majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 SOKRATES... vsaka baba ma rit pa joške...pol je treba vsako povalat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ja...sama sem najraje v hlačah, najraje imam kratke lase in ne maram nosit visokih pet...najraje sem oblečena udobno...pa pride kakšna frklja in te gleda zviška, ker nisi oblečen tipi top. In se ima za neki več, je vsa pogumna in predrzna, da bi jo kar okol lubenice prmazala...Ker so enim obleke vse, kako mu boš razložil, da je na svetu še 1000 drugih stvari, ki so pomembnejše... samo, so pa redki moški, ki ne bi pogledal za zafnano smrkljo na visokih petah, kako rit levo-desno premetava...pa čeprav mu je (kao) karakter tako pomemben...bla bla bla evo to! Sem zadnjič šla probavat kopalke v Liscino trgovino in jst ena taka ko majica, prodajalka pa ena taka frkla.. za@na in pol ko mi od 9 probanih niso stale niti ene v redu, rabim 80 C košarco, pa za take kopalke najdit, hm.. modeli za stare mame noooooo!Je rekla a da nobene niso ble v redu pa tak posmeh, kao ah.. ko si zmišljuješ.. Na jeziku sem imela da imajo predpotopne modele, pa sem bla tih, ko bi pol lahk rekla kako to da sem jih pol tolk probala.. Skratka katastrofa, take ki so živi spomeniki v trgovinah, pa se komi premakne da se neb spotaknala same sebe. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 mushi...na Starem trgu v Ljubljani sem stopila v eno fensi trgovino, sem si morala kupit neki fensi, za na fensi poroko...k ne moreš it v kavbojkah...že 10 let nazaj...Pa mi je prodajalka rekla, še preden sem loh rekla dober dan...Tuki pa za vs nč nimamo...!! :xx!: :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ti bi pa mogla rečt, sej jst tle že ne bi nč kupla, sam hotla sem pogledat kje pocen kramo prodajajo za drag denar! Sam ko se človk v hipu ne spomne... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ja sej...to je tist...vsaj u piščal bi jo morala brcnt... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ....mi/me pridemo pa navijat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Sokrat, fajn te je bilo brat tamle zadaj, da ne citiram vsega, pa Devica, tebe tudi! Strinjam se! Meni so itak 'vsi isti', hocem reci, pac par tipov ljudi, 'pticji' in to, potem pa se tole... ja, frizurca, tole, ono... hehe... Jaz tudi furam nemogoce kombinacije (oranzne lase, roza sminko in rdec imidz sicer), odvisno je, kaj si lahko privoscis - jaz si skoraj vse, kar pa se ne pomeni, da si. Ampak minice pa nosim - pa sem kar samokriticna, se mi zdi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jaz jih imam 21 in že imam dokaj izoblikovan svoj, res svoj stil. Nikakor nočem zgledati kot vsa dekleta in ženske iz ulice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Uh, takih mladih posmehljivih frkelj-prodajalk je dovolj. Sploh te ne šmirglajo, ko stopiš v trgovino, obnašajo se, kot da si stopil na prepovedano posest in to se ponavadi dogaja v trgovinah, kjer se grejo zadnjo modo.hm, hm, mene pa kar porajtajo take frklje, trenutno mam obdobje, ko padam sam na IQ, ki ni večji od 50 in te frklje so ta prave. Zadnjič mi je ena rekla, ko se je vsedla v avto :" UAAAAUUUUUUUUU, kolk lučk!!!" , sicer je bla res blond, ampak vseen...........včasih se mi zdi, da tle v Ljubljani res kaj normalnega ne moreš najdet!!! :xx!: sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Uh, takih mladih posmehljivih frkelj-prodajalk je dovolj. Sploh te ne šmirglajo, ko stopiš v trgovino, obnašajo se, kot da si stopil na prepovedano posest in to se ponavadi dogaja v trgovinah, kjer se grejo zadnjo modo.hm, hm, mene pa kar porajtajo take frklje, trenutno mam obdobje, ko padam sam na IQ, ki ni večji od 50 in te frklje so ta prave. Zadnjič mi je ena rekla, ko se je vsedla v avto :" UAAAAUUUUUUUUU, kolk lučk!!!" , sicer je bla res blond, ampak vseen...........včasih se mi zdi, da tle v Ljubljani res kaj normalnega ne moreš najdet!!! :xx!: sokrat Ja mal lučke pogasn! