sokrates 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 torej te bolijo nožice.................. bi rabla foot massage Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 nožice daj v slano vodo, nato pa podplate zmasiraj tako, da jih daš na majhno žogico, katero drgneš (gor pa dol, gor pa dol, gor pa dol, gor pa dol............) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 a maš zavihane hlače do kolen, al, al, al jih sploh nimaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 17. junij 2004 Prijavi Deli 17. junij 2004 Zakaj bi jih pa imela? Prvič, bi bile popolnoma mokre od špricanja vode! Drugič pa mi je vroče! gled, da si ne boš pošpricala spodnjih hlač / jih boš morala dati sušiti, potem boš pa brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 http://picture.funnyjunk.com/pics/camo.jpg Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2004 Naša Žaža se pa z motorjem v službo vozi tralala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 moje noge, kolo in avtobus -nimam izpita za avto, še pride.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ce ne bi imela avta, vidim, da bi se doma skos kregali Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 res....to pa ni dobr zlo težko mi je blo prašat starše,če me naj kam peljejo,ko so me tak navadli.. vedno sm hodu z busom, pa na štop, urne noge al pa kolo (pa tut še zdele mi ne dajo ključa za avto pelat) .. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 .nobena jasna stvar, sramota! Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Pri meni pa to niti ni problem...ko gremo kdaj druzinsko kam, moram itak jaz voziti fotrov avto,da me kao "uci" (zares pa pizdi ) kako se dobr voz zadnji pogon... :xx!: Tud posodi mi ga..sam, ko je on 2 meseca cakal na nov avto in sva si delila mojga...samo kreganje... :xx!: kdaj bo kdo imel avto itd...oba sva pa odvisna od njega, ker zivimo bogu za hrbtom Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 ker zivimo bogu za hrbtom Jaz sem pa mislil, da ni pri nas več takšnih krajev Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Meni se zdi...se posebno, ker je kar precej oddaljeno od Lj, jaz sem pa odvisna od Lj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Če prideš z avtomobilom do hiše si kar dobra, saj sem tudi jaz z vojaškim korakom (4km/h), kar precej oddaljen od Ljubljane ( 20 ur hoje :o|o: ), lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 kaj x!x jst pa tut ene...80km... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ampak jaz sem na boljšem, ker nisem odvisen , vse kar potrebujem imam dosti bližje . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 jst pa ne..edin trgovino...posto...banko...smucisce...manjka mi pa faks pa moji lj prjatli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 To ti pa verjamem Michelle, meni je skoraj za par km bližje mariborski faks, prijatelji so pa le prijatelji, ne pozabi nanje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 avto je zakon...sploh ce mas kam parkirat da pa ne govorim o lj...se dobro da sem poleti doma in se ne rabim na troli lepit ob prepotena telesa...ni vecjega nelagodja kot to, ko se te nekdo, neznan, po moznosti pa se nesimpaticen dotakne s toplo in zeloooo neprijetno tekocino, ki bi ji lahk rekl svic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Mi je prav fajn z vlakom se vozit. Pismu sem več kot eno leto namenoma tako sedela, da sem lahko knjige brala, zdaj nas je pa vsega skupaj družbica kakih 10 ljudi, vedno malo počvekamo na poti. Vsak v drugi službi dela, vsak ima drugačen stil življenja in izkušnje. Se mi zdi, da takole lahko dosti novih izkušenj na pol zastonj dobiš, prideš v stik z ljudmi, ki jih v primeru, da bi se vozil z avtom ne bi mogel srečati . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Brez kakršnih koli zadrškov- -poleti je najboljše prevozno sredstvo M O T O R- GA NI ČEZ NJEGA!!!!!! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Mi je prav fajn z vlakom se vozit. Pismu sem več kot eno leto namenoma tako sedela, da sem lahko knjige brala, zdaj nas je pa vsega skupaj družbica kakih 10 ljudi, vedno malo počvekamo na poti. Vsak v drugi službi dela, vsak ima drugačen stil življenja in izkušnje. Se mi zdi, da takole lahko dosti novih izkušenj na pol zastonj dobiš, prideš v stik z ljudmi, ki jih v primeru, da bi se vozil z avtom ne bi mogel srečati . Joj, jaz se pa v avtu na nek nacin sprostim. Vcasih musko naglas in zraven pojm ( vsaj takrat ni potrebno nobenmu trpet ob mojem petju ), premislujem...itd...vsaj mal cajta, kjer me noben ne klice, noben ne tezi...itd... mal cudna..vem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pametna16 6. maj 2010 Prijavi Deli 6. maj 2010 Moj mali bratranec uporablja rolko. Sama imam občutek da to počasi izginja oz. ni tako popularno kot nekdaj.Rolka na kateri je zelo spreten mali mulc. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.