Skoči na vsebino

Telo, postava

borism

Recommended Posts

Jaz sem vesel da sem kosmat (po prsih).

Ker tukaj na stajerskem velja en rek: "Kdor ni kosmat po prsih je pic*a po srcu".  :eek:  x:Dx  x:Dx  x:Dx

O fuj. Oprosti, ampak ni mi vsec, ce je moski kosmat po prsih.. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 238
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pajade, kdo bi tiste plahte nosil, pa opletajoce blago okoli nog, da jih komaj premikas!

Minice!  :2src:  xcivx  x:Xx  :palec:

kdo :eek: :eek: :eek: ......tiste, ki nimamo nog za na modno revijo x:Dx x:Dx x:Dx ..........nam pa sicer funkcionalno dobro služijo x:Dx x:o)x x:)x x;)x ...........pridne nogice x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest sstane
O fuj. Oprosti, ampak ni mi vsec, ce je moski kosmat po prsih..  x:)x

Meni tudi ne, sem si dal vse zdepilirat x:Dx x:Dx x:Dx

Amis - v bistvu je vseeno - tudi vse, ki nosijo tangice in mislijo, da je to ze to, nimajo vedno lepih zadnjic, prav tako tudi vse zenske, ki nosijo minice, se zdalec niso za na modno brv... pravzaprav paradoksno - poglej si noge manekenk - ali se ti res zdijo lepe? meni se namrec po defoltu ne, vmes je cesto 'luknja', na 'o', veckrat so nekako krevljaste... torej, meni to ni to.... imajo neoblikovana kolena, zelo velikokrat, so pa suhe in dovolj visoke, da oblacila lepse padejo.

Imam frendico, ki ima dolge noge, lepo oblikovane, lepa stegna, a se je ufurala, da je s koleni nekaj narobe in ne nosi minic - narobe, z njenimi koleni ni nic narobe....

To so tvoje noge, pravico se imas kul pocutiti z njimi in v njih.

Sem videla bejbe s kratkimi in debelimi nogami, pa so bile super sexy v minicah - odvisno je najvec od tega, kako (se) nosis. :palec:

Ce si Sco, 'hlacmanski' tip, si kar predstavljam - ne smemo prevec negirati svoje zenskosti, komot pa si jo naredimo komot. x:o)x x:Xx :palec:

Stane - na morju je bil en Italijan, tip ful kosmatega italijana - ves pobrit je bil po prsih, hrbtu, da me se zdajle zaboli, ko se spomnim. :o|o:

Kosmatost prsi pri moskem me ne moti, se mi zdi pravzaprav cisto kul, ce so, ce jih ni seveda prevec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Imam frendico, ki ima dolge noge, lepo oblikovane, lepa stegna, a se je ufurala, da je s koleni nekaj narobe in ne nosi minic - narobe, z njenimi koleni ni nic narobe....

Marsa...pa te menda ni Vreme, kje vtakne ugriznla... x:Dx x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ne, ker ne govorim o sosedi, pac pa o frendici (ceprav pa je res, da zivi ta frendica v paru in ima psa x:o)x x:Dx).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x sej vsi enga poznamo.... x:Dx x:Dx :palec: x;)x

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jst sem tud za minice, vendar ženske morajo imeti tudi malce samokritičnosti. Šunk res ne maram gledat. Sicer vam lahko povem, da sem bil zadnjič v Globalu in kaj sem vidu??Mlada dekleta, vsa so ista, ampak res ista. Vse nosijo podobne uhane (barvne, plastične), celo podobne frizure imajo (ravne lasje, spredaj postrižene), pa še na podoben način oblečene. In sem si mislil: "evo, zdele zreš v ljubljanski cvet lepote" - kar slabo mi je ratalo. Toliko kopiranja, nobene individualnosti. Čakal sem en cajt, da bi prišla kakšna, ki bi bila drugačna, pa je ni bilo. Skratka: pri ženskah pogrešam individualnost. Vse kupujejo v istih štrcunah, cote so iste, frizure, celo nakit - pa to je taka beda.!! S frendom sva se zajebavala, da zgleda ljubljanski frizerji devajo popust, ker so vse ostrižene na glih............ x;)x

sokrat :palec:

Sokrates...označil si ljubljanski cvet v letih 15-25...vsaka ženska kasneje najde svoj individualni stil...kar jo naredi zanimivo...

Moja stara teta je dejala, da kdor se oblači po modi, nima ne domišljije ne stila...bi ji kar prikimala... x^x

Sokrates...označil si ljubljanski cvet v letih 15-25...vsaka ženska kasneje najde svoj individualni stil...kar jo naredi zanimivo...

