Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 aha........... saj je treba samo na določenih mestih...da bo idealno popunjeno ; zdaj pa če kdo misli, da to, da se PRAV TAM nabira misli, da ni "idealno" pa je to njeovo zmotno prepričanje o idealnem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 ....imata prav, imaš saj kaj v roke prijeti , še posebej, če je kakšen delfinček vmes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Borism hoče povedati, da če se Selene skloni se opazi nek delfinček... sva bila enkrat na kavi, kajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Seveda, saj mi je bilo čast spoznati takšno damo z delfinčkom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Premišljujem, kaj bi naj to pomenilo....ta dialog in predvidevam.... da je Selene imela na spodnjih hlačkah narisanega delfinčka in ko se je pripognila...je pač pokukal ven... Zadela? ps. BorisM..sicer pa 10 kg več...v ruksaku navkreber le ni tako malo, a ne? :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 hehe skoraj, čeprav mislim, da ni videl spodnjic pa res, nahrbtnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Kaj potem, bom pač vzel ven 10 kg tehnike za fotografiranje, pa bom na istem, ......pa res kdaj gremo v hribe, saj nisem pozabil Sanjalica, kje pa je delfinček pa naj Selene sama pove, če želi.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Skoraj, pa vendar ne...pa ko se pripogneš... Skoraj ne morem verjeti...ker imam BorisM-a za gentelmena....A si se pripognila Selene z velikim dekoltejem...in pogled spremljevalca pri kavi je zalutal kam....in so ga obline spomnile na delfina???? :o|o: (vpliv polne lune na mojo brihtnost :o|o: ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 mislim, da sem imela oblečen puli... nič dekolteja. ma ne nekaj sem pobrala, pa se je moj tatu na spodnjem delu hrbtenice pokazal...nič takšnega, poleti ga vsi vidijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Saj sem ostal gentleman, nič ni bilo prisile, če mi dama ponudi, bom pa seveda kavalir in pogledal, še posebej, če je figura na figuri umetnina Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 ponudi hihi, dobra izbira besed Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 ...po resnici lahko zmeraj poveš, kaj pa ni bilo v redu, saj je bilo v najlepšem redu, če ne še enkrat preberi moj predzadnji post.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Gentelmen bi povesil pogled in se naredil, kot da nič ni opazil... :D figura na figuri umetnina .... sedaj ne vem, kdo je večja umetnina; ali Selene ali delfin :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Če je še ne poznaš- SELENE , si marsikaj zamudila , hja povesi pogled , Sanjalica, daj dol rolete, ker ti tale polna lunca ravno na obraz sveti ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Selene poznam - in jaz vem, kdo je umetnina :D ; bi vsaj moral dat dami vedeti, da si "povesil pogled" (spregledal)... rolet pa v naši hiši nimamo... vse odprto... luna dobrodošla na telesu... A je kaj lepšega, kot v mesečini obsijano prepoteno žensko telo????? BorisM!!!! Ti pa rolete dol! Jauuuuu možakarji.................. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Škoda, da nisva nocoj bližje, ah pa če imate tistega hudega psa, ki trga hlače, ki sploh ne loči dobrih od slabih ljudi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 BorisM...psa še nimamo; in ga niti ne bomo imeli na tem domu, ampak na ranču :D (rolet pa nimamo ne tukaj, ne tam)In psi ločijo dobre od slabih ljudi... Prepričana sem, da človekova intuicija zaostaja za pasjo intuicijo - spoznati dobre in slabe ljudi... Sama se bojim psov in vsak mali psiček, tudi tisti na baterije, se zaganjajo vame in lajajo kot pobesneli volkovi... ampak jaz kljub strahu počepnem in dovolim, da se mi pes približa... Tako zdravim "sebe" in postavim psa v položaj, kjer bi lahko bil gospodar, vendar nikoli te vloge ne prevzame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 kok ste dobri. branje-čisti užitek Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Saj bi tudi jaz raje bral, kot pisal, pa ne moremo vsi brati .......Sanjalica tega si ti zmožna, ojoj , spet eno spoznanje več, saj za psa, ki ga imaš za vogalom skritega ti itak ne verjamem, pa tisto tudi ne, da na dobre ljudi pes ne laja, je bil že kakšen sosed, ki je kdaj kaj ukradel, pa je pes tako tiho, kot, da bi se ga bal(prpa!)...še posebej ima veselje lajati na dobre ljudi, jaz si to razlagam, da pač pričakuje kakšno klobaso Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Saj bi tudi jaz raje bral, kot pisal, pa ne moremo vsi brati ja, vpliv polne lune kok se mi dopade tako priročen izgovor Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 BorisM...ali slabo pišem ali slabo ti bereš... :D - nobenega psa nimam za voglom; tisti pa ki imate psa; dajte...povejte, a ne ta pes (v glavnem!) oceni ljudi... Ne rečem, da ne laja na "dobre ljude"... nenavsezadnje je lajež njegova govorica...pravim, da name laja vsak pes, ker pes začuti, da se jih bojim.... O klobasi in dobrih ljudeh pa... kvečjemu ljudje s slabimi nameni nosijo klobaso v torbi...da utišajo psa... :D (mogoče fant, ko se prikrade h kakšnemu dekletu pod okno?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. april 2004 Avtor Prijavi Deli 4. april 2004 Sanjalica, ne skrbi, jaz slabo berem, pa malo sem se pošalil.....glede psa, pri starših sem že neštetokrat doživel, ko je en sosed rad kaj smuknil, pa nič drastičnega, pa ne nam osebno, vsaj tako je bil poznan, pes je enostavno rep med noge, na mene kar dobro lajajo psi, kar po tvojem pomeni, da sem lump, saj si bom nabavil laser zaradi božjega miru ali pa ono frulico, ki jih moti, gospodarji pa so itak ponekod hecni, ko pravijo, saj vam ne bo nič naredil, on ti pa skače do vratu, pa nisem pri tamalih tule....no uživaj, pa rolete daj dol....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 rolet pa v naši hiši nimamo... vse odprto... luna dobrodošla na telesu... A je kaj lepšega, kot v mesečini obsijano prepoteno žensko telo????? BorisM!!!! Ti pa rolete dol! Jauuuuu možakarji.................. :xx!:Kriiiiiiiiiiiiiizaaaaaaaaaaa citiram samo sebe..................... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Hehe, zdaj sem se spomnil, kakšen "flosk" sem dobil, ko sem eni nini omenil kolk ma dobre kavbojke... (miss sixty) hehe, in komentiral, še njene lepe dolge noge, najbrž ji ni bilo všeč ker je napis, znamke malo višje..., al pa je bla sam luna v škorpijonu... eh ja, torej dobra postava je skrajno nevarna reč, za tistega ki jo opazuje..., in koristen izgovor za nekoga klofnit,... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Sem razuzdana in sramežljiva ...kažem moč in se pomirim... Očitno sem večplastna osebnost...mogoče sva dve...HELP! Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.