borism 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 TELO,POSTAVA:pomen ….(tu bo pa potrebno že večje ogledalo) Neenaka RAMENA:ostrina duha,Neenakomerna ramena:odraz moči,Široka ramena :moč,Ušpičena ramena:težak karakter,ROKE mesnate in trde:aktivnost na delu,Roke mesnate in mehke:flegmatičnost,Dlakave roke:razuzdanost,Zelo dlakave roke:drzno obnašanje,Roke brez dlak:maščevalnost,Kratke roke:raznovrstnost,Dolge roke:hrabrost in plemenitost,Nerazvita PRSA:degeneracija,Debela prsa:lenost,Široka prsa:znak moči,Ozka prsa:salbost,Prsa brez dlačic:modrost in dobrota(zato se nekateri brijejo),Dlakave prsi:sladkostrastna narava(ženske imate baje rade),Piščančja prsa:neustrašnost,drznost(neupravičeno se nekateri norčujejo),Širok HRBET:pomirljiv duh(iz lastnih izkušenj ni pametno imeti,ker potem te kar naprej natovarjajo…še..še.),Normalen hrbet:uravnoteženost,Ozek hrbet:inteligenca in ljubosumnost,Širok TREBUH:takšen se rad pohvali,Ozek trebuh:nagnjenost k delu,strogost,Velik trebuh:čutnost,Suh trebuh:melanholija,Dlakav trebuh:nagnjenost k avanturam(no ženske kaj boste rekle…),NOGE nervozne in suhe:slabost,sramežljivost,Noge nervozne in mesnate:hrabrost in odločnost,Noge debele in kratke:jezljiva in surova narava,Dolge noge:velikodušnost(dobro za takšnega,ki beži);Noge krive ali suhe:goljufi in lopovi,razen seveda v primerih naravnih deformacij,Hrapava in dlakava STOPALA:razvrat(neupoštevanje družbenih norm zlasti glede spolnosti),Ravna stopala:prezirljiva vredna oseba,Groba stopala:močna inteligenca,Mehka stopala:ležernost,Dolga stopala(pri ŽENSKAH)lahkomiselnost,Velika stopala:zaupljivost,Stopala debela okoli gležnja:plebejsko(nižji sloj)poreklo,Majhna stopala:aristokratsko poreklo,Stopala brez dlak:slabost,Stopala normalno poraščena z dlakami:izpopolnjena ravnotežje… (vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Nerazvite, piscancje prsi, brez dlak... x!x Porascen trebuh x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Jaz imam pa stopala brez dlak! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 jas pa ploske noge ker ni 0 nakljucje, pomeni da sem kao 'prezirljiva vredna oseba' suh sem res in se me lahko prezre, ceprav se me vecina zapomni(brez hvale). ce so bili starsi neuki in niso poskrbeli, da si popravim ploske noge; si jih moramtorej sam. in je prav, da niso, ker bom moral sam postati odlocen in poskrbeti zase itak!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 Dlakave roke:razuzdanost,Dlakave prsi:sladkostrastna narava(ženske imate baje rade),Normalen hrbet:uravnoteženost,Ozek trebuh:nagnjenost k delu,strogost,Dlakav trebuh:nagnjenost k avanturam(no ženske kaj boste rekle…),Noge nervozne in mesnate:hrabrost in odločnost,Mehka stopala:ležernost,Majhna stopala:aristokratsko poreklo, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Suh trebuh:melanholijaZa tole bi še rekel ja , za vse ostale pa .... ne vem no ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Hm zanimivo. OK, kje sm našla svoje značilnosti: - ozek hrbet- ravna stopala- majhna stopala- kratke noge (sam niso debele)- kratke roke. Kaj torej to pomeni? Da sem inteligentna in ljubosumna , da sem raznovrstva , včasih jezljiva in surova , prezira vredan oseba :xx!: z aristokratskim poreklom . Ojej. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Tudi jaz sem, kot vidva, Free in Mashinca, 'prezirljiva vredna oseba', ce vzamemo za izhodisce linijo stopal. Sicer pa sem potem tudi aristokratska, pa mascevalna, pa modra in dobra (kot vecina zensk, najbrz , sodim, da jih velika vecina pac nima dlakavih prsi ), in se dobro obnesem, ce recimo bezim ... Odstekana kreatura torej! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 spet mam čudne probleme s tem, ampak hehe aristokratskega porekla..... mam nenavadno kratka stopala za svojo višino, moj bratec je 20 cm krajši pa ma iste čevlje kt jaz.. hehe, se vid da je košarkaš, hja na žalost sem čist obično kosmat ne dost ne mal, tak da ne morem nič sklepat, nebi namigoval na širok hrbet ampak poznam enga k je to čist res bogi ribak...... suhe zvite noge, hehe, goljuf kaj hm, najbrž je stvar dokaj naravna, ker ne stremim ravno k temu, čak mal kaj o rokah pa nič ne piše, pa o vratu grem gledat to mal naokrog Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Ampak recimo opišeš tipično manekenko...... (for the good and for the bad), in pogledaš.... Roke brez dlak:maščevalnost,Ušpičena ramena:težak karakter,Dolge roke:hrabrost in plemenitost,Nerazvita PRSA:degeneracija,Ozek hrbet:inteligenca in ljubosumnost,Suh trebuh:melanholija,NOGE nervozne in suhe:slabost,sramežljivost,Majhna stopala:aristokratsko poreklo, Mislim ej a ne pove to vsega ??? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Hahaha... tudi jaz sem po tem popolnoma odštekana.... Široka ramena :močZelo dlakave roke:drzno obnašanjeDolge roke:hrabrost in plemenitostŠirok HRBET:pomirljiv duh (se strinjam, da nalagajo brez meja)Velik trebuh:čutnost (jaz sem se pa vedno sekirala zaradi trebuha Dolge noge:velikodušnost (predvsem velikodušno bežim pred sabo )Ravna stopala:prezirljiva vredna oseba (hmmmm...)Dolga stopala(pri ŽENSKAH)lahkomiselnostVelika stopala:zaupljivost Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. oktober 2003 Prijavi Deli 19. oktober 2003 No potem jaz tak: Ušpičena ramena:težak karakter,Dlakave roke:razuzdanost,Dolge roke:hrabrost in plemenitost,Ozka prsa:slabost,Dlakave prsi:sladkostrastna narava(ženske imate baje rade),Normalen hrbet:uravnoteženost,Širok TREBUH:takšen se rad pohvali,Dlakav trebuh:nagnjenost k avanturam(no ženske kaj boste rekle…),Noge nervozne in mesnate:hrabrost in odločnost,Dolge noge:velikodušnost(dobro za takšnega,ki beži);Mehka stopala:ležernost,Dolga stopala(pri ŽENSKAH)lahkomiselnost,Velika stopala:zaupljivost,Stopala normalno poraščena z dlakami:izpopolnjena ravnotežje… , hmmm kaj pa vem. Kaj pa če je to vse res Razen če, nisem izbiral karekterjev in ne opis mojega telesa, potem to ne velja ane Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2003 Volkec,če si bil iskren opazuj reakcije nasprotnega spola od sedaj dalje,sicer pa ženske znajo ceniti iskrenost! Glede dlakavih prsi,zakaj se pa nekateri moški tudi tam brijejo? Lep dan,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. oktober 2003 Prijavi Deli 20. oktober 2003 Meni se to zdi zelo narobe, da se mora dec brit po prsih. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 kaj pomeni aristokratsko poreklo ? Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2003 Avtor Prijavi Deli 9. november 2003 Mogoče ti bo tole pomagalao, da je aristokracija (gr.) vladavina najplemenitejših Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 telo je le obleka DUŠE in prav je tudi, da ga cenimo tako kakršno je in skrbimo zanj...DUŠAnima obleke in ne oblike... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Naše telo je naš vrt in mi smo njega vrtnarji.....sem včeraj nekaj šarila po netu in to zasledila (kdo pa je avtor pa pojma nimam) Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 vesh da..vsak plevel, ki je na njemu, ga je treba odstranit, pa potem pravilno zalivat in negovat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 hehe naky.....bi blo zanimivo mal poshtihat pa poshnofat po tvojem vrtichku... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 :OO!: sem pogledala, v letošnjem letu sem pridobila 10 kg... na to se... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 gre men tud nekaj gor :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Selene...bodi ; kajti tisti, ki naju imajo radi, imajo to srečo, da naju lahko imajo še VEČ radi...kajti tudi VEČ naju je... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 predvsem na določenih mestih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.