Skoči na vsebino

Telo, postava

borism

Recommended Posts

• Komentarji 238
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

He... he... he... El nino bi me rad prevetril... x:Dx x;)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Se dobro, da nimam kosmatih nog. x:)x

In se dobro, da tiste dlake, ki pa so, so pa blondkane in se jih ne vidi. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tko kot ono - zobje kot biseri - tako redki! x:Dx x:o)x

Saj imam malo dlak, samo tenkcane in blond, ce je svetloba kontra, se jih morda vidi, sicer sploh ne. Res - tukaj pa res 'srecka', blagor meni, res...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

He... he... he... El nino bi me rad prevetril...  x:Dx  x;)x

Nevem nisem mel zračnih zadev v mislih.... mogoče kaj bolj vodno ognjenega, ala razsvetlil?

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Se dobro, da nimam kosmatih nog. x:)x

In se dobro, da tiste dlake, ki pa so, so pa blondkane in se jih ne vidi.  x^x

A to pomeni, da se ne brijes?

Ja, to pomeni, da si ne brijem nog.

Ona svilica pri meni lahko torej kar tako ze gladko drsi po nogah. :vio:

Picasso

Jaz sem vesel da sem kosmat (po prsih).

Ker tukaj na stajerskem velja en rek: "Kdor ni kosmat po prsih je pic*a po srcu".  :eek:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Huhja... zdaj pa vem kakšnega spola sem ;) hehe, po srcu...., hm no.... ampak se mi zdi zanimivo to britje ženskih nog...., da ali ne, kdaj kako pogosto, kaj ma to sploh veze...., najbrž glih sam zarad tipov, dvomim da kako to moti, ali kako to moti? da ma noge kosmate..., hm pa tolk reklame za to...., jst si še bradice ne brijem več.... da bi si pa noge..... to zveni kot velik dela.... pol pa se bejbe pritožujejo da jih zebe.... seveda če ni dlačic...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, zveni kot ful dela, najbrz tudi je tako, pa pac - skoz skrb, en opravek vec...

Pa oni vosek, ko tam potegne... :sori: Meni to zgleda kar kruto.

Ne vem, kako bi bilo, ce bi bila ful kosmata, morda bi se tudi jaz brila, a zaenkrat se mi zdi, da se malo s temle vseeno pretirava.

saj sem ze rekla - raje pa bi imela dlacice kot pa vnete krvave hrastaste pikice (samo tega je najbrz vse manj, ker obvladujejo vse boljsa in ucinkovitejsa sredstva) - pa tudi to sem ze rekla, da imajo potem veckrat iste bejbe (ki si z ostrim jeklom drgnejo noge ali z voskom pulijo !!!) 'alergijo na sonce'. xrolleyesx x:o)x x:Dx :vragec:

Picasso

:xx!: :xx!: MA JA ZDEJ BOSTE VSE ŽENSKICE SKOČILE, ampak nekaj najgržga so kosmate noge! :xx!: :xx!: pol pa minika,nižje pa kot,da bi medveda navila

bljak :xx!: :palec: BRITVICE........V ROKE SEZONA JE TU! :palec: x:Dx

Vsaka ovira je priložnost.

Meni pa ne, meni pa niso vsec kratke, debele noge (pa ce se tako lepo gladko obrite) - in proti temu ne mores nic, pa ce se vsem zdi bljak, shit je pa najbrz to slisat.

Enemu pa je vsec.

Kako se upiramo na vse kriplje svoji cloveskosti. Na koncu bomo vsi plasticni. Gladki, tako kot se shika. xrolleyesx xrolleyesx

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

me prav en k* briga kakšne so noge pa vse ostalo, če se z nekom nimam kaj pogovarjat je lahko lep al pa lepa do neskončnosti, pa ne bo nič pomagalo. takih ljudi za v vitrino dat in jih občudovat pa tud ne rabim x:Dx x^x x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ves jaz preziram lepotne ideale in 1/2 ali celo 3/4 tega, kar se folku zdi lepo, se meni zdi grdo.

Pamela Anderson (plasticno oprsje), jenifer Lopez (ogromna tazadna, osaben izraz) itd.

Kot sem rekla - britje ja, boljse kot kosmate, a boljse kosmate, kot pa ogabne vnete pikice - ce je tebi to vsec... meni ni.

To ni papir - to je koza, lahko se vname, reagira... in to ni prijetno, ne obcutit in ne za druge - na otip in na pogled.

Lepsa je zenska v svoji naravnosti, skoda, ker tipi vecinoma mislite drugace.

Nekdo se bo enkrat spomnil, obrvi so grde, ne rabijo bit. xrolleyesx

Saj, tako so najbrz kdaj ze kaksni rekli, zato se sprehaja toliko bejb z grdo in vneto populjenimi obrvmi. :xx!:

Kitajkam pa so rekli - morte imat majhne nozice.

Ce bi bil to kriterij, 3/4 bejb odpade, ker so zadnje cajte v igri saame velike noge (stopala), ampak seveda po propisima obrite.

Aja - imam dolge, gladke noge. Da ne bi spet kdo se spomnil mi pripopati, da ocitno me pa zelo zuli nekaj tule... xrolleyesx

St. noge imam 38.5, obrvi imam naravne, v lepem loku, na kraj pameti mi ne pade, da bi si jih populila (ceprav mi je enkrat Bilka ob mazanju to predlagala).

Poleg tega me pa crednost ne privlaci in tup clovek ima lahko en vem kaj, tak izraz me odbije - se nismo pri nogah, prsih itd..

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

eni zavijali noge zaradi proporca, drugi zarad dlak.........pol se pa čudite, da je še vedno zima.........jasno, vreme je ustreglo našim okusom in poskrbelo, da bodo nogice lepo pod dolgimi hlačami in kiklami do gležnjev ......še nekaj časa x:Dx x:Dx x^x x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...vreme je ustreglo našim okusom in poskrbelo, da bodo nogice lepo pod dolgimi hlačami...

Hvalabogu, ne vec dolgo.

Edina 'motnja' mi je 'bele noge' - ko se niso posoncene (ne maram pa solarijev in podobnega), potem pac nekaj casa hodim z belimi, pol pa pocasi dobijo barvo - vse poletje sem v minici ali kratkih hlacah. :vio:

Pajade, kdo bi tiste plahte nosil, pa opletajoce blago okoli nog, da jih komaj premikas!

Minice! :2src: xcivx x:Xx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...