Skoči na vsebino

Prevozna sredstva

Pujsita

Recommended Posts

Jez mam pa sam kolo...pri 34. še nimam izpita... x:Ix pa ga tut ne rabm... x:Dx

Jaz ga pri 34. tudi se nisem imela (in isto rekla zase x;)x x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 122
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

najbolj zanimivo x8Dx mi je v letalu... ko vzleti in čutiš želodec v riti in se spušča in se prepuščaš občutku...aaaah. kul. eni pa cvikajo... smo se vračali iz Anglije - pa je ena frendica sanjala dan pred tem. da je deset letal stmoglavilo x8Dx

x:o)x x:Dx :O:

Mi smo sli pa nekoc z letalom z enim frendom, ki se je blazno bal voznje in je sedel zraven mene in sem jaz takole z nogami zanalasc tresla (kao, da se bo zdaj ne vem kaj treslo, kot stol v soli, ko treses, pa se tla malo tresejo, pa eni cvikajo, da je potres x:o)x :vragec:), oni pa, ves zelen - NEHAJ!!! :O: :OO!:

kot da se bo zato zrusilo letalo ali kaj takega! x:px x:Dx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Parkiras na Kongresnem, ali pa na parkiriscih v stari LJ - so 3 ali 4 , ali pa v parkirnih hisah, ali ob Ljubljanici pri Zlati Ladjici... , ali pred Maksijem - kjer je vedno prostor, ali za Namo...

Odvisno kam gres..  xrolleyesx

poznam te park place...odvisno ob kteri uri si tam...na Kongresnem ...če grem v Filharmonijo po 18 uri ne dobim placa pa če čakam in čakam in čakam....

Maksl enako....odvisna ura...pri Zlati ladjici pa pojma nimam...nikol parkirala...parkirne bajte predrage.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Raj sama neki nardim, kot da plačam... x;)x ...raj s kolesom... x:Dx x:o)x

Ska-vi...a nisi športnica...pešačenje bi morala bit zate mala malca... x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Raj sama neki nardim, kot da plačam... x;)x ...raj s kolesom... x:Dx  x:o)x

Ska-vi...a nisi športnica...pešačenje bi morala bit zate mala malca... x:Dx

:palec:

aja z dodatkom:posebej če živiš v Ljubljani.Zdi se mi naravnost trapasto,da se furaš z avtom in eno uro iščeš parkir plac,avtrobus te pripelje direkt ...kot pravi SKA-VI...do trgovine...tistih nekaj korakov moraš tako ali tako narediti tudi če parkiraš na naštetih placih.

Morda je z avtom udobneje zaradi nakupljenih stvari.Pač zmečeš v prtljažnik....bolj praktično.Ampak na kolesu imam dve košari in ... x:Dx x:Dx to je to x:Dx

Zgleda, da se v Lj ne znajdes najbolje.., zato je res bolje da uporabljas kolo.. Sicer pa avta ne zamenjam za nic na svetu - je bolj udobno, hitreje se pride kamor pac gres in vec stvari lahko opravis v krajsem casu, ce dezuje nisi moker, ce je sneg enako, poleti ti ni vroce, ker imas klimo, lahko se vozis se s kom in ne sam kot na kolesu, imas vec prostora za stvari ki jih kupis itd....
Ni vse slabo, kar se ne sveti.

Zgleda, da se v Lj ne znajdes najbolje.., zato je res bolje da uporabljas kolo.. Sicer pa avta ne zamenjam za nic na svetu - je bolj udobno, hitreje se pride kamor pac gres in vec stvari lahko opravis v krajsem casu, ce dezuje nisi moker, ce je sneg enako, poleti ti ni vroce, ker imas klimo, lahko se vozis se s kom in ne sam kot na kolesu, imas vec prostora za stvari ki jih kupis itd....

vse OK...samna kolone si pozabila x:Dx

Ko bi ti vedela kako izgleda promet v Barceloni ali Madridu,..(ali kje drugje po Evropi) , trenutno sem tukaj in lahko ti povem, da "guzva" v Ljubljani sploh ni guzva.. , zato ne razumem ljudi, ki se v Ljubljani pritozujejo nad gostim prometom.. xrolleyesx

Ko sem bla v Lj na faksu, sem se z avtom pripreljala sam do študenta, pol je pa pozabljen čakal do vikenda. Mal miganja ne škodi, a? Od zacetka pa niti avta nisem mela, sem se pa z vlakom vec al manj vozila. Stopanje - slabe izkusnje. Vlak - se slabse! Moski, ki opravljajo "rocna dela" sredi vlaka... Avtobus - ne maram. Bicikel - lušno. Ampak letalo je pa zakon!

