Skoči na vsebino

Telo, postava

borism

Recommended Posts

• Komentarji 238
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To pa to ja sokrat je car zarad tega kar je naredil, ampak lih v tem je point, človek kot si ti nebi umru zarad svojih idealov ker bolje rečeno si empirist, všeč ti je dosti bejbik... tle ni kakega ideala....

to itak stari...

jst mam še druga načela (presenečen x?x ) x;)x , recimo vse za svobodo........

Deli na socialnih omrežjih

Katero pasmo imaš? x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ta pasma potrebuje ravno tako veliko gibanja kot doberman! x:)x Eni in drugi postanejo prav grdi, če se zredijo! Je treba pazit, da ostanejo fit! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

zdele bom šel sprehajat svojo mrcino, pa drekce pobirat za njim........

potem pa čokolinco za večerjo............... x;)x

kakšn mačo...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

razmišljam kolk je v življenju dobr bit mal neumen oziroma ne preveč pameten, ala G Bush mlajši... vse gre lepo ne opaziš da te cel svet jeba v glavo.... pa še The president of the U.S.A. si, kar nekaj pomeni v svobodnem svetu haha, dobr mu gre stricu....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

razmišljam kolk je v življenju dobr bit mal neumen oziroma ne preveč pameten, ala G Bush mlajši... vse gre lepo ne opaziš da te cel svet jeba v glavo.... pa še The president of the U.S.A. si, kar nekaj pomeni v svobodnem svetu haha, dobr mu gre stricu....

Zanimivo, jaz pa sem ravno zadnjic razmisljala, da pravzaprav dvomim, da bi res bil tako tup in se enkrat se mi je potrdilo tole v zvezi s tem merjenjem IQ-ja - da je namrec to bullshit.

Ce ze, bi pa rekla, da ima pomanjkanje EQ-ja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men se zdi pa da ravno EQ še kar ma... vse ostalo pa :xx!: ma svoje prjatle pa to..... nevem resno dvomim da je kakorkoli brihten, je pa zelo primeren za američane.... za ciljno populacijo..... nice and stupid.....

hehe torej si na kolenih in prosiš milosti..... jebat ga.... maš kak nasvet k si tak stari maček.....

kaj in pol naj moji "nini" takoj svetujem kako naj me spravi na kolena seveda.... naj bo čist tiho... ti rajš men povej kako se s tega pobere čovek in zamenja položaj...

...z vajo in prakso... njo spraviš na kolena...mislim, da s tabo ni češenj zobat...še pod drevesom ne stat... x;)x x:Dx x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

takoj ko žensko spraviš na kolena ti nič več ne koristi... (hja se bo najdu kak dečko k bo reku še kako koristi) ampak ženski ponos more bit čene nobeno telo in postava ne pomaga... če se zna prav držat je to vse... da ni sključena pa to da se drži kot da je svet njen... pol se mi ful dobr zdi če jo osvojim in je moja.... (čigav je potemtakem svet)...

telo , postava ful pomembna... predvsem z vidika zdravja..hm... in :C: :C: :C: večerjala sem palačinke z evrokremom in :vragec: moram za dve urci na Orbitrek da pokurim vse to. :vragec: :C: x:o)x

al pa dvajst minut pod rjuhe..

z medvedkom...  xzzzx ?

ajd dva dni pod rjuhe z medvedkom... pa če maš res fajn srečo s sanjami

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...