx in ti xwizardx tisto, kar si zelis...

Jaz pa samo :detelca:

• 2 months later...
V tem življenju na žalost nimam sreče. Želela sem si dobro delo, želela sem si dokončati faks, zmagati.... no nič se ni uresničilo razen tega kar si nisem želela. Ampak se ne pritožujem, pač nimam sreče in začela sem celo uživati v Asketskem življenju, človek se res na vse navadi.

Mahatma Gandhi

draga riba

rabm vec denarja, vsaj od 200 do 300 SIT mesecno v letosnjem letu.

ce bo za to treba kej naredit... ok; potem mi daj vsaj da vidim kako! x:Dx x:o)x

glede na to, da sem kar precej nepotrepezljiv, bi te prosiv, dami poves ali omogocis cimprej.

ti pa k si itak full pametna riba, pa ze ves kam bi bilo primerno da nos pomolim;

glede na to, da je na nebu vec zraka kot na zemlji, ce le predolgo ne ostanem tam.

ce bo treba opustiti in navade spremeniti, tukaj poslusam te zdaj rad.

verjamem tudi da si zelo velika riba v sebi, ker mnogo zelj izpolnis ti, kot vidimo fsi mi;

pa zatorej moj glas je tebi morda se eden vec... ki s poti je sel zdaj preč.

pa se mnogo drugih glasov prej v vrsti caka res.

no, ti ze ves, jaz pa sem ti svoje podal, da ne bom le ob strani stal.

x:Ix x:o)x

mah sej sploh nism resen x:o)x x:o)x x:o)x x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...