Skoči na vsebino

Telo, postava

borism

Recommended Posts

SOKRATES... vsaka baba ma rit pa joške...pol je treba vsako povalat... x^x x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 238
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx :palec:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ja...sama sem najraje v hlačah, najraje imam kratke lase in ne maram nosit visokih pet...najraje sem oblečena udobno...pa pride kakšna frklja in te gleda zviška, ker nisi oblečen tipi top. In se ima za neki več, je vsa pogumna in predrzna, da bi jo kar okol lubenice prmazala...

Ker so enim obleke vse, kako mu boš razložil, da je na svetu še 1000 drugih stvari, ki so pomembnejše... xrolleyesx  xrolleyesx   

samo, so pa redki moški, ki ne bi pogledal za zafnano smrkljo na visokih petah, kako rit levo-desno premetava...pa čeprav mu je (kao) karakter tako pomemben...bla bla bla x^x

evo to!

Sem zadnjič šla probavat kopalke v Liscino trgovino in jst ena taka ko majica, prodajalka pa ena taka frkla.. za@na in pol ko mi od 9 probanih niso stale niti ene v redu, rabim 80 C košarco, pa za take kopalke najdit, hm.. modeli za stare mame noooooo!

Je rekla a da nobene niso ble v redu pa tak posmeh, kao ah.. ko si zmišljuješ..

Na jeziku sem imela da imajo predpotopne modele, pa sem bla tih, ko bi pol lahk rekla kako to da sem jih pol tolk probala.. x:Dx Skratka katastrofa, take ki so živi spomeniki v trgovinah, pa se komi premakne da se neb spotaknala same sebe. x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

mushi...na Starem trgu v Ljubljani sem stopila v eno fensi trgovino, sem si morala kupit neki fensi, za na fensi poroko...k ne moreš it v kavbojkah...že 10 let nazaj...

Pa mi je prodajalka rekla, še preden sem loh rekla dober dan...

Tuki pa za vs nč nimamo...!! :xx!: :xx!:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ja sej...to je tist...vsaj u piščal bi jo morala brcnt... x:Dx

Sokrat, fajn te je bilo brat tamle zadaj, da ne citiram vsega, pa Devica, tebe tudi!

Strinjam se! :palec:

Meni so itak 'vsi isti', hocem reci, pac par tipov ljudi, 'pticji' in to, potem pa se tole... ja, frizurca, tole, ono... hehe... x:o)x xrolleyesx x:Dx

Jaz tudi furam nemogoce kombinacije (oranzne lase, roza sminko in rdec imidz sicer), odvisno je, kaj si lahko privoscis - jaz si skoraj vse, kar pa se ne pomeni, da si. Ampak minice pa nosim - pa sem kar samokriticna, se mi zdi. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uh, takih mladih posmehljivih frkelj-prodajalk je dovolj. Sploh te ne šmirglajo, ko stopiš v trgovino, obnašajo se, kot da si stopil na prepovedano posest in to se ponavadi dogaja v trgovinah, kjer se grejo zadnjo modo.

hm, hm, mene pa kar porajtajo take frklje, x;)x trenutno mam obdobje, ko padam sam na IQ, ki ni večji od 50 in te frklje so ta prave. x;)x Zadnjič mi je ena rekla, ko se je vsedla v avto :" UAAAAUUUUUUUUU, kolk lučk!!!" x:Dx x:Dx x:Dx , sicer je bla res blond, ampak vseen...........

včasih se mi zdi, da tle v Ljubljani res kaj normalnega ne moreš najdet!!! :xx!:

sokrat x^x

Uh, takih mladih posmehljivih frkelj-prodajalk je dovolj. Sploh te ne šmirglajo, ko stopiš v trgovino, obnašajo se, kot da si stopil na prepovedano posest in to se ponavadi dogaja v trgovinah, kjer se grejo zadnjo modo.

hm, hm, mene pa kar porajtajo take frklje, x;)x trenutno mam obdobje, ko padam sam na IQ, ki ni večji od 50 in te frklje so ta prave. x;)x Zadnjič mi je ena rekla, ko se je vsedla v avto :" UAAAAUUUUUUUUU, kolk lučk!!!" x:Dx x:Dx x:Dx , sicer je bla res blond, ampak vseen...........

včasih se mi zdi, da tle v Ljubljani res kaj normalnega ne moreš najdet!!! :xx!:

sokrat x^x

Ja mal lučke pogasn! x^x

Vsaka ovira je priložnost.

