borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 UŠESA:pomen izgleda… Majhna:prefinjen okus,Velika in ravna:povprečna inteligenca,Nepravilnih oblik in bleda:omejenost,Debela in okrogla:omejen duh,Zašiljen na vrhu:pogoltnost,Velika in okrogla:nagnjenost k prostaštvu,Prava in zaokrožena:nadpovprečne sposobnosti,Zelo visoko postavljena:cinizem,Spodaj in zgoraj zašiljena:zajedlivost,Dobro oblikovane in malo širše:velik talent in inteligenca,Široka,ravna z veliko odprtino:talent za glasbo,Vidno odvojene od glave:zvitost in iznajdlivost,Malo višje postavljena v višini sinusov:dobročutnost… (vir:www) Saj vem ženske spet ne bodo zadovoljne(tarnanje,skrbi...),ampak kaj čmo....bodite realne.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 He... Jaz imam kar lepa in pravilna usesa, nekoliko 'strleca' (to ni pravi izraz, niso ravno strleca, so se kar velika, a ne navzven), zaokrozena, nikjer pa ne pise nic o usesnih mechicah - jaz imam precej... mesnate... debele, kozhnate... Ko smo pa ravno pri usesih in ko si omenil zenske...Moja sestra je enkrat rekla: Zadnjic sem opazila, da imam eno uho visje od drugega. Se dobro, da nisem tega v puberteti opazila! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Jaz pa imam vsako drugačno..hehe. in sem opazila v pubeteti....so opazili no...in me pridno na to opozarjali..sem se malo včasih zasekirala pol pa prebrala nekje...da bolj nenavadna ušesa imaš večji genij si....tako.!!!!! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Moja ušesa so meni všeč, sicer malo velika za žensko ampak vseeno ne kot pri zajcu, z njimi dobro slišim vse, vendar ne maram prisluškovat ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Jst mam pa prefinjen okus, ahhh... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ..tut ušesa so podedvana..sem nekajkrat prav gledal po žlahti, koliko je šlo tega˝naprej, pa sm nato še gledau nonote in opazu, daa to je v bistvu Rrees Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 9. oktober 2003 To je verjetno Pokowc,ni pa da kdor ima velika ušesa,da bolje sliši! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 che komu posodim knjigo, pa jo dobim nazaj z "ushesi"....takmu bi jih naviu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 prmejdunej spet ne vem kako moja ušesa zgledaj... je kak dober opazovalec k si je to zapomnil od zadnjič z luninga partija... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ...seveda ni pa mus, da velka ušesa naredijo velkega moškega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 sej... da se ne bi zdej klele hvalil z velkimi ušesi Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ali pa kakšna stopala ali nos preveč omenjali Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Haha, ja ja, mojih ušes se skor ne vidi več, k mi lasje rastejo, noge pa so se ustavile tam med 41 pa 42... hehe me čudi da ma moj mali bratec, isto številko skori pa je 7 let mlajši in par centimetrov nižji.... košarka dela boga.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 .... sem se zdej spomnila na eno mojo frendo, ki je taka visoka bejba (180), stopalca pa 37... se mi vedno zdi, da se bo kar prekucnila ups...tole ušesa tema Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 .... sem se zdej spomnila na eno mojo frendo, ki je taka visoka bejba (180), stopalca pa 37... se mi vedno zdi, da se bo kar prekucnila ups...tole ušesa tema HEhe ups, ja hm ja mam podobne noge, mal večje isto višino, heh, res nevem zakaj bi rabu velike noge..... (večje bolj smrdijo.... večje čevlje rabiš, heh, definitvno en kos telesa ki je bolje da je čim manjši.... ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 lazhje bogatash skozi shivankino UHO,kokr kamela v nebesa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Hehe, kaka noga - taka pipa, bullshit, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 brez ušesa ne prideš u nebesa Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 brez noge tut ne (tito) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Ja pa brez jezika tud' ne . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 jezik iz gobca,pa mrzu shnof.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Šnjof, šnjof, šnjof, ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natalija 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 Moram priznat, da so ušesa pri ljudeh med prvimi stvarmi, ki jih opazim. Čim manjša, tem bolj luštna... Res so mi zelo pomemben organ na človeku. Velika me odbijajo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 El Nino, čisto cool zgledajo! Hehe, ampak kaj pa zdaj to pomeni ??? nič ne kul zgledajo, pa bi jih lahk uvrstila po tisti lestvici opisov kam spadajo, pri borismju Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Povsem, ... ne bom več spraševal... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.