Moja stara teta je dejala, da kdor se oblači po modi, nima ne domišljije ne stila...bi ji kar prikimala... x^x

ja, ja, sej maš prov, ampak vseeno. Jaz ne bi nikoli kupil iste superge ali čevlje ali srajce kot moj frend. Babe pa počnete ravno to. Žal ste pač pičene na take stvari. x;)x

V soboto zjutri sem šel v Penjasa na kofe, predtem pa še do Mullerja po ene stvari - notr same ženske, kupujejo maže, kreme, same pizdarije. Pustijo se svetovat tistim prodajalkam, ki so take, kot da jih je centrifuga ven bruhnla. Poslušal sem en pogovor o eni kremi..." ta deluje globinsko, proticelulitno, čistilno, aromatično bla, bla", jasno tista baba je šla prec kupt, namesto da bi šla na kolo, al na Šmarno goro, pa malo manj žrla, pa tud tega celulita ne bi bilo.!! :palec:

Zdi se mi, da kozmetična industrija rabi take naivne ženske, saj jim predstavljajo glavno ciljno skupino. x;)x

sokrat individualec

Oh delim tvoje mnenje... :palec: :palec: sama se ne mažem...razen ob izrednih priložnostih...rada sem udobno oblečena...pa mi je skoraj vseeno ali je modno ali ne...

Lesje so pa tako postriženi na 2 cm...uf sej skoraj nisem ženska x:Dx x:Dx x:Dx

Jst sem tud za minice, vendar ženske morajo imeti tudi malce samokritičnosti.

:palec: :palec: Se absolutno strinjam! Točno vem , kaj misliš. Pa čeprav sem ženska in spadam v ta cvet po starostni grupi. Sem že šla v Globala, pa sm vidla isto, pa to tud mene jezi. V eni drugi temi sem napisala, da če bi na kup dreka napisal, da je modern, bi se ljudje na veliko začel mazat z njim.

Kaj je moda? Ja, neko varovalo, da za vse od glave do pete poskrbijo drugi za tebe, ti pa morš it sam v Mango al pa Zaro pa to kupt, pa k Miču po frizuro ne da bi sploh študirou, a ti to paše al ne.

Majica, tud jz se strinjam s tvojo staro mamo, da je moda za ljudi, ki nimajo domišljije.

Ena poprečna ljubljančanka: Solarij, pasteln make-up, fru-fru, čop, prameni/blond, srednje suha, top, hlače iz blaga- bela/roza, špičaki/balerinke, mini bela torbica, marlboro light, očala brez dioptrije kot modni dodatek in ok. 10 cm širok bel pas. Kupuje v Zari, Mangotu, New Yorkerju, se striže pr Miču, pada na take in take tipe, pije juice-vodko, študira na visoki upravni, poslovni, ekonomski, FDV, al pa dela v zakotni pisarni, trgovini in se počuti skrajno pomembno, bere Novo, Cosmopolitan, Lady, posluša pop, r'n'b, je nerazgledana in topoumna.

(možna so odstopanja)

No, sam da ne bi udrihala sam po ženskih: tud pr tipih bi našla neke paradigme, po katerih bi lahko opisala poprečnega ljubljančana. Itak pa si te poprečne človekinje najdejo tipe, kar pomen, da so tud tipi brez domišljije. Za takega tipa je pol vseen, kera ženska je njegova, če so vse glih. Na tisto, ki natrof, natrof- pač slučajno.

Eh, itak ne maram masovnosti, pa naj se tiče česarkoli.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz jih imam 21 in že imam dokaj izoblikovan svoj, res svoj stil. Nikakor nočem zgledati kot vsa dekleta in ženske iz ulice.

Verjamem, to je zarad urana v 1. hiši, pa strelčevstva... Bodi še naprej nekonformistična. :palec: x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ja...sama sem najraje v hlačah, najraje imam kratke lase in ne maram nosit visokih pet...najraje sem oblečena udobno...pa pride kakšna frklja in te gleda zviška, ker nisi oblečen tipi top. In se ima za neki več, je vsa pogumna in predrzna, da bi jo kar okol lubenice prmazala...

Ker so enim obleke vse, kako mu boš razložil, da je na svetu še 1000 drugih stvari, ki so pomembnejše... xrolleyesx xrolleyesx

samo, so pa redki moški, ki ne bi pogledal za zafnano smrkljo na visokih petah, kako rit levo-desno premetava...pa čeprav mu je (kao) karakter tako pomemben...bla bla bla x^x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...