Mick 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 K se gledam zadnje čase, se mi čist mickeno že zdi, da bi mi mogu nekdo to ornk razložit, ja........ Sam.....zadnjih pet dni pa neb blo časa za sproščanje druzga k seksualne energije.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 zadnje čase razmišljam o določenih zadevah... če bi imela možnost, da teh 5 dni preživim tako kot želim in da s tem ne prizadanem nikogar, bi jih preživela nekje z malo in eno meni drago osebico... 5 dni in verjetno bi nastopil še 6, 7 in 8. potem bi srečna zaprla oči in zaspala...mislim, da je čas, da jaz danes tole šlatko ugasnem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Najel bi letalo kamor bo vkrcal moja otroka. Šel bi do mame očeta in sestre ter njene družine in vkrcal tudi njih. Spotoma bi vkrcal še eno žensko, za zadnji seks v življenju. Potem bi šel naprej, kjer bi vkrcal več in toliko ljudi, ki so mi dražji. Ker bi imel še več kot toliko časa, bi verjetno pristali na kakšni samotni plaži paradiža, kjer bi si privoščil poslovilni seks. Ko bi nastopilo zadnje pol ure življenje bi rekel pilotu da greva nazaj domov. Le tako bi dal mojim najbližjim počitnice v paradižu. Upam, da jim ga bom kdaj dal tudi drugače, ne le v smislu zapisanega. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 In kaj bi delal na avionu s starši in otroci? Za zadnji seks te čist zastopim, sam zakaj bi ostale v avionu zraven vozil? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Kot vem je vprašanje na ta topic namenjeno vsakemu posamezniku. Torej tudi meni. Z ladjo do paradižnega plaže potrebujem več kot pet dni. To je logika. Misliš da ni? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj je tisto, kar bi si želeli narediti, če bi imeli samo še pet dni življenja? Bi se zaprl s Conteso v eno sobo... ! Sam to bi storil samo, če bi imel še pet dni življenja !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 eh, sam prebrala sem..pa mi sporočilo pač ni bilo jasno...sem pač povprašala, da se bi zjasnilo, pa bi mogoče še sama dobila, kakšno pametno idejo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bi se zaprl s Conteso v eno sobo... ! Sam to bi storil samo, če bi imel še pet dni življenja !! Pošteno in pogumno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> eh, sam prebrala sem..pa mi sporočilo pač ni bilo jasno...sem pač povprašala, da se bi zjasnilo, pa bi mogoče še sama dobila, kakšno pametno idejo Zanimivo, da tebi ravno moja sporočila niso jasna. Verjetno si iskala stavek kjer bi pisalao, da bi jih več kot eno vzel za zadnji seks. Saj bi jih. 15. Pogoj zato je, da so vse v tistem času plodne, da nimajo otroka in si ga želijo. Zaželjeno je da so bile predhodno bolane za zahrbtno boleznijo. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 :sniky:aha, glih tebe iščem , da te jezim in provociram....lalali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 MISLIM, DA JE TEŽKO REČI KAKO BI SI POPESTRIL IN PREŽIVEL ZADNJE DNI ŽIVLJENJA. VERJETNO BI HOTELA POPRAVITI NAPAKE, KI SEM JIH STORILA, TAKO DA BI SE ME SPOMINJALI V LEPI LUČI, BI POA VERJETNO NAREDILA VSE TISTO, ZA KAR SEDAJ NIMAM ČASA. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>MISLIM, DA JE TEŽKO REČI KAKO BI SI POPESTRIL IN PREŽIVEL ZADNJE DNI ŽIVLJENJA. VERJETNO BI HOTELA POPRAVITI NAPAKE, KI SEM JIH STORILA, TAKO DA BI SE ME SPOMINJALI V LEPI LUČI, BI POA VERJETNO NAREDILA VSE TISTO, ZA KAR SEDAJ NIMAM ČASA. popraviti napake? Mogoče jih drugi ne vidijo tako kako se te pa spominjajo - a ti je to važno, ko greš? Meni niti najmanj, jst sm jst, drugi pa so drugi (ne me narobe razumet, ni to egoistično mišljeno...... ) Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Če bi imela samo še pet dni življenja bi jih izkoristila za stvari za katere si nikoli ne vzamem časa. Vsem mojim frendom in frendicam bi povedala koliko mi pomenijo... Zadnjih 5 dni bi preživela s ljubljeno osebo Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
