Skoči na vsebino

Samo še pet dni življenja!

afrodita

Recommended Posts

K se gledam zadnje čase, se mi čist mickeno že zdi, da bi mi mogu nekdo to ornk razložit, ja........ x^x Sam.....zadnjih pet dni pa neb blo časa za sproščanje druzga k seksualne energije.... x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 128
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zadnje čase razmišljam o določenih zadevah... če bi imela možnost, da teh 5 dni preživim tako kot želim in da s tem ne prizadanem nikogar, bi jih preživela nekje z malo in eno meni drago osebico... 5 dni in verjetno bi nastopil še 6, 7 in 8. potem bi srečna zaprla oči in zaspala...

mislim, da je čas, da jaz danes tole šlatko ugasnem...

Najel bi letalo kamor bo vkrcal moja otroka. Šel bi do mame očeta in sestre ter njene družine in vkrcal tudi njih. Spotoma bi vkrcal še eno žensko, za zadnji seks v življenju. Potem bi šel naprej, kjer bi vkrcal več in toliko ljudi, ki so mi dražji. Ker bi imel še več kot toliko časa, bi verjetno pristali na kakšni samotni plaži paradiža, kjer bi si privoščil poslovilni seks. Ko bi nastopilo zadnje pol ure življenje bi rekel pilotu da greva nazaj domov.

Le tako bi dal mojim najbližjim počitnice v paradižu.

Upam, da jim ga bom kdaj dal tudi drugače, ne le v smislu zapisanega.

Andres

:inocent: In kaj bi delal na avionu s starši in otroci?

Za zadnji seks te čist zastopim, sam zakaj bi ostale v avionu zraven vozil? x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Kot vem je vprašanje na ta topic namenjeno vsakemu posamezniku. Torej tudi meni.

Z ladjo do paradižnega plaže potrebujem več kot pet dni. To je logika. Misliš da ni?

Andres

<{POST_SNAPBACK}>Kaj je tisto, kar bi si želeli narediti,

če bi imeli samo še pet dni življenja?

x:Ix Bi se zaprl s Conteso v eno sobo... ! :vragec: x:Dx

Sam to bi storil samo, če bi imel še pet dni življenja !! x:Dx x:px

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:inocent: eh, sam prebrala sem..pa mi sporočilo pač ni bilo jasno...sem pač povprašala, da se bi zjasnilo, pa bi mogoče še sama dobila, kakšno pametno idejo x:Ix
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>:inocent: eh, sam prebrala sem..pa mi sporočilo pač ni bilo jasno...sem pač povprašala, da se bi zjasnilo, pa bi mogoče še sama dobila, kakšno pametno idejo x:Ix

Zanimivo, da tebi ravno moja sporočila niso jasna. Verjetno si iskala stavek kjer bi pisalao, da bi jih več kot eno vzel za zadnji seks. Saj bi jih. 15. Pogoj zato je, da so vse v tistem času plodne, da nimajo otroka in si ga želijo. Zaželjeno je da so bile predhodno bolane za zahrbtno boleznijo.

Andres

MISLIM, DA JE TEŽKO REČI KAKO BI SI POPESTRIL IN PREŽIVEL ZADNJE DNI ŽIVLJENJA. VERJETNO BI HOTELA POPRAVITI NAPAKE, KI SEM JIH STORILA, TAKO DA BI SE ME SPOMINJALI V LEPI LUČI, BI POA VERJETNO NAREDILA VSE TISTO, ZA KAR SEDAJ NIMAM ČASA. xDDx

