bigm 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Sfinga, s smehom bi se ti pa tudi jaz pridružil na tej poti v drugo dimenzijo. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 imela sem srečo biti s prijateljico ki je umirala in prvič sem doživela da je nekdo ki v življenju ni našel pravega miru to našel tik pred smrtjo in ona je v miru umrla z vedenjem da se s smrtjo šele začnein da je to prehod v neko višjo raven. bila mi je velik učitelj in upam da bo to tudi meni uspelo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 pomirila bi se s seboj in s svetom, in ker sem se rodila z jokom ,si resnicˇno zelim oditi s smehom baje fraza ' pociti od smeha' ni brez razloga.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 hm, pomoje bi sel ven pa vse zivo objemal, objemal, objemal... a se nic ne bojis, da bi se te otepali...? kot kaksnega cudaka...? po moje bi te se zaprli, ceprav je namen dober...boljse, da gres drevesa objemat...ona vsaj razumejo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 a se nic ne bojis, da bi se te otepali...? kot kaksnega cudaka...? po moje bi te se zaprli, ceprav je namen dober...boljse, da gres drevesa objemat...ona vsaj razumejo... Ljudje smo res čudaki, želimo si bližine a hkrati se jo otepamo, skrivamo.... Ja, živali in rastline, imajo prednost tukaj pred nami. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 O pisanju pisem pred smrtjo....Včasih sem tudi sama mislila tako, sedaj pa ne več. Pisati pisma, ki bi jih brali po moji smrti, bi pomenilo zadostitev meni sami med pisanjem, kot nekako zagotovilo, da bodo mislili name in da jim bo hudo.... moja tolažba in moja želja, a njihovo trpljenje in nekako mučenje. Zasadi sebe..? Kot žalovanje- žalujemo vedno zaradi sebe, nikoli zaradi umrlega...Bolj bi mi bilo važno otroke usposobiti za življenje ko me ni. Naj se me spomnijo ko bodo želeli, brez bolečine in romantične filmske osladnosti.... Vsak pač čuti po svoje... Občasno, ko me kaj muči, napišem pismo/dnevnik... zadnja stvar na svetu je, da bi si želela, da ga kdaj dobijo v roke po moji smrti... Če bi pomislila na to, ga sploh ne bi mogla pisat kot čutim, ker bi samo mislila, kako bo to nekoč vplivalo nanje, ko bi brali.. Ko sem zbolela sem veliko razmišljala, kaj bo z otroci, če "grem" in najbolj mi je bilo pred očmi, da jih moram usposobiti "za življenje" - čisto praktične stvari.. kuhanje, pranje, kje je kaj v stanovanju, kako se kaj naredi... In počasi, mic po mic, so se navadili ne da bi vedeli kako in zakaj.In ker jaz niti slučajno še ne mislim nikamor oditi, mi to sedaj koristi, ker sem vsaj občasno nadomestljiva- lahko si privoščim odsotnost in fantje se poštimajo sami brez probema.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 mislim da je nabolj hudo biti živ brez zavedanja o tem ,kajti tako si kot mrtev...včasih mi je takooooo hudo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 hm, pomoje bi sel ven pa vse zivo objemal, objemal, objemal... hah, obdrži se v tem stadiju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sully 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 ODPUSTILA BI NJEMU... Lp, Su||y Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 oh,pokowc,jaz mam tud tebe rada...ti lumpek ti..raje se smejem čeprav pa takrat ko mi je hudo ,tudi zunaj grmi in se bliska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 ahja, a zdej si se pa izdala, al kaj,hmm; nim besed,veš Obdrži tole slogovno moč v sebi ki jo trosiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Sožalje, Vrba Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes je sla moja mati, zal ji tega ni uspelo ... morda v celem zivljenju ni zivela niti 5 dni. Moje sožalje Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes je sla moja mati, zal ji tega ni uspelo ... morda v celem zivljenju ni zivela niti 5 dni. Tudi jaz se pridružujem sožalju. Tisti, ki imamo matere med nami verjetno ne vemo kakšen občutek je to. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Glede na to, da napovedujejo tisti rušilni potres, bi se že mi vsi lahko začeli spraševati tole.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 važn, da nimamo nobenih zamer... da se do bližnjih ne obnašamo tko da bi nam bilo žal... pa uživat... živet polno... če bi mela samo 5 dni, me pa zih ne bi blo v službo... bi že kej finega počela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 hm sem upal na samo še pet minut.. pol bi točno vedu kaj.... hehja, pet dni... to je pa velik preveč... po drugi strani pa ... 5 dni obiskal bi vse prjatle in prjatlce, jim povedal kolk jih imam rad, pol bi obiskal še vse sovražnike, in jim povedal da mam tud njih rad, in da sem že vse opzabil kar so mi zlega naredili, hja, pol bi šel na faks... se priklonil fiziki, evo, mal bi obiskal še družino, in tko po ene dveh dneh... bi mel še tri dni časa... v tem času bi pa se zatekel v keri samostan na takem svetem kraju, in se poglobil v meditacijo, da se pripravim na odhod.... jipijej, mrbit bi to družno naredili pri jogi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Velik bi bla doma s familijo in najblizjimi prijatelji. Nehala bi hujsat Dol bi se dala parkrat z A. In to je to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 5 dni seksa, definitivno! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 http://www.rtvslo.si/zabava/modload.php?&c...menu=1088074105sex pa igrce.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Verjetno kaj norega. Pohodila plin do konca, pozabila na zgražanje okolice...ali pa se zatekla v naravo(to sem se itak že)...no..Roko na srce - ne vem.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes je sla moja mati, zal ji tega ni uspelo ... morda v celem zivljenju ni zivela niti 5 dni.moje sozalje,vrba. ne morem reci ,da vem kako je ,ker je maja mama se tu....sigurno pa ni lahko. ce bi jaz imela se 5 dni zivljenja,bi ......hm...ne vem,bi morala to doziveti,pa bi ze vedela kaj bi naredila,tko mi hodi marsikej na pamet,sam vem da v tistem trenutku to ne bi bilo tko. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Hm jaz pa bi se izpovedal za vse tiste kozlarije kaj sem jih kdaj naredil. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 pozdrav tebi v ...kam ze...kje si ze...? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 and back Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.