setsuna 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 bolj kot razmišljam o tem, manj vem, kaj bi to blo.....verjetno je prva izmed stvari, da bi bla z ljudmi ki jih mam najraje... mogoče bi hotla oz. želeladoživet stvari k si jih želim doživet ..... verjetno bi se tud zatekla v svoj kotiček, in jokala d bi ratu kak nov izvir....in spoznala bi kolk je vredno življenje...kljub temu, da se mal že "zavedam", se še vedno pritožujem, pa jamram, če vse ni prav..čeprav je tako pač življenje..... Citiraj Each atom sings to me"set me freefrom chains of the physical" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Pet dni življenja? Hja, težko vprašanje...... Najbrž bi jih preživela v bližini svojih najdražjih, z njimi delila še zadnje vzdihljaje svojega življenja in z njimi doživela še nevideno, nedoživeto in tisto, za kar si v življenju nikoli nisem vzela časa..... Mislim, da bi ne smela pasti v melanholično razpoloženje, saj tiste zadnje urice življenja, ki bi jih še imela na razpolago bi preživela 100 na uro.....Verjetno bi naredila kakšno NOROOOOO stvar. Takrat bi ne bilo časa za to, da bi sedla v kot in jokala.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 preživel bi jih tko kot vse ostale...me ne gane če so zadnji - sej če bi bil tko navezan na življenje ga nebi tok užival, kot ga...... ja, tko je to Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>preživel bi jih tko kot vse ostale...me ne gane če so zadnji - sej če bi bil tko navezan na življenje ga nebi tok užival, kot ga......pod tole bi se pa lahko tut jst podpisala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Zadnjih pet dni... uh Kakšnih posebnih stvari ne bi počela... (recimo da bi hotela videt kaj kar še nisem - kooooliko je tega...) najrajš bi bila s svojim predragim (skoz) to pa sigurno... tko da bi me kr naenkrat zmanjkal in neb nč več vedla Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pod tole bi se pa lahko tut jst podpisala hm....vsaj nekdo vsi nekaj sanjarijo o svojih predragih pa to......... če bi jim blo resnično tok do tega, bi že danes to počeli.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>preživel bi jih tko kot vse ostale...me ne gane če so zadnji - sej če bi bil tko navezan na življenje ga nebi tok užival, kot ga...... ja, tko je to Uh mene bi pa ganilo, tako da realno gledano, bi bila depresivna. Ker rada zivim in mi ne bi bilo prav, da se mi vse skupaj konca.Tako, da realno...bi se najbrz posvetila dolocenim substancam, da bi na vse to pozabila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 joooooooooj in ti praviš, da rada živiš? hm............... kok pa maš v resnici od življenja, če se ga oklepaš in se ga bojiš izgubit? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ja, rada zivim In ce si me ti narobe razumel/a ( karkoli ze si), se ne pomeni, da imas s svojim hitrim sklepanjem prav. V resnici imam kar nekaj od zivljenja, saj ga zivim tako kot jaz hocem ( razen med izpiti ).Noben ni rekel, da se ga bojim izgubiti, ampak tema je...taksna kot je. In ce bi bilo to zdaj, bi bila depresivna najbrz, ker si zelim se mnogo doziveti. Kaksne bedarije Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 sej js tudi rad živim, samo nebi pol skušal še v 5 dni stlačit nevem kakih dogodkov. Končno si loh pol to zdej začnem mislit - čez 5 dni me loh avto zbije, pa bi v tem času skušal čimveč doživet. No ja, mogoče te res nisem prav razumel, ampak tudi z besedami kot orodjem mam težave včasih....tako takrat ko jih js uporabljam, al pa ko si skušam z njimi razložit misli drugih Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 Ko bi to izvedel, bi najprej naročil eno res dobro in veliko pizzo, potem bi pa dalje razmišljal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 22. junij 2005 Prijavi Deli 22. junij 2005 vsak da zivi kot da bi jutri umrl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.