č.v.e.k.a 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 spomladi in poleti kolo ...rekreacija pač...drugače pa s čolnom po Ljubljanici Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Vlak za moje dnevne poti ne pride prav (oddaljenost, termini). Torej avto. Bicikel: v hribu, kjer sem, astmatikom med biciklisti ni lahko - s kolesom torej nič. Z mestnim avtobusom sem šel v LJ nazadnje marca. Lepo te odpeljejo in povejo, kje si in kam prihajaš. V Baslu je še nekaj zraven - točni so kot Švicarji pač, pri nas se s tem ne moremo pohvaliti. Tam so bili ljudje ob dveminutni zamudi (!) taki, kot bi ose letale okoli njih - pogledovali na razpored pa na uro pa drug drugega... Pa še nekaj: karte so v avtomatih kupovali vsi, na avtobusu jih ni gledal nihče. ??? - Šofer je čisto ločen od potnikov, tudi vprašati ga nič ne moreš, kaj šele, da bi ga mahnil, tako kot so v Fužinama mojemu sosedu/šoferju zlomili ličnico. - Potem smo povprašali na recepciji hotela in so rekli, da kontrole tu in tam so, in če te dobi ta kontrola, plačaš toliko, da te mine volja za zastonjsko vožnjo. Brez milosti. Zato vsi kupujejo karte. (Pri nas bi bil hec. Zastonjkarji bi še z registrske tablice viseli. ) S tramvajem pa se tam nisem peljal, ker je peljal v druge smeri. (V centru ni prometa z avtomobili.) Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hih.....za prvomajske sem kar fejst menjaval užitke z različnimi ......................prevoznimi sredstvi. Tja in nazaj z avtomobilom, po Adamu pa s tramvajem, avtobusom, do Harleema in nazaj z vlakom, največ pa s kolesom.......oz. z nogami . Moram jih pohvaliti, da imajo ful fajn urejene bicikl steze in da sta kolesar in pešec ful zaščitena.......največja sramota za voznika avtomobila je baje, da rukne kolesarja ali pešca in to ne glede na to kdo je kriv za "bliski susret". Ja, voziti se s kolesom po Adamu mi je bilo v poseben užitek.......od tam kjer sem stanoval do strogega centra je bilo 15 minut srednje hitre vožnje. Pa tudi zvečer je precej varno, ker baje kolesarjev nihče ne šljivi.....da bi jim kaj ušpičil......mogoče, ker mislijo, da si na starinskem kolesu kot jih ima večina tudi ti domačin, pa te pustijo na miru. Kolo pa ne.....zato pa imaš gromozanske verige - ključavnico......jo imajo vsi po vrsti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Obozujem voznjo z avtomobilom in zato sem ze z 18-imi naredila izpit in zacela vozit.. Ni mi tezko vozit tudi vec ur - je pa pomembno, da je avto (dokaj) dober, ker v nekem starem, razsravfanem avtu tezko uzivas.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 vozim dober avto ampak čez dobro kolo ga ni (da se mal považim ) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 najbolj zanimivo mi je v letalu... ko vzleti in čutiš želodec v riti in se spušča in se prepuščaš občutku...aaaah. kul. eni pa cvikajo... smo se vračali iz Anglije - pa je ena frendica sanjala dan pred tem. da je deset letal stmoglavilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ...BO RES TREBA PRESEDLATI NA KOLO, SAMO, DA SE ZLIJE Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Jez mam pa sam kolo...pri 34. še nimam izpita... pa ga tut ne rabm... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Včasih ti prav pride IZPIT, ampak jaz ne sodim ljudi, če imajo izpit, avto, takšno ali drugačno hiško, kolo ali pa če se znajo sploh s kolesom peljati.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ma ja...prov bi mi prišel...ampak ne čutim potrebe...mam bus pred hišo...dobesedno...kolo je đabe (ni goriva...) pa ne onesnažuje in še prijetno se zmigaš... če je pa kaj večjega...tuki pa moj dragi nastopi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 najbolj zanimivo mi je v letalu... ko vzleti in čutiš želodec v riti in se spušča in se prepuščaš občutku...Meni je bilo na zacetku tudi zanimivo, sedaj sem se pa navadila od nenehnega letenja in mi ni vec ful zanimivo.. Avto je se vedno na 1. mestu.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ma ja...prov bi mi prišel...ampak ne čutim potrebe...mam bus pred hišo...dobesedno...kolo je đabe (ni goriva...) pa ne onesnažuje in še prijetno se zmigaš... če je pa kaj večjega...tuki pa moj dragi nastopi... Kako pa bus funkcionira, ko gres v trgovino po nakupih ( hrana pa to ), ali pa gres v shopping, ali pa tvoja hcerka potrebuje prevoz,... itd. ?Jaz bi se pocutila ful omejeno, ce ne bi imela avta. Vsepovsod grem kadar hocem, ne rabim cakat na bus, parkiram tam, kamor grem - avtobusna postaja je ponavadi kje drugje.. Plus tega, pozimi je grozno, ker je vse mokro in umazano in se sploh ne mores lepo oblect, ce se vozis z busom - da o guzvi in vrocini poleti, sploh ne govorim... Kolo, je super = kdaj pa kdaj, ko imam cas, ga tudi sama uporabim, ampak bus - o njem si pa mislim samo najslabse... