Skoči na vsebino

Samo še pet dni življenja!

afrodita

Recommended Posts

• Komentarji 128
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

pravzaprav je tezhko odgovorit na takole vprashanje...

5 dni?

v chem je razlika 10ih....ali pa enega?

potrebno je pach vsak dan prezhiveti kot da je zadnji...in se seveda veseliti novega....ko gremo naprej

vendar....5 dni?

najprej, ko bi ozavestil teh preostalih 5 dni, bi se mi verjetno zmeshalo.....

potem bi pa zmeshan umrl.....kot tudi zmeshan zhivim x:o)x x:)x x:Dx x:o)x

zlomk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Trenutno sem v čudnem obdobju, ko mi samota in tišina najbolj odgovarjata in če bi mi danes kdo rekel, da bom živela samo še 5. dni, bi se preprosto poslovila od domačih, prvi dan, potem pa bi odšla kako malo hišico, blizu gozda in zelo daleč od ljudi. Tam bi pričakala potovanje v onstvarstvo v meditaciji ali sprehodih v naravo, vsekakor v tišini in samoti.

No če bi me o tem vprašali pred letom, dva, bi si želela drugačen konec. Če me bo kdo spraševal čez kako leto, bo verjetno moj odgovor drugačen.

Trenutno pa samota in mir.

Vse dobro,

Mihela

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Hm,jaz bi pa se na hitro od domačih poslovila,pol bi pa čimveč časa preživela s frendico,ki me v dobro voljo vedno spravi....odpotovala nekam na samo z njo,v kakšno kočico pri morju....vem,da bi se ful narežale,dol bi se dala z nekom,s katerim se tako ne bom,pa mirna potem pričakala smrt... x;)x
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

"Vsekakor zelim zavestno umreti, v soglasju z vsem v meni in izven mene - pa kadarkoli... icon_smile_big.gif ceprav se se vedno sama sebi izgovarjam, da hocem se vsaj tako dolgo zivet, da si bo sin nasel eno punco... icon_smile_clown.gif

LP v Slovenijo

Vrba "

moja mama, čeprav mlada 42 let, bo sigurno odšla prej, preden si bom našel punco...

in če bi imel 5 dni, bi še zadnjič poskusil katero "luštno"omrežiti, sicer mi ne bi uspelo (ker bi imela že fanta, kot je to že praksa pri "mojih"), a vsaj ne bi si mogel očitati, da nisem poskusil...pač mi ni dano

:sad:

tudi z moje strani iskreno sožalje, Vrba

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Hm... x:Dx

Od mojga tipa prjatlu bi povedala, da ma seksi telo, pa če ga lahk sam mal pobožam x:Dx Šla bi na jahto za ene dva dni, pa nekje bi že dobila enga ferrarija za vozit. Schumaherju bi povedala, da je legenda, ne sam zarad športnih dosežkov, ampak ker ga cenim kot človeka, ker je daroval tolk denarja za žrtve. In bi ga povabila na zadnjo večerjo s 13 naj ljudmi, vsakmu posebej bi se zahvalila in povedala, zakaj je bil pomembne v mojem življenju. Pol bi mel pa najeto eno diskoteko in ene 50 svetovno znanih bendov bi igral men na čast x:Dx Povabljeni bi bli vsi moji oboževalci. Vse svoje premoženje, ki ga ni velik, sam na dražbi ko ga bodo po smrti rpodal, bodo miljoni, no to bi podarila bogim. Bi jim rekla, sej vem, da me boste pogrešal, sam je pač tko kruto življenje- Sam bi ga žural dokler ne bi umrla od sreče. Moj bi šel npr. v samostan in ne bi do konc življenja na drugo pomislu al pa bi se dal kastrirat (na zahtevo oz. mojo zadnjo predsmrtno željo bi mogu to že prej naredit). Prej bi še bi odpelu dirko sam zame in bi zmagal. Po žurki bi šli direkt na pogreb, kjer bi spet igral najbolj znani bendi, pa Elton John bi sam za mene pesmico napisu. Tri minute molka po celem svetu. x:Dx Aja zdej sem js še za naprej napisala, ja ne morem pomagat, tok sem se vživela ahhhh...

• 4 weeks later...

Elo.

Potrebno je obvladati UMETNOST UMIRANJA ŠE PRED SMRTJO. Težava je v tem, da vsi razmišljamo pod vplivom iluzije, da ne bomo nikoli umrli. "Ah, to se zgodi onemu tam, meni se to ne more." Kaj pa vemo? Lahko čez par minut. VEDNO bi morali imeti zavest na kaseda visoki ravni, da četudi nas smrt preseneti ne bomo pikirali v nižje življenjske oblike v naslednjem življenju. Ampak kaj je to visoka zavesti? Glede tega so ljudje danes na žalost zavedeni s trani kvazi duhovnosti.

om tat sat.

