Skoči na vsebino

Prevozna sredstva

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 122
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zakaj bi jih pa imela? Prvič, bi bile popolnoma mokre od špricanja vode!

Drugič pa mi je vroče! x:Dx

x:px x:px gled, da si ne boš pošpricala spodnjih hlač / jih boš morala dati sušiti, potem boš pa brez x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
res....to pa ni dobr :V: zlo težko mi je blo prašat starše,če me naj kam peljejo,ko so me tak navadli.. vedno sm hodu z busom, pa na štop, urne noge al pa kolo x^x (pa tut še zdele mi ne dajo ključa za avto pelat) ..
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Pri meni pa to niti ni problem...ko gremo kdaj druzinsko kam, moram itak jaz voziti fotrov avto,da me kao "uci" (zares pa pizdi xrolleyesx ) kako se dobr voz zadnji pogon... :xx!:

Tud posodi mi ga..sam, ko je on 2 meseca cakal na nov avto in sva si delila mojga...samo kreganje... :xx!: kdaj bo kdo imel avto itd...oba sva pa odvisna od njega, ker zivimo bogu za hrbtom x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

avto je zakon...sploh ce mas kam parkirat x;)x

da pa ne govorim o lj...se dobro da sem poleti doma in se ne rabim na troli lepit ob prepotena telesa...ni vecjega nelagodja kot to, ko se te nekdo, neznan, po moznosti pa se nesimpaticen dotakne s toplo in zeloooo neprijetno tekocino, ki bi ji lahk rekl svic xrolleyesx

Mi je prav fajn z vlakom se vozit. Pismu sem več kot eno leto namenoma tako sedela, da sem lahko knjige brala, zdaj nas je pa vsega skupaj družbica kakih 10 ljudi, vedno malo počvekamo na poti. Vsak v drugi službi dela, vsak ima drugačen stil življenja in izkušnje. Se mi zdi, da takole lahko dosti novih izkušenj na pol zastonj dobiš, prideš v stik z ljudmi, ki jih v primeru, da bi se vozil z avtom ne bi mogel srečati x8Dx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Mi je prav fajn z vlakom se vozit. Pismu sem več kot eno leto namenoma tako sedela, da sem lahko knjige brala, zdaj nas je pa vsega skupaj družbica kakih 10 ljudi, vedno malo počvekamo na poti. Vsak v drugi službi dela, vsak ima drugačen stil življenja in izkušnje. Se mi zdi, da takole lahko dosti novih izkušenj na pol zastonj dobiš, prideš v stik z ljudmi, ki jih v primeru, da bi se vozil z avtom ne bi mogel srečati  x8Dx  :palec: .

x:o)x Joj, jaz se pa v avtu na nek nacin sprostim. Vcasih musko naglas in zraven pojm ( vsaj takrat ni potrebno nobenmu trpet ob mojem petju x:Ix ), premislujem...itd...vsaj mal cajta, kjer me noben ne klice, noben ne tezi...itd... x:Ix mal cudna..vem :vio:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 5 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...