nosorog 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Kaj se med delom dogaja zlati ribici: Na obali morja je ležal zajček in kadil travo. Ker je pred česom zlati ribici pisal glede neke želje, je ta želela preveriti, kako je kaj z njegovim zdravjem. Zlata ribica torej pogleda iz morja in ogovori zajčka:"Živjo zajček; kaj delaš?"Dolgouhi ji seveda odvrne: "Travo kadim".Ker ribica tovrstnih radosti ni poznala, mu reče: "Kaže, da je treba vdihniti in dim zadržati v sebi. Daš še meni en dim?" Zajec ji da joint, ribica potegne dim vase, ga zadrž, se potopi v morje, zajček pa spet leže in kadi naprej. Čez nekaj časa pogleda iz morja proti zajčku kit. Zajček ga zagleda, skoči pokonci in začne panično kričati: "RIBA, IZDIHNI! IZDIHNI! IZDIHNIIIIIIIIIIIIII!" Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Free, ribica ti pravi, da tako malo se ne da zaslužit, je bolje, da eno pivo manj na mesec spiješ ?? kwa?? 0 nism slisu. mogoce je pa tebi rekla?? sicer pa denearja ne trosim ponavadi za taksen nacin (alko pa to).mah, riba ze ve! sicer pa je pomoje dovolj skromno 200-300 tisoc SIT.delo pa bo tudi sledilo, da se del energije dobi tudi v denarju. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Noskorog, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Free, ribica ti pravi, da tako malo se ne da zaslužit, je bolje, da eno pivo manj na mesec spiješ ?? kwa?? 0 nism slisu. mogoce je pa tebi rekla?? sicer pa denearja ne trosim ponavadi za taksen nacin (alko pa to).mah, riba ze ve! sicer pa je pomoje dovolj skromno 200-300 tisoc SIT.delo pa bo tudi sledilo, da se del energije dobi tudi v denarju. Oprosti, sem nule spregledal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 kaj?? ne razumem? 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 kaj?? ne razumem?napisal si 200-300 SIT namesto 200-300 tisoc SIT. sstane se je iz tega posalil. ti pa isces delo. vse je torej v najlepsem redu! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 iz enga mejla /delo na črno/ Prijavljam svojo soprogo: 1. Že 32 let vsak dan dela na črno. Kuha mi kosilo, namesto da bi mepeljala v restavracijo in z DDV pomagala državnemu proračunu ter gostincuk večjemu zaslužku ter posledično tudi večjem davku spet v državniproračun. 2. Enako dolgo pospravlja in gospodinji, namesto da bi najela gospodinjskopomočnico in s tem zmanjševala brezposelnost v Sloveniji in plačevala DDVpomočničinih računov. 3. Osem let vsako pomlad, odkar smo se priselili v svojo hišo, zasadi vrtin na njem prideluje zelenjavo ter s tem ogroža uboge slovenske trgovce ingoljufa državo, saj od pridelanega ne plačuje DDV, niti davka na dohodek,ogroža pa tudi sosedo, ki se preživlja izključno s kmetijstvom. 4. Vsak dan se vozi s svojim avtomobilom v službo, namesto da bi najelataksi (drugih povezav namreč nima). Resda je plačala vse davke, ko jeavtomobil kupila, ter v veliki meri prispeva v državno blagajno vsakič, konatoči gorivo, a država bi imela veliko več, če bi plačevala taksi. Nenazadnje s tem odžira delo poštenemu obrtniku. Prijavljam svojega sina: 1. Lansko leto je na črno fotografiral poroko svojega bratranca, izdelalalbum in fotografije. Za delo je bil tudi plačan, saj je od tete dobilcelo domačo salamo (neobdavčeno). Ker smo jo jedli vsi, smo najbrž vsi šedodatno v prekršku, saj s tem podpiramo delo na črno. 2. Vsako zimo skida sneg na dvorišču pred hišo in spomladi prelopata ženinvrt. Za delo je tudi plačan, saj mu vedno dam kakih 20 evrov. Tu sem tudisam v prekršku, on pa, ker ne plača DDV. Prijavljam tudi sebe: 1. Prijavljam se za naprej in za nazaj, ker sem večinoma sam gradilhišico, obmetaval stene in polagal ploščice, montiral vrata in urejalokolico. Vsaki dve leti tudi sam prebelim celo hišo in opravljam drobnapopravila. Vsa dela so opravljena in neobdavčena. Država je z mano ogromnoizgubila in ni čudno, da je državni dolg tak, kot je. Vse zaradi takšnih,kot sem sam. Bemti tako familijo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg 3 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 saj to!sem razmišljala, da kaj pa če sama popravim vse te omare in vse to?če je to tud delo na črno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif saj to!sem razmišljala, da kaj pa če sama popravim vse te omare in vse to?če je to tud delo na črno? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/tongue.gif Ja je. Sploh če si mizar. Pol si morš zaračunat in plačat davk. Če pa nisi mizar in popravljaš omare, ja, pol si pa fušar. Take je pa sploh treba zatirat, ker kradejo državi /to itak/ in jemljejo delo mizarjem, a ne. Pa tko.... Ne vem kva bo zdej z dobrodelnostjo, ko je prepovedana /al še bo mrbit/. Nč, država prav da nej crkne sosed, bolan, nepokreten, kokrkol pomoči potreben... če ne plača. Jebenti požrešno državo brez podna. Tole ni več higijensk. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 neokusno, ogabno... ampak tud čist že skrenuto, res tolk polno rit vsega pa tolk v svojem svetu, da v bistvu majo čist ene nerealne predstave, folk k ni nikol delal in nikol nič USTVARIL v lajfu, ki mu je POKLIC politik? men se sploh ne da s tem *ukvarjat*, ker lohk začnem grist. (na bruhanje mi gre včas dobesedno, ko jih gledam in poslušam - vse po vrsti, prikoritnike s polnimi riti, s katerimi je lahko srati) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. februar 2011 Prijavi Deli 3. februar 2011 posreceno. sam je v tem tudi kaj resnice; torej o delitvi. Torej ima tudi prednosti, recimo da tisti, ki je sedaj za nekoga delal skoraj zastojn zaradi razlicnih razlogov, se bo sedaj lahko skliceval, da tega ne sme poceti vec.Kot vse, je tudi ta zadeva vecplastna in ni crnobela. Seveda pa s tem ne trdim, da je prav ali ne. Itaq treba zakon najprej prebrat tko kot treba, da se lahko razume in odloca o tem, koliko je primeren. Najlazi pa se je bunit tkole. "Verjetn" bo Marsa mogla od sprejetega zakona naprej nam placevat, ker pisemo tukaj iz enga mejla /delo na črno/.. 4 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 4. februar 2011 Prijavi Deli 4. februar 2011 Mi pa njej najprej najemnino, da sploh lahko otresamo goflje in opletamo z jeziki... a ne... Joj, free kakšne maš... 2 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. februar 2011 Prijavi Deli 4. februar 2011 ocitno za naveznice se nisi slisala. misljen je bilo ravno obratno kot si dojela; ces celo v taksno skrajnost.ampak kr dej si duska sej je modern 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.