Skoči na vsebino

Telo, postava

borism

Recommended Posts

• Komentarji 238
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Meni je pa kul, Sokrat, tudi jaz ga dozivljam (karakterno), kot se je sam opisal.

Zakaj pa bi morali vedno furati neko klincevo (lazno) skromnost? xrolleyesx

Pac, ima nekoliko predrzen ali objesten smisel za humor, ampak mene tole zabava, kako blazno obvlada bejbe, pa kaksne so, pa kako jih je 'pecal' in vse to...

Je pac tipcek samozavesten. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Men je tut kul... x;)x x:Dx mal :vragec: ampak kul... x:Dx

....a je zgledalo...da ga ne maram :O: ....

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Sokrat je imel zame najboljši moment, ko je enkrat opisoval, da leži na kavču z rač. v naročju, ves razlezen, en štumf mu bo zdaj zdaj dol z noge padel (tukaj se mi je slika pojavila x:Dx x:Dx x:Dx ), pa da se bo samo še prestavil v posteljo........takrat je bil tak, on sam, ne pa v pozi velikega zapeljivca, ki pa me vendarle, moram priznati, velikokrat nasmeji....to njegovo širokoustenje x:Dx x:Dx
Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

mene tudi...saj je fejst... :palec:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx x:Dx sokrates, rahlo spominja na Don Sergia....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sokrat je imel zame najboljši moment, ko je enkrat opisoval, da leži na kavču z rač. v naročju, ves razlezen, en štumf mu bo zdaj zdaj dol z noge padel (tukaj se mi je slika pojavila x:Dx  x:Dx  x:Dx ), pa da se bo samo še prestavil v posteljo........takrat je bil tak, on sam, ne pa v pozi velikega zapeljivca, ki pa me vendarle, moram priznati, velikokrat nasmeji....to njegovo širokoustenje x:Dx  x:Dx

Kako si taksnole zapomnimo, a ne? x;)x

Jaz sem tudi tole sekvenco si shranila pri sebi... xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xscratchx xscratchx

tudi to je res, samo občutek imam, da punce ne marate tipov kot sem jaz, oziroma imate občutek, da mislim slabo in da sem slab, pa to ni res ............ veljam za zelo prijaznega, predvsem pa humornega tipa. Nikoli ne bi nikomur storil nič slabega - v smislu, da bi ga zelo zelo prizadel. Moti me pri vseh teh postih to, da sem apriori vzet za BIG MOUTH-A, Majica pravi, da sem važič itd. xrolleyesx  Pa konec koncev nič zato, zamahnem z levo roko in to je to............ xsrcx

sokrates

Italijanski ljubimec a? haha :xx!: tsk tsk tsk... jebat ga en pa more vse tiste najstnice naučit da ni vse dobro kar se sveti...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino... x:Dx x:Dx :palec: to je pa za izjavo tedna... x:Dx x:Dx

ko sem bil jaz stal tli leta sem preganjal stililetnice..... (belez heca) haha kaki vic. kdo rabi še lepo telo in postavo ob takem smislu za humor.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

...hm... smisel za humor se mi zdi res veliko bolj pomemben...kot pa lepo telo... :vio:

Estet sem pa pri slikah, fotkah, barvah...ampak tukaj lahko zadovoljiš le oči...s humorjem pa dušo, ki je gonilo in zrcalo človeka... x:)x

Haha saj veš kako je to good girls go to heaven bad girls go to amsterdam..... hja nič ne takrat sem bil pravi dec, tipčke sem tepu, pa tko ... huhu, hjoj bogi frend sem se zdele spomnu, še zdaj ma najbrž brazgotino na rami x:Dx :yum: hehe, zdaj pa nek pacifizem zganjam....

sej je bil vsak "buli"...preden je ratu pacifist...se je treba učit iz izkušenj... x;)x

Guest sstane
Mogoče bi še verjela....ko sem bila stara tli leta....... x:Dx

Pa Sokrata vprašaj, če ne verjameš, a je bil ali ni bil :inocent:

Sstane v kakšno kašo si se zmešu... x:Dx x:o)x

Ja ja dobrota je sirota, sicer pa sorotam so vsi pripravljeni pomagat x;)x tle maš :palec: (roko) te skopljemo ven s te godlje....

kwa ste se spravle name ................. jst prijazen, povem tko kot je, pa ni dobro. eni se zagnusim, druga me kritizira, spet tretja bog ve kaj..... ni vam prav, ker zapeljujem najstnice, če bi starejše, bi mi očitale, da uničujem zakone ............

tak sem, kakršen pač sem ..... povem, tko kot je, tud če sem v družbi in prdnem, me ni sram, da to priznam ..... nisem potulen, ampak očitno bi tak moral bit :o|o:

sploh ne vem, kaj bi rade.. vidim, da se iskrenost ne isplača :sori:

razglalim vam svojo dušo in srce, ponujam vam telo........ ve pa takole............. najbolje bo, da grem v svojo votlino in me ni nazaj ..........

sicer pa sokrates, po svoje maš prav mi ti hočemo dopovedat da to ni najbolj kul da obstaja več, mrbit pa ne obstaja več, sam če ne obstaja več kot to potem si neverjetno zgrešil svoj nick...... sokrat je bil racionalist, ne pa empirist...... dečko boš moral zapustit evropske filozofe probi kakega angleškega...

Mogoče bi še verjela....ko sem bila stara tli leta....... x:Dx

Pa Sokrata vprašaj, če ne verjameš, a je bil ali ni bil :inocent:

Sstane, reši se, dokler se lahko.... sicer te bodo tele pirahne totalne obgrizle... sej vidiš, kako so se spravle name.. kt mutav na telefon...... x;)x

sokrates

sicer pa sokrates, po svoje maš prav mi ti hočemo dopovedat da to ni najbolj kul da obstaja več, mrbit pa ne obstaja več, sam če ne obstaja več kot to potem si neverjetno zgrešil svoj nick...... sokrat je bil racionalist, ne pa empirist...... dečko boš moral zapustit evropske filozofe probi kakega angleškega...

ma ne, kdor mi še ustreza so Nemški klasični (Kant, Hegel, Fichte), sicer pa Wittgestein vlada, če si matematik, že veš zakaj...........

sokrata pa zato, ker je umrl za svoje ideje.......

To pa to ja sokrat je car zarad tega kar je naredil, ampak lih v tem je point, človek kot si ti nebi umru zarad svojih idealov ker bolje rečeno si empirist, všeč ti je dosti bejbik... tle ni kakega ideala....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...