sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 zdele bom šel sprehajat svojo mrcino, pa drekce pobirat za njim........ potem pa čokolinco za večerjo............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 To pa to ja sokrat je car zarad tega kar je naredil, ampak lih v tem je point, človek kot si ti nebi umru zarad svojih idealov ker bolje rečeno si empirist, všeč ti je dosti bejbik... tle ni kakega ideala....to itak stari... jst mam še druga načela (presenečen ) , recimo vse za svobodo........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Katero pasmo imaš? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Angleški mastif, star nekaj mesecev, prejšnji je lani umrl.............. temu je ime JACK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Ta pasma potrebuje ravno tako veliko gibanja kot doberman! Eni in drugi postanejo prav grdi, če se zredijo! Je treba pazit, da ostanejo fit! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 zdele bom šel sprehajat svojo mrcino, pa drekce pobirat za njim........ potem pa čokolinco za večerjo............... kakšn mačo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 razmišljam kolk je v življenju dobr bit mal neumen oziroma ne preveč pameten, ala G Bush mlajši... vse gre lepo ne opaziš da te cel svet jeba v glavo.... pa še The president of the U.S.A. si, kar nekaj pomeni v svobodnem svetu haha, dobr mu gre stricu.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 razmišljam kolk je v življenju dobr bit mal neumen oziroma ne preveč pameten, ala G Bush mlajši... vse gre lepo ne opaziš da te cel svet jeba v glavo.... pa še The president of the U.S.A. si, kar nekaj pomeni v svobodnem svetu haha, dobr mu gre stricu....Zanimivo, jaz pa sem ravno zadnjic razmisljala, da pravzaprav dvomim, da bi res bil tako tup in se enkrat se mi je potrdilo tole v zvezi s tem merjenjem IQ-ja - da je namrec to bullshit.Ce ze, bi pa rekla, da ima pomanjkanje EQ-ja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 men se zdi pa da ravno EQ še kar ma... vse ostalo pa :xx!: ma svoje prjatle pa to..... nevem resno dvomim da je kakorkoli brihten, je pa zelo primeren za američane.... za ciljno populacijo..... nice and stupid..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Men pa na ženski pomeni njeno telo inpostavo sam njen EQ Večji je sm že na kolenih Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 jaz bi tud eno tako ja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Jst jo že mam Pa so doma ful borbe-govorne seveda Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 hehe torej si na kolenih in prosiš milosti..... jebat ga.... maš kak nasvet k si tak stari maček..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 JO VPRAŠAM ZA NASVET...... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 ja ja jo vprašaš za nasvet ja...pomoje tut... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 kaj in pol naj moji "nini" takoj svetujem kako naj me spravi na kolena seveda.... naj bo čist tiho... ti rajš men povej kako se s tega pobere čovek in zamenja položaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 1. maj 2004 Prijavi Deli 1. maj 2004 Z vajo in prakso Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...z vajo in prakso... njo spraviš na kolena...mislim, da s tabo ni češenj zobat...še pod drevesom ne stat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 takoj ko žensko spraviš na kolena ti nič več ne koristi... (hja se bo najdu kak dečko k bo reku še kako koristi) ampak ženski ponos more bit čene nobeno telo in postava ne pomaga... če se zna prav držat je to vse... da ni sključena pa to da se drži kot da je svet njen... pol se mi ful dobr zdi če jo osvojim in je moja.... (čigav je potemtakem svet)... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hm..... njen, ne! vsekakor vsekakor.... kdo bo še cel svet rešvau.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 telo , postava ful pomembna... predvsem z vidika zdravja..hm... in :C: večerjala sem palačinke z evrokremom in moram za dve urci na Orbitrek da pokurim vse to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 telo , postava ful pomembna... predvsem z vidika zdravja..hm... in :C: večerjala sem palačinke z evrokremom in moram za dve urci na Orbitrek da pokurim vse to. al pa dvajst minut pod rjuhe.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 z medvedkom... ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 z medvedkom... ?ajd dva dni pod rjuhe z medvedkom... pa če maš res fajn srečo s sanjami Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.