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 a veš, da se znam jaz naredit blond, pa povem, da sem se poštrihala, da nisem preveč očitna (mam jaz tud rada lucke ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 včasih se mi zdi, da tle v Ljubljani res kaj normalnega ne moreš najdet!!! :xx!: sokrat ...ti si pa s tem res dregnil v osje gnezdo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sokrat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sokrat...čisto odvisno kje hodiš...če se giblješ okoli Globala...ja potem so samo lučke interesantne...sprehodi se vsaj do NUK-a... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Kakšen NUK neki, špeglark pa ne maram . Ja babe, jst ne vem kok ste ve stare. Moje potencialne žrtve (beri / kokoške) so stare do 23 let, za resne pogovore mam doma resno, za lučke gledat so pa take tanarbolš. Taka nima kej za povedat, taka te sam gleda: UUAAAAAAAAUUUUUU, kok si ti dober!!!!!! res so pojave!!!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sokrates...ha mislim, da si precej znižal povprečno oceno moškim... Kaj pa delaš z nami....sej še koketirat ne moreš oreng... sam pogovor... ŠE LUČK NAM NE MORŠ KAZAT... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Sokrat, ti kar govori v svojem imenu , to tvoje mnenje, še zdaleč ni moje mnenje , zdaj se boš moral sam zmazat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sokrates...ha mislim, da si precej znižal povprečno oceno moškim... Kaj pa delaš z nami....sej še koketirat ne moreš oreng... sam pogovor... ŠE LUČK NAM NE MORŠ KAZAT... ja, ka pa vem, če sem res znižu ceno moškim. Pa sej jo malo lahko, ker že tko ste popolno nore na nas. Brez nas ne gre, tako pač je. sicer ste ve tud fajn, nič vam ne manjka, edino kar pri ženskah ne razumem, je vaše blebetanje v prazno. Ne razumem tudi nevošljivost do drugih žensk, pa včasih znate biti težke do tipov, v smisle, vse vprašat, vse vedet.. sicer ste pa prav luštkane , še posebi, če kaj dobrega skuhate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ...vaše blebetanje v prazno. sicer ste pa prav luštkane , še posebi, če kaj dobrega skuhate! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 kako je lepo, ko si me tako želite, kako mi raste....................... EGO!! sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Zadnje čase pa opažam še nekaj; čisto drugače me "obravnavajo" v trgovini, če pridem "od doma" v kavbojkah ali pa če pridem v nakup urejena. Še zmeraj se stlačim v čevlje in garderobo št. 38; vendar popka več po 38 ne pokažem svetu... Vse ima svoje meje... Frklja si lahko to privošči, če ima lepo telo...jaz pa...šarmiram z avtom, ki ima veliiiiiko lučk in ful dobre zvočnike..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 zdele sem si ogledu par vaših fotk - teh strani je tolk!!!!!!! pa kdo bo vse to pogledu??? rabiš dopust. zdele sem pa malo bol len, gledam fuzbal (Monaco/Chelsea) - super tekma, ležim na zofi, v naročju računalnik, en štunf se še komi drži noge, drug je že padu dol. Razmišljam o tem, da se moram iti brit (bljak), ne ljubi se mi. Komaj čakam, da se bom ulegu v pojstlo, dal noge narazen, roke pod glavo, pa za smrču. Jutri grem s kolesom do Bohinja, pripravljam se na TEK ZA ZDRAVJE, ki bo 8. maja v Ljubljani. Sokrat ma vas rad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Contesa! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 sokrat mal mi na arabca vlečeš Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.