Skoči na vsebino

Telo, postava

borism

Recommended Posts

Na ARABCA????? Zakaj pa na Arabca? Sicer sem res bolj skrivnosten, zagorel (jadrnica, pa to) ter črnih las ......... no, ja, nafte res nimam, par litrčkov..............

Punce, jst mam ves vse rad, iz dna srca.............

ko vam bo kdaj težko, se spomnite name!

sokrat x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 238
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

UUAAAAAAAAUUUUUU, kok si ti dober!!!!!!  

sokrat

Daj ti malo sebe na ogled postavi, tam pri fotkah, da še forumovke vidimo, če si res tako dober ali pa zadostiš okusu samo dvajsetletnic! x:Dx

in kaj je narobe z dvajsetletnicami.... sem ugotovil da več al manj največji odstotek bejb ki dobro zgledajo je tam okrog 20 let.... naprej moreš bit še mojstrica.... ala contesa.... (ki kdaj pa kdaj kaj dobrega skuha)...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino malo nazaj poglej kako jih je okarakteriziral, pa ti bo vse jasno! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Kakšen NUK neki, špeglark pa ne maram x;)x  x:o)x .

Ja babe, jst ne vem kok ste ve stare. Moje potencialne žrtve (beri / kokoške) so stare do 23 let, za resne pogovore mam doma resno, za lučke gledat so pa take tanarbolš. Taka nima kej za povedat, taka te sam gleda: UUAAAAAAAAUUUUUU, kok si ti dober!!!!!! res so pojave!!!! x:Dx  x:Dx  x:Dx

sokrat

Hja vidim contesa kaj misliš..., ampak ma prav ja, s takmi se več al manj nima človek kaj pomenit..., res ne gre to...., torej najboljše so 24 letnice...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kakšen NUK neki, špeglark pa ne maram x;)x  x:o)x .

V NUKU se dogajajo same romance, ko nikol ne veš zravn kerga se boš usedu, pa lahk naletiš na kajga finga...pa si sposod kuli.... x:Ix x:)x x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Nino, zdaj si me pa malo razočaral!  Sem mislila, da razmišljaš malo drugače!  

hm sem pa upal da se bo ironijo slišalo do neba....

sicer ste ve tud fajn, nič vam ne manjka, edino kar pri ženskah ne razumem, je vaše blebetanje v prazno.

Ne razumem tudi nevošljivost do drugih žensk, pa včasih znate biti težke do tipov, v smisle, vse vprašat, vse vedet.. sicer ste pa prav luštkane :2src: , še posebi, če kaj dobrega skuhate! x;)x

:eek: haaaaaaaaaaaaahaha x:Dx x:Dx

tole sem pa sele zdaj vidla... da ti ne poci ego baloncek....pazi... x;)x x:Dx

super tole, sploh zakljucek, glede na zacetek... x:Dx x:Dx

sokrates vreden svojega imena, modro tole vse skupaj !

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

torej najboljše so 24 letnice...

Eh. Ko pa ne zgleda vsaki ženski 24 let, nekaterim več, večinoma pa manj. Midve s frendico že mama probleme, ko naju tretirajo ko da bi ble stare 17 let- ponavad taksisti, ko naju pozno zjutri domov pelejo, pol naju pa karajo, ka rečejo starši pa to... x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

se ne bi spuscala v to na tvojem mestu...znam zelo utrudit...v smislu vse vprasat... x;)x

sicer je res, da sem lustkana in da dobro kuham, ampak vem ze vse o luckah...

hodila z mehanikom enkrat...me je ful naucil o teh zadevah... x8Dx

bi se moral kaj drugega spomnit, pa skoda energije, itak sem starejsa od 23 x;)x

lahko pa kdaj kak nogomet skupaj gledamo, mi gusta mucho x^x

Kdo lahko spremeni svet?

feltne so boljse, ja, spominjajo na kroznike, bolj prikladne za zenski spol... x;)x

a potem si dober v multitaskingu, zenicko staro in pametno doma, ostalo pa po poti...

pa pravijo, da moski ne morejo poceti vec stvari naenkrat...!  xcivx  :8):

tole sem zdele opazu

moja ženička ni stara!!!!!!!!!!!! res, da je starejša kot jaz.... pač tko je........

sokrat ma pa tud oči za druge........ malo pogleda naokoli............... kot da ve pa ne!!!!!!!!!!

sokrat

sori, ampak sem zivela z britanci na nizozemskem 10 let. kako naj ne gledam nogometa?

boljse kot vsake lucke, pa ne mi zamerit...ocitno so tam bolj zadaj, ko vsi gledajo to...

pa saj imas kaj gledat...tukaj itak skozi isto...gorica pa maribor al kaj... :o|o:

al se bom pa mogoce lotila bolj zenski primernih opravil po 35 letu... x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

ker že tko ste popolno nore na nas. Brez nas ne gre, tako pač je. x;)x

Kaj je res je res......jebi ga, tak pač je. :vragec: x:o)x x:Dx

Zdaj pa grem bedake pa konje gledat x:o)x :palec: x^x...ene pa jih baje tak non-stop gledate xrolleyesx x:Dx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

moja ženička ni stara!!!!!!!!!!!! res, da je starejša kot jaz.... pač tko je........

sokrat ma pa tud oči za druge........ malo pogleda naokoli............... kot da ve pa ne!!!!!!!!!!

:o|o: toliko o iluzijah dolge vroče romantične ljubezni.....

:vragec: bo treba hitro odrasti... zunaj je krut svet x8Dx

aira nč se sekirat............saj nam življenje samo prinese.........pa mogoče boš med tistimi, ki ne bodo nikoli tko gledali..... x:)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

.... kaj pa feltne???? a na to padate???

fuzbala z ženskami ne gledam........... to ni za vas, to bi bilo isto kot da bi z vami kuhal.................. x;)x  x:px  x:px  x:Dx

sokrat

fuzbala zihr ne... :xx!:

ampak kuhat pa tut ne...moški vsakič, k posvinjajo kuhinjo, rečejo, da so kuhal... x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

To pač ni kuhanje...ampak nalaganje dela boljši polovici... x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...