Ruby72 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ampak kuhat pa tut ne...moški vsakič, k posvinjajo kuhinjo, rečejo, da so kuhal... To pač ni kuhanje...ampak nalaganje dela boljši polovici... Figo pa tako kuhanje! Ce dec kaj skuha naj pospravi za sabo, v nasprotnem primeru takale kuharija ni nic vredna!!!!!!!!!! :xx!: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Plosk, plosk...Rubi... je devica ven usekala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ce dec kaj skuha naj pospravi za sabo, v nasprotnem primeru takale kuharija ni nic vredna!!!!!!!!!! :xx!: :o|o: Jest mam tud enga tazga doma...kuha in posvinja celo kuhinjo, da mi gre kar na ....., najbolj pa me ob živce spravi, ker pusti čisto vse predale, kjer kaj ven vzame odprte :xx!: .....in predstavljajte si, kako vse skupaj zgleda. CL Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Plosk, plosk...Rubi... je devica ven usekala... Tvoj dedec je zihr kuhar Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 To bi pa ti moral najbolj vedet... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ja saj vem:kuha bolj kot ti! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2004 Avtor Prijavi Deli 23. april 2004 hahahahaha Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ne ne, samo zdi se mi, da ste ženske, al pa vsaj tiste ta mlade....... morjo se peljat v dobrem avtu............ res pa je, da se tipi pogovarjamo ali o avtih, športu ali o sexu (beri bejbah).......... sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Pa ne da si bil ti sokrat danes tisti prepotenko v Z3-ju? :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 OPAAAAAAAAAAAAAAAvidim, da le pogledaš za mano......................... sokrat - I STILL GOT IT!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 zdele gre sokrat v lov................... nadel si bo nova oblačila, navonjal, prižgal lučke............... in upam, da kaj ujel sokrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 zdele gre sokrat v lov................... nadel si bo nova oblačila, navonjal, prižgal lučke............... in upam, da kaj ujel sokratSam paz zarat lučk-da nau kakšen DC10 PRSTAU NA TEB Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 zdele gre sokrat v lov................... nadel si bo nova oblačila, navonjal, prižgal lučke............... in upam, da kaj ujel sokratUf...kašn važič :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Pokowc, a misliš, da bo take lovil :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 pokowc, tolk dobre fotke od tebe pa že dolgo ne Sokrat, pick on somone your own age..... hehe, tsk tsk tsk, ops, hm točno točno must stay focus, nič vodnark scorpie nič vodnark scorpie....... vodnarke ahaaaaa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 kaj sem že jaz govoril čez tangice in blondinke? hm ulala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ta pa nima nobenga šlaufka,a Sokrates? Ja sam sokrat jih prvo na ladijo zapre,pol jih pa pita Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Boga, s tok kratkimi nogami... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 no ja, za ponucat bi bla, čeprav ma nizko sranje.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 zdele gre sokrat v lov................... nadel si bo nova oblačila, navonjal, prižgal lučke............... in upam, da kaj ujel sokratUf...kašn važič :xx!: ja pa sem res... tak sem, pa mi prav gode. sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 pa tud DOBRO BLAGO SE SAMO HVALI, DRUGI GA ŠE RAJŠE!!!!!!!!!!!!! sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 pa tud DOBRO BLAGO SE SAMO HVALI, DRUGI GA ŠE RAJŠE!!!!!!!!!!!!! sokrates Še nismo slišal...da bi te kera pohvalila... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 tudi to je res, samo občutek imam, da punce ne marate tipov kot sem jaz, oziroma imate občutek, da mislim slabo in da sem slab, pa to ni res ............ veljam za zelo prijaznega, predvsem pa humornega tipa. Nikoli ne bi nikomur storil nič slabega - v smislu, da bi ga zelo zelo prizadel. Moti me pri vseh teh postih to, da sem apriori vzet za BIG MOUTH-A, Majica pravi, da sem važič itd. Pa konec koncev nič zato, zamahnem z levo roko in to je to............ sokrates Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Hvala Bogu, da ti nič ne pride do živega...da le nisi užaljen... ampak na vsak post obešat, kaj vse loh povaljaš...pazi, da ne naletiš na kašnega besnega očeta... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.