Skoči na vsebino

Telo, postava

borism

Recommended Posts

Guest sanjalica

x;)x aha........... saj je treba samo na določenih mestih...da bo idealno popunjeno x;)x ; zdaj pa če kdo misli, da to, da se PRAV TAM nabira misli, da ni "idealno" pa je to njeovo zmotno prepričanje o idealnem

x:o)x x:o)x x:o)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 238
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Premišljujem, kaj bi naj to pomenilo....ta dialog :D in predvidevam....

da je Selene imela na spodnjih hlačkah narisanega delfinčka in ko se je pripognila...je pač pokukal ven...

Zadela?

x;)x

ps. BorisM..sicer pa 10 kg več...v ruksaku navkreber le ni tako malo, a ne? :D :D :D x^x

Guest sanjalica

Skoraj, pa vendar ne...pa ko se pripogneš... x:Ix x:Ix x:Ix

Skoraj ne morem verjeti...ker imam BorisM-a za gentelmena....

A si se pripognila Selene z velikim dekoltejem...in pogled spremljevalca pri kavi je zalutal kam....in so ga obline spomnile na delfina????

:o|o: x:Ix x:Ix x^x (vpliv polne lune na mojo brihtnost :o|o: )

Guest sanjalica

Gentelmen bi povesil pogled in se naredil, kot da nič ni opazil... :D :D :D

figura na figuri umetnina x:Ix .... sedaj ne vem, kdo je večja umetnina; ali Selene ali delfin :D :D :D

Guest sanjalica

Selene poznam - in jaz vem, kdo je umetnina :D :D :D ; bi vsaj moral dat dami vedeti, da si "povesil pogled" (spregledal)... rolet pa v naši hiši nimamo... vse odprto... luna dobrodošla na telesu...

A je kaj lepšega, kot v mesečini obsijano prepoteno žensko telo?????

BorisM!!!! Ti pa rolete dol! Jauuuuu možakarji.................. :V: :V: :V: :xx!:

Guest sanjalica

BorisM...psa še nimamo; in ga niti ne bomo imeli na tem domu, ampak na ranču :D :D :D

(rolet pa nimamo ne tukaj, ne tam)

In psi ločijo dobre od slabih ljudi...

Prepričana sem, da človekova intuicija zaostaja za pasjo intuicijo - spoznati dobre in slabe ljudi...

Sama se bojim psov in vsak mali psiček, tudi tisti na baterije, se zaganjajo vame in lajajo kot pobesneli volkovi... ampak jaz kljub strahu počepnem in dovolim, da se mi pes približa...

Tako zdravim "sebe" in postavim psa v položaj, kjer bi lahko bil gospodar, vendar nikoli te vloge ne prevzame...

Saj bi tudi jaz raje bral, kot pisal, pa ne moremo vsi brati x:Dx .......Sanjalica :sori: tega si ti zmožna, ojoj x:o)x :sori: , spet eno spoznanje več, saj za psa, ki ga imaš za vogalom skritega ti itak ne verjamem, pa tisto tudi ne, da na dobre ljudi pes ne laja, je bil že kakšen sosed, ki je kdaj kaj ukradel, pa je pes tako tiho, kot, da bi se ga bal(prpa!)...še posebej ima veselje lajati na dobre ljudi, jaz si to razlagam, da pač pričakuje kakšno klobaso x:Dx x:o)x x;)x

Saj bi tudi jaz raje bral, kot pisal, pa ne moremo vsi brati x:Dx

ja, vpliv polne lune x^x

kok se mi dopade tako priročen izgovor x^x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sanjalica

BorisM...ali slabo pišem ali slabo ti bereš... :D :D :D

- nobenega psa nimam za voglom; tisti pa ki imate psa; dajte...povejte, a ne ta pes (v glavnem!) oceni ljudi... Ne rečem, da ne laja na "dobre ljude"... nenavsezadnje je lajež njegova govorica...pravim, da name laja vsak pes, ker pes začuti, da se jih bojim....

O klobasi in dobrih ljudeh pa... kvečjemu ljudje s slabimi nameni nosijo klobaso v torbi...da utišajo psa... :D :D :D (mogoče fant, ko se prikrade h kakšnemu dekletu pod okno?)

Sanjalica, ne skrbi, jaz slabo berem, pa malo sem se pošalil.....glede psa, pri starših sem že neštetokrat doživel, ko je en sosed rad kaj smuknil, pa nič drastičnega, pa ne nam osebno, vsaj tako je bil poznan, pes je enostavno rep med noge, na mene kar dobro lajajo psi, kar po tvojem pomeni, da sem lump, saj si bom nabavil laser zaradi božjega miru x:Dx x:o)x ali pa ono frulico, ki jih moti, gospodarji pa so itak ponekod hecni, ko pravijo, saj vam ne bo nič naredil, on ti pa skače do vratu, pa nisem pri tamalih tule....no uživaj, pa rolete daj dol....lp, B.

Guest sanjalica
rolet pa v naši hiši nimamo... vse odprto... luna dobrodošla na telesu...

A je kaj lepšega, kot v mesečini obsijano prepoteno žensko telo?????

BorisM!!!! Ti pa rolete dol! Jauuuuu možakarji..................  :V:  :V:  :V:  :xx!:

Kriiiiiiiiiiiiiizaaaaaaaaaaa citiram samo sebe..................... x:Dx x:Dx x;)x

Hehe, zdaj sem se spomnil, kakšen "flosk" sem dobil, ko sem eni nini omenil kolk ma dobre kavbojke... (miss sixty) hehe, in komentiral, še njene lepe dolge noge, najbrž ji ni bilo všeč ker je napis, znamke malo višje..., al pa je bla sam luna v škorpijonu... eh ja, torej dobra postava je skrajno nevarna reč, za tistega ki jo opazuje..., in koristen izgovor za nekoga klofnit,...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Sem razuzdana in sramežljiva ...kažem moč in se pomirim... :blink:

Očitno sem večplastna osebnost...mogoče sva dve...HELP!

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...