Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ajd dva dni pod rjuhe z medvedkom... pa če maš res fajn srečo s sanjamijaoj, ne ne raje ne. nočem biti rak ... raje akcija ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 pol pa medvedka ven pa enga ornk dedca ... nimaš kaj falit če ne pa mene poklič pogovor z mano ti vzame vsaj ene 500 kalorij... (sploh ko kaj ne kapiram pa mi probaš to razložit) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Izgled mi nasplosno veliko pomeni.Rada imam urejene ljudi, ki se znajo lepo obleci in izgledajo privlacno.. Sama dam veliko na obeleko, ampak s tem ne mislim toliko na znamke, ampak na kvaliteto in kar je najpomembnejse, da je obleka meni vsec in, da je kvalitetna.. Oblacim se odvisno od razpolozenja - rada imam eleganten in sportno-eleganten stil.. Vcasih imam kavbojke in superge, drugic cevlje ali skornje z visoko peto. Obozujem visoke pete in ravno zadnjic se nisem mogla upret dvojim cevljem za poletje - in seveda so ze v moji omari in cakajo na vrocino.. Drugace nisem zasvojena z zapravljanjem.. Kupovat grem 1x na mesec in takrat vlacim domov polno vreck - ampak ce nimam casa, se lahko zgodi da me tudi po 3 mesece ni "po nakupih"... Make up mi je vsec zmeren - v naravnih tonih - le oci vcasih malo bolj povdarim.. Poleg tega mi je pomembno, da ima clovek lepe lase - tu mislim na cistoco.. Ne prenesem mastnih las, ker mi je ob pogledu na (olje na ) njih slabo.. Ce se mi zlomi kak noht, mi je vseeno.. Nimam dolgih nohtov in ne barvam jih, ker sem sportnica in me samo ovirajo.. Nakit ljubim - zadnje case bolj okrasen - razlicni uhani, zapestnice - ampak ne luksuz kot je zlato, ampak take preproste stvari, ki se nosijo poleti.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ponavadi zaradi zunanjosti spregledamo notranjost... Ska-vi...mal si pa v temo brcnla...pa v bistvu že prej...ko si rekla, da je prijateljica full debela, pa se vseen družiš z njo...heh...mam mal občutka, da se ob tem počutiš, kako dobra si, ker ji namenjaš pozornost...ker drug ji itak ne bi... No...pa brez zamere... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ponavadi zaradi zunanjosti spregledamo notranjost... Ska-vi...mal si pa v temo brcnla...pa v bistvu že prej...ko si rekla, da je prijateljica full debela, pa se vseen družiš z njo...heh...mam mal občutka, da se ob tem počutiš, kako dobra si, ker ji namenjaš pozornost...ker drug ji itak ne bi... No...pa brez zamere..... tako mislis ti, jaz pa niti slucajno.. Moja prijateljica je res debela, ampak je cista in urejena.. Ima lepe lase, skrbi za kozo, oblaci se kilam primerno... itd. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ...ne, da mislim...to se vidi... sem opazila...da si popravla post... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ja.. Zdi se mi brez veze, da nekdo dobi napacno mnenje samo zaradi enega posta.. Ali pa zaradi zdruzevanja postov iz istih ali razlicnih tem.. - ni vedno mogoce vsega zdruzevat - tako pride do "zmesanja" pomena.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ne vem, če je to glih pravilo (najbrž ne), ampak se mi zdi, da so debeli ljudje bolj vesele narave. Imam eno 100-kilsko prijateljico (dobesedno), ki je tako čudovit človek, da lahko tipi samo zavidajo njenemu možu. Resno! Njenemu humorju se vedno narežim, če jo samo gledam (njene gibe, geste med pripovedovanjem), kaj šele, če jo tudi poslušam! Pa ne samo ona, tudi drugi (ženske in moški) z bolj obilno postavo se mi zdijo bolj živi, veseli, neobremenjeni... Nekako bolj polni tudi od znotraj. No, saj vem, da to ni pravilo - da ne bo kak suhec slabo razumel. Je pa dejstvo, da zunanji izgled (telo, postava...) nima nobene zveze z notranjostjo, značajem... In konec koncev: kdo pa postavlja pravila, kaj je lepo in kaj je grdo? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 še zmer mislim da ni zdravo... in tistih nekaj debelih ljudi ki jih je v mojem življenju dve babici torej sta obe dokaj zagrenjeni in to... povsem drgač pa si predstavljam lahko kako bikico s hudim smislom za humor pa to pa mal preveč rada je ajd kul, sam to ne more it v nedogled..... pač to je dejstvo debeli ljudje imajo krajša življenja... seveda bolj obilna življenja ampak to nič ne pomaga... sicer pa od lepih žensk glava boli.... nevem kaj pa od debelih... če pa pomislim nazaj o mojih biviših najbolj debela je bila najbolj živahna ja ... mrbit maš prav tamara.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 še zmer mislim da ni zdravo...Saj nočem delat kake reklame za debelost - ampak tudi pretirana suhost se mi ne zdi glih zdrava... Sicer pa se mi zdi s temi stvarmi tako kot z ostalimi: nekdo je zdrav in se dobro počuti, ko ima telesno temperaturo 38°C, drugi pa je bolan in se slabo počuti že ko ima 36,9°C... Okus (komu je kaj lepo) pa je pač okus - stvar posameznika. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Jaz o debelosti mislim tole: Debelost je izraz kulture ljudi..Kar pa ne pomeni, da se ne morem pogovarjat in druzit z debelimi ljudmi.. Velikokrat sem ze tej (debeli) prijateljici "zatezila", da ni zdravo, da ima toliko kilogramov, a dokler tega ne bo sama spoznala in se zelela spremeniti, jaz ne morem nic. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Tamara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ja.. Zdi se mi brez veze, da nekdo dobi napacno mnenje samo zaradi enega posta.. Ali pa zaradi zdruzevanja postov iz istih ali razlicnih tem.. - ni vedno mogoce vsega zdruzevat - tako pride do "zmesanja" pomena.. ja...sej...maš prov...ampak jemljemo kokr piše...ja...ja Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. maj 2007 Prijavi Deli 5. maj 2007 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.