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 [Q parkiram tam, kamor grem - a si ti iz Ljubljane,doma :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 [Q parkiram tam, kamor grem - a si ti iz Ljubljane,doma :o|o: SEVEDA!!!! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 [Q parkiram tam, kamor grem - a si ti iz Ljubljane,doma :o|o: SEVEDA!!!! in najdeš parkirplace? Rec mi kje...BTC-ja drugje pa krožiš kot nor,kakšnih 15 minut,da se kdo zmiga,s svojim avtom tako,da lahko parkiraš...če te ne mine volja.Ampak ti praviš,da parkiraš pred trgovino...rec kje oz.katero? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Parkiras na Kongresnem, ali pa na parkiriscih v stari LJ - so 3 ali 4 , ali pa v parkirnih hisah, ali ob Ljubljanici pri Zlati Ladjici... , ali pred Maksijem - kjer je vedno prostor, ali za Namo... Odvisno kam gres.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ma ja...prov bi mi prišel...ampak ne čutim potrebe...mam bus pred hišo...dobesedno...kolo je đabe (ni goriva...) pa ne onesnažuje in še prijetno se zmigaš... če je pa kaj večjega...tuki pa moj dragi nastopi... Kako pa bus funkcionira, ko gres v trgovino po nakupih ( hrana pa to ), ali pa gres v shopping, ali pa tvoja hcerka potrebuje prevoz,... itd. ?Jaz bi se pocutila ful omejeno, ce ne bi imela avta. Vsepovsod grem kadar hocem, ne rabim cakat na bus, parkiram tam, kamor grem - avtobusna postaja je ponavadi kje drugje.. Plus tega, pozimi je grozno, ker je vse mokro in umazano in se sploh ne mores lepo oblect, ce se vozis z busom - da o guzvi in vrocini poleti, sploh ne govorim... Kolo, je super = kdaj pa kdaj, ko imam cas, ga tudi sama uporabim, ampak bus - o njem si pa mislim samo najslabse... Sem pač človek neobčutljive sorte...mene ne gane dež in svinarija na busih...vse to je razvada... in balast Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Sem pač človek neobčutljive sorte...mene ne gane dež in svinarija na busih...vse to je razvada... in balast Reci temu kakor hoces , ampak zame je to blato, umazanija, svic, guzva,.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 jes se tut z busom peljem...najmanj 4-krat na dan... :xx!: ja mami tebe itk to ne przadane k greš na bus 2-krat al pa 3-krat na tedn... :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ja, ni ga cez avto... Saj sem se prav smejala sama sebi, kako sem razvajena.. Cist zgubljena bla.. na kateri avtobus, da prides iz enega konca mesta na drugega, pa zetoni, kaj je ze to pa kje se dobi.. pa pol za domov.. sem brata klicala na kateri bus moram.. Pol pa se srecas gor ljudi, ki jih ze tri leta nisi videl in nimas kaj z njimi, pa se vsedejo zraven in moras se o vremenu pogovarjat.. :xx!: Saj se mi kar nekaj ponujajo ljudje, da me peljejo kam, sam mi je kar malo zoprno.. ko sem navajena bit neodvisna... Hocem avto!!!(saj dobim nadomestnega v petek, za mojega srcka pa se nic ne vedo kdaj bo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 jez bi tut avto mela... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ja, v Madridu po drugi strani, pa se pomislila nisem, da bi se v avto vsedla in sem pesackala cele dneve po dezju, pa na metro, pa bus, pa vsa ta javna prometna sredstva.. Samo to je drugac.. tukaj sem pa doma... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Sem pač človek neobčutljive sorte...mene ne gane dež in svinarija na busih...vse to je razvada... in balast Reci temu kakor hoces , ampak zame je to blato, umazanija, svic, guzva,.. Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 najbolj zanimivo mi je v letalu... ko vzleti in čutiš želodec v riti in se spušča in se prepuščaš občutku...aaaah. kul. eni pa cvikajo... Jaz sem bila tudi sama nad sabo presenečena(fajn občutki,ja ),pa še moja prva vožnja je bila kar ta dolga.Najprej z Brnika do Pariza,nato naslednji dan 9 ur do Chicaga. Brez avta sem pa mrzla. Kolo obožujem za rekreacijo,pa rolerje,pa seveda moje noge,ki tudi kar nekaj prehodijo čez drn in strn. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 V času študija je bilo kolo zakon, dans pa si brez avta težko predstavljam uresničevanja svojih želja po raziskovanju. Se pa tudi znajdem breiz in takrat se v meni pojavi nek čuden občutek svobode. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.