borism 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 GLAVA:pomen izgleda… MOŠKI:Štirioglati tip:energična in miselna oseba,Štirioglata in podolgovata:dvoličnost,Okrogla in podolgovata:modrost in ambicioznost,Ovalna in podolgovata:plemenitost,čutnost,Trikotna in podolgovata:sposobnost,nepomirljivost,Kratka stožčasta:nehvaležnost,egoizem… ŽENSKE:Štirioglati tip:energičnost,red,moralnost,Štirioglata in podolgovata:surovost,Okrogla in podolgovata:neodvisnost in živ duh,Ovalna:ambicioznost,Ovalna in podolgovata:zvestoba in sanjarjenje,Ovalna in kratka:radovednost in privrženost… (vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 LORD BYRON Stihi, napisani na čašo, izdelano iz lobanje ..........Pij, dokler moreš: saj nekoč,morda, iz zemlje ti ljudjevzemo glavo in rimajočprešerno pijejo iz nje. Zakaj pa ne! Saj te glave,ki so kaj žalosten zaklad,tako vsaj priliko dobe, da so koristne vsaj enkrat. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 Jaz imam po mojem ovalno glavo - nekako med 'trikotno', okroglo in ovalno... Majhno, pravilno oblikovano... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 30. september 2003 Prijavi Deli 30. september 2003 BorisM... sedi, pet podolgovata in ovalna moja glavica.... in tvoja? p.s. Marsa...saj brez veze da se iščeve, sve tko ali tko idealki....samo BorisM se tu_pa_tam zatipka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.