Sokrat...čisto odvisno kje hodiš...če se giblješ okoli Globala...ja potem so samo lučke interesantne...sprehodi se vsaj do NUK-a... x:Dx x:Dx

Kakšen NUK neki, špeglark pa ne maram x;)x x:o)x .

Ja babe, jst ne vem kok ste ve stare. Moje potencialne žrtve (beri / kokoške) so stare do 23 let, za resne pogovore mam doma resno, za lučke gledat so pa take tanarbolš. Taka nima kej za povedat, taka te sam gleda: UUAAAAAAAAUUUUUU, kok si ti dober!!!!!! res so pojave!!!! x:Dx x:Dx x:Dx

sokrat

Sokrates...ha mislim, da si precej znižal povprečno oceno moškim... x:Dx x:Dx x:Dx

Kaj pa delaš z nami....sej še koketirat ne moreš oreng... x:Dx x:Dx sam pogovor...

ŠE LUČK NAM NE MORŠ KAZAT... x:Dx x:Dx

Sokrates...ha mislim, da si precej znižal povprečno oceno moškim... x:Dx  x:Dx  x:Dx

Kaj pa delaš z nami....sej še koketirat ne moreš oreng... x:Dx  x:Dx sam pogovor...

ŠE LUČK NAM NE MORŠ KAZAT... x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx :palec:

ja, ka pa vem, če sem res znižu ceno moškim. Pa sej jo malo lahko, ker že tko ste popolno nore na nas. Brez nas ne gre, tako pač je. x;)x

sicer ste ve tud fajn, nič vam ne manjka, edino kar pri ženskah ne razumem, je vaše blebetanje v prazno. Ne razumem tudi nevošljivost do drugih žensk, pa včasih znate biti težke do tipov, v smisle, vse vprašat, vse vedet.. sicer ste pa prav luštkane :2src: , še posebi, če kaj dobrega skuhate! x;)x

...vaše blebetanje v prazno.

x:o)x x:Dx x:Dx

sicer ste pa prav luštkane

xrolleyesx xrolleyesx x:o)x :palec:

:2src: , še posebi, če kaj dobrega skuhate! x;)x

:ph34r: :bomb:

x:Dx x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Zadnje čase pa opažam še nekaj; čisto drugače me "obravnavajo" v trgovini, če pridem "od doma" v kavbojkah ali pa če pridem v nakup urejena.

Še zmeraj se stlačim v čevlje in garderobo št. 38; vendar popka več po 38 ne pokažem svetu...

Vse ima svoje meje...

Frklja si lahko to privošči, če ima lepo telo...jaz pa...šarmiram z avtom, ki ima veliiiiiko lučk in ful dobre zvočnike..... x;)x

zdele sem si ogledu par vaših fotk - teh strani je tolk!!!!!!! pa kdo bo vse to pogledu??? rabiš dopust.

zdele sem pa malo bol len, gledam fuzbal (Monaco/Chelsea) - super tekma, ležim na zofi, v naročju računalnik, en štunf se še komi drži noge, drug je že padu dol. Razmišljam o tem, da se moram iti brit (bljak), ne ljubi se mi. Komaj čakam, da se bom ulegu v pojstlo, dal noge narazen, roke pod glavo, pa za smrču.

Jutri grem s kolesom do Bohinja, pripravljam se na TEK ZA ZDRAVJE, ki bo 8. maja v Ljubljani.

Sokrat ma vas rad!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...