<{POST_SNAPBACK}>MISLIM, DA JE TEŽKO REČI KAKO BI SI POPESTRIL IN PREŽIVEL ZADNJE DNI ŽIVLJENJA. VERJETNO BI HOTELA POPRAVITI NAPAKE, KI SEM JIH STORILA, TAKO DA BI SE ME SPOMINJALI V LEPI LUČI, BI POA VERJETNO NAREDILA VSE TISTO, ZA KAR SEDAJ NIMAM ČASA.  xDDx

popraviti napake? Mogoče jih drugi ne vidijo tako x:Dx kako se te pa spominjajo - a ti je to važno, ko greš? Meni niti najmanj, jst sm jst, drugi pa so drugi (ne me narobe razumet, ni to egoistično mišljeno...... x:)x )

cosmic dancer

• 1 month later...
Če bi imela samo še pet dni življenja bi jih izkoristila za stvari za katere si nikoli ne vzamem časa. Vsem mojim frendom in frendicam bi povedala koliko mi pomenijo... Zadnjih 5 dni bi preživela s ljubljeno osebo xsrcx
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

bolj kot razmišljam o tem, manj vem, kaj bi to blo.....verjetno je prva izmed stvari, da bi bla z ljudmi ki jih mam najraje... mogoče bi hotla oz. želeladoživet stvari k si jih želim doživet ..... verjetno bi se tud zatekla v svoj kotiček, in jokala d bi ratu kak nov izvir....in spoznala bi kolk je vredno življenje...kljub temu, da se mal že "zavedam", se še vedno pritožujem, pa jamram, če vse ni prav..čeprav je tako pač življenje.....

Each atom sings to me

"set me free

from chains of the physical"

Pet dni življenja? Hja, težko vprašanje...... x?x

Najbrž bi jih preživela v bližini svojih najdražjih, z njimi delila še zadnje vzdihljaje svojega življenja in z njimi doživela še nevideno, nedoživeto in tisto, za kar si v življenju nikoli nisem vzela časa..... xDDx

Mislim, da bi ne smela pasti v melanholično razpoloženje, saj tiste zadnje urice življenja, ki bi jih še imela na razpolago bi preživela 100 na uro.....Verjetno bi naredila kakšno NOROOOOO stvar. Takrat bi ne bilo časa za to, da bi sedla v kot in jokala.... x:)x

Smisel življenja je največja sreča

Zadnjih pet dni... uh x8Dx

Kakšnih posebnih stvari ne bi počela... (recimo da bi hotela videt kaj kar še nisem - kooooliko je tega...) najrajš bi bila s svojim predragim (skoz) :2src: :vragec: x:)x xsrcx to pa sigurno... tko da bi me kr naenkrat zmanjkal in neb nč več vedla x:)x

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>preživel bi jih tko kot vse ostale...me ne gane če so zadnji - sej če bi bil tko navezan na življenje ga nebi tok užival, kot ga......

ja, tko je to

xbendx

Uh mene bi pa ganilo, tako da realno gledano, bi bila depresivna. Ker rada zivim in mi ne bi bilo prav, da se mi vse skupaj konca.

Tako, da realno...bi se najbrz posvetila dolocenim substancam, da bi na vse to pozabila xnckrivx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ja, rada zivim xrolleyesx

In ce si me ti narobe razumel/a ( karkoli ze si), se ne pomeni, da imas s svojim hitrim sklepanjem prav.

V resnici imam kar nekaj od zivljenja, saj ga zivim tako kot jaz hocem ( razen med izpiti xrolleyesx ).

Noben ni rekel, da se ga bojim izgubiti, ampak tema je...taksna kot je. In ce bi bilo to zdaj, bi bila depresivna najbrz, ker si zelim se mnogo doziveti.

Kaksne bedarije xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

sej js tudi rad živim, samo nebi pol skušal še v 5 dni stlačit nevem kakih dogodkov. Končno si loh pol to zdej začnem mislit - čez 5 dni me loh avto zbije, pa bi v tem času skušal čimveč doživet.

No ja, mogoče te res nisem prav razumel, ampak tudi z besedami kot orodjem mam težave včasih....tako takrat ko jih js uporabljam, al pa ko si skušam z njimi razložit misli drugih x:)x

xbendx

cosmic dancer

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...