Skoči na vsebino

Prevozna sredstva

Pujsita

Recommended Posts

Nimam moža... x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 122
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

P.S> Eno vprasanje imam..

Veliko tvojih sporocil sem ze prebrala pa se mi zdi ( morda se mi samo zdi ), da na vsako nasprotovanje tvojemu misljenju, reagiras zelo impulzivno.. Kot, da bi tebe zalili..

Ljudje imamo razlicna mnenja in, ce tebi pase pesacit, izvoli, meni enostavno ni do tega.. In razumem, da te motijo ljudje, ki parkirajo vsepovprek.., ampak zakaj pravis, da ne obstaja situacija, v kateri MORAS (oz nimas izbire) parkirat na "neprimernem mestu?

Pa to, .., da se tebi tole ne more zgodit.. Bedarija - to se lahko zgodi vsakomur!

Se opravicujem glede moza.. Pa fanta oz zivljenskega sopotnika.. Predvidevam, da tega imas, glede na to, da tvoja hcerka tukaj govori o ocetu..

Ce ga nimas, se opravicujem..

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

O zasedenosti parkir placov z invalide...raje ne bi  :palec:  :palec:

...se ne zavedajo kaj delajo.

Jaz se nisem nikoli parkiral na prostoru oznacenem za invalide,

in hkrati upam, da mi nikoli v zivljenju ne bo potrebno parkirati svojega avtomobila tam.

Jaz tudi (ne), nekatera pravila pa presenetljivo strogo upostevam in se jih drzim.

Ja - nekdo, meni zelo zelo blizu, ga vsak dan uporablja. In to NI ugodnost ali udobnost.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ampak zakaj pravis, da ne obstaja situacija, v kateri MORAS (oz nimas izbire) parkirat na "neprimernem mestu?

Pa to, .., da se tebi tole ne more zgodit.. Bedarija - to se lahko zgodi vsakomur!

ma ja...sej boš rekla, da spet skačem....ne more se mi zgodit...ker nimam avta...!!

Zanj...pa ne morem odgovarjat...ker on ni jaz...sama pa vem, da bi parkirala na neprimernem mestu le v življenski ogroženosti...seveda, če bi imala avto...a ne ZNOVA?

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Zakaj pa ZNOVA? Saj sem napisala ti oz tisti, ki te vozi, ko potrebujes prevoz.. Pa ne vem, ce sva se ze pogovarjali o tem ali imas izpit ali ne.. :o|o: Ce ja, se ne spomnim.. :sori:

Dobro, saj ni vazno, a ne.. x;)x

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

...kar se tiče pa parkiranja na prostoru za invalide...vsak avto parkiran tam MORA imet nalepko, ki označuje invalida...tko, da se lahko sama prepričaš, da 90% niso invalidi, ampak lenuhi...

Drži, ja. samo zadnje pol leta, ko se je moj mož komaj sestavljal in tistih par korakov kjerkoli naredil, pa je tudi včasih naneslo, da sva šla skupaj v trgovino, sva parkirala tam, brez nalepke, ker je jasno nima in tudi upam, da je nikoli ne bova imela. Nimam pa prav nič slabe vesti, ker vem, da je v tistem obdobju komaj zbral voljo za vstat in za tiste osnovne življenjske funkcije in sem sigurna, da je tisti poarking upravičeno koristil x;)x x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

OK...to bomo pa zamižali na eno oko... x;)x

Uf...ne...tok pa že gledam... x:Dx

• 1 month later...
heh kaj pa kaksn surf, al pa mogoc podmornica, za po savi, dravi, ljubljanici, pa tle okol.... ne bi blo nc blema v mestih z parkir placi, pa zastojih na cesti x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Trenutno brez prevoza, samo bickl. Hyundai se je tolk rasfuku pri 30km/h, kva šele pri 100km/h, palačinka.

... x:Dx x:o)x šmorn... x:o)x

bogi Volkc...na noge...v vsakem primeru... :sori: x:Ix x:Xx

men se zdi pa najbolj glupo ko ponavad na ta mesta za invalide parkirajo taki "fini" ljudje.. v oblekah in v avtih višjega cenovnega razreda.. direkt pred trgovino se prpele pa "gospa" ne more it 50 m dlje peš do trgovine v tistih visokih štiklih.. se mi obrača želodec.

Res je včasih, ko ni nikjer za parkirat, npr. v mestu, 3- je placi za invalide so pa frej in če za 5 min. skočim v banko.. to ponavad študiram, ko grem mimo, ker avto vedno pustim na enem in istem parkirišču, v center pa ko pridem, včasih še kak plac je, včasih pa ne.. pa se mi ne ljubi zezat in pol tam obračat.. jst kr vedno pustim na istem mestu pa gasa.. kolk pa drgač prehodim, pa bi se jajcala za 100 metrov več.. ah..

Ampak, nikoli vseeno nisem še parkirala na mestu za invalide, in si tega tudi ne želim.

Če si pa predstavljam, da zarad enih takih ko ne jebejo sistema, en invalid, ne more parkirat tam, kjer je plac zanj.. bi si zaslužil da bi jim dal lisice na avto.. Kar se tiče kakih gibsov in tega, pa se mi zdi why not.. ej.. tud če ni nalepke.. pa vidiš da tak tam parkira ki je začasni invalid.. edino pravilno!

Mushi

Jeah Mushi... :palec: itak parkirajo povsod...še not bi se zapelal, če bi šlo skoz vrata... :mad2:

men se zdi pa najbolj glupo ko ponavad na ta mesta za invalide parkirajo taki "fini" ljudje.. v oblekah in v avtih višjega cenovnega razreda.. direkt pred trgovino se prpele pa "gospa" ne more it 50 m dlje peš do trgovine v tistih visokih štiklih.. se mi obrača želodec.

Ja :xx!: :xx!: :xx!: Bemu, kje je pa takrat kakšno mestno redarstvo...... :vragec: x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ufa, razmišljam, da so mi v bistvu najljubše prevozno sredstvo moje tačke. Kdo bi si mislil, včasih se mi ni dalo kaj dosti hodit, zdaj pa komaj čakam na kakšno priliko za sprehod, danes zagotovo odmaglim na kakšnega, pa za vikend, če bo le šansa. x:)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

sem na avtu x:Dx

v busih mi je slabo... se mešajo vonjave...... dotiki tujcev... gneča...... :xx!: :xx!: :xx!:

obožujem vlak.... :palec: se zadnjih 10 let sicer nisem nič vozila..... je bolj praktično z avtom..... ampak... obožujem ga pa vseeno.....

letala..... hm..... dlje kot cca 3 ure se še nisem vozila..... dokler se ne poravna mi ni ravno ok.... turbulence.... :sori: drugače pa krasno... :palec:

kolo.... je nekje pri hiši.... skoraj nov..... ga šparam... x:Dx x:Dx x:Dx

kolo.... je nekje pri hiši.... skoraj nov..... ga šparam... x:Dx  x:Dx  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx :palec: ...moj je lepši...ga ful šparam :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...