• 2 weeks later...
zelo dobro vprašanje!!!! jaz bi si zadnje dni popostrila s tistimi stvarmi za katere sedaj nimam časa ali pa denarja. drugče pa spoloh ne razmišljam, da bi imela pred sabo samo še kanček življenja. xrolleyesx

a ni trapasto o tem premišljevati...a ni veliko enostavnejše živeti danes, kot pa gruntati, kaj bi bilo, če bi bilo.......zase prav dobro vem, da bi ne bilo nič drugače, če bi vedel da bom živel še pet dni ali manj, ali več.......mogoče bi blo dobro še en dopust na Tajskem preživet vmes .....to mi sedaj zadnje čese, ko se glih preč noče še ugret, velikokrat pride na misel........

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:Dx

vidis do kam ti mislis;

koliko je tudi pospravljenih mojih osebnih stvari in zaupljivih kartotek od drugih, ki tiste, ki bodo za menoj cistli prav nic ne briga in jim  "ma za nista" prav ne pride.

Pa zakaj nobeden ne rece, da bo naredil testament ali da se bo kaj za zeno, moza, otroke, ali za koga drugega kaj naredil? Vidim, da smo se kar zelo lacni zivljenja  xDDx 

Lp -

Vrba

Spet skozi svoja očala gledaš.......

Pospravljeno sem rekel......

Ja to kar pišeš imam pospravljeno in ne rabim več o tem razmišljat, ustanovil podjetje, ga zaživel in lastništvo prepisal sinu, mu finančno in materialno omogočil, da lahko gradi naprej (to je sedaj njegova pot)..............

pri tem jaz kot direktor v bistvu samo še pomagam, bolj intenzivno pa sodelujem, kadar se mu kaj zatakne).

Zgradil hišo (tri stanovanja) ostane ženi in sinu, če preje "gavznem".

Ostalo, kar je še brez "oporoke", je pa za moje veselje in za tisto, da lahko živim čim bolj sproščeno, kot mi odgovarja, saj konec koncev sem to jaz ustvarjal in si zato tudi kaj od tega, lahko zase privoščim...

Torej kaj naj pospravim...po moško?????

Drugače pa jaz razmišljam, da materialno zame pomeni lahko samo toliko, kolikor mi je potrebno za življenje, da sproščeno živim, da nisem na mrazu, da imam dom, da nisem lačen in, da si tudi lahko kaj zase privoščim, vse kar je več od tega jaz ne potrebujem.

Veliko več je vredno tisto, kar pri tem nosim v svojiem srcu, način in sprejemanje moje resnice in, da imam čisto vest.

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Če o tem razmišljam, me misel ne zbega, da je morda pred mano le še nekaj dni, ostajam mirna in zadovoljna v sebi, ker ne čutim dolgov ali veliko neopravljenih in nedokončanih del. Vse kar bi v teh recimo "petih dneh preostalega življenja" storila, bi se vsem svojim zahvalila, povedala, da jih imam rada in da naj ne trpijo v žalosti za mano, temveč se veselijo življenja, naj cenijo naravo in naj si prisluhnejo svojim željam, svoji notranjosti. Kakorkoli se obrnejo naše poti, kateri smo si namenjeni, povezani, se nikoli ne ločimo, slej ko prej se ponovno srečamo.

Če bi imela otroka...takrat bi verjetno se najbolj vezala na življenje in s težavo zapuščala.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

jaz sem pa glih vceraj razmisljala o oporoki. x:o)x

iz prakticnih razlogov sam... ne iz kakih deper pa tacga. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...
Zen pravi - eno leto življenja je dobro, sto let življenja je dobro. Boljše mislit na kvaliteto kot na dolžino. Osebno mislim, da bi tudi tistih pet dni preživel kot ponavadi, mogoče formalnosti, ki bi jih blo treba uredit zarad tega ker pač v takem in takem sistemu živimo...... drugače pa nič posebnega, ker smrt zame ne pomeni konca, tako da bi mirne duše odšel (da se ne bi narobe razumeli - življenje je lepo, ampak iz tega sledi - zakaj pa smrt ne bi bila tudi? x:Dx )
cosmic dancer

Hehehe, po sedanjem razpoloženju.......bi 2 dni posvetil različnim stvarem o katerih se mi zdej ne da pisat......pol pa bi nabavo dobro mjuzo, drink, papico........eno veeeeeeeeeliiiiiko posteljo x:px .......eno men zlo ljubo muckico :2src: .........pol pa je neb spusto več iz rok.....do konca življenja torej x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...