Trenutno pa naredim 130 km minimalno na dan z avtom, se vozim delat v KP in traja... Ma je prav fino, sploh ker si zmeri dobro muziko naštimam.

Glede gužve v Lj pa - SKA-vi pravi, da "guzva" v Ljubljani sploh ni guzva. jaz pravim - bodite veseli, da ni! že tako je poleti težek zrak po mestu, kaj bi šele blo s še več avti!

Ko bi ti vedela kako izgleda promet v Barceloni ali Madridu,..(ali kje drugje po Evropi) , trenutno sem tukaj in lahko ti povem, da "guzva" v Ljubljani sploh ni guzva.. , zato ne razumem ljudi, ki se v Ljubljani pritozujejo nad gostim prometom.. xrolleyesx

ja,so tud ceste širše.Poznam,ja :palec:

...do trgovine...tistih nekaj korakov moraš tako ali tako narediti tudi če parkiraš na naštetih placih.

Ja...kšni se pa zapelejo pred vhod štacune...zablokirajo pot pešcem...mamice z vozičkom se pa sprehajajo po cesti...Svinje... :xx!:

Kakšni so tko komot, da majo 5 let stare čevle še zmer za nove...

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Rada hodim pes, sprehodi me relaksirajo. :)

Drugace pa praviloma ne grem na avtobus, po Ljubljani ( centru ) se najraje sprehajam. Avto parkiram v garazno hiso in grem pes:).

Drugace se pa najbolje pocutm v mojem avtu, ker ga dobro poznam, musko lahko dam na glas kolikor zelim, kar mi veliko pomeni:)

Vlakov ne maram prevec ( edino recimo metroji so super), letala so v redu...

S kolesom se ne vozim prevec, z rolarji bi pa se, sam me je mejhn strah ( sem ze parkrat ful odletela)

xDDx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

...do trgovine...tistih nekaj korakov moraš tako ali tako narediti tudi če parkiraš na naštetih placih.

Ja...kšni se pa zapelejo pred vhod štacune...zablokirajo pot pešcem...mamice z vozičkom se pa sprehajajo po cesti...Svinje... :xx!:

Kakšni so tko komot, da majo 5 let stare čevle še zmer za nove...

žal,res.

O zasedenosti parkir placov z invalide...raje ne bi :palec: :palec:

pa kaj samo jamrate.. Ko pa rabite prevoz, vam je pa fajn, da mate avto, a ne? Ali pa, da vas moz pripelje direkt pred trgovino, ker pac nimate veliko casa.. xrolleyesx

In morda na parkirnih za invalide niso samo "navadni" ljudje, ampak so res invalidi..

Prav tako, lahko da ima kdaj clovek nujo - nesreca, bolezen,... in zato parkira na prehodu za pesce in vklopi 4 zmigavce.. xrolleyesx

Noben me ne more prepricat, da je bus ali iti pes bolj preprosto, lepse, bolj udobno, bolj prakticno, skratka boljse... xrolleyesx Hoditi pes, je lahko rekreacija. ne pa "prevozno sredstvo"...

SKA-vi, to se strinjam...

Samo, ko imam cas, se prav rada malce po centru sprehajam, mimogrede kupim kaksno neumnost itd. Pa doma pol z discmanom na usesih peljem psa na sprehod:).

Avto je prakticen, seveda. Ceprav PARKIRNI PLACI v Lj....druga zgodba...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

O zasedenosti parkir placov z invalide...raje ne bi  :palec:  :palec:

...se ne zavedajo kaj delajo.

Jaz se nisem nikoli parkiral na prostoru oznacenem za invalide,

in hkrati upam, da mi nikoli v zivljenju ne bo potrebno parkirati svojega avtomobila tam.

pa kaj samo jamrate.. Ko pa rabite prevoz, vam je pa fajn, da mate avto, a ne? Ali pa, da vas moz pripelje direkt pred trgovino, ker pac nimate veliko casa..  xrolleyesx

In morda na parkirnih za invalide niso samo "navadni" ljudje, ampak so res invalidi..

...Ko ga rabim...ne pa, ko se mi ne da...je razlika...

...kar se tiče pa parkiranja na prostoru za invalide...vsak avto parkiran tam MORA imet nalepko, ki označuje invalida...tko, da se lahko sama prepričaš, da 90% niso invalidi, ampak lenuhi...

PS parkiranje na pločniku pred slaščičarno ali oštarijo...pa po moje ni nikakršna nuja ali intervencija...ampak lenoba...in neobzirnost do drugih udeležencev v prometu xrolleyesx

Dokler ne bos sama tega enkrat naredila, se lahkjo pritozujes. x;)x

Ceprav dvomim, da nisi ( oz tvoj moz ) nikoli parkirala na plocniku..

Vprasaj moza, ce je kdaj pa bos videla.. x;)x x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...