borism 1. oktober 2003 Prijavi Deli 1. oktober 2003 KOŽA:pomen… Bela koža in mehka:flegmatičnost,Občutljiva,fina in tanka koža:slabost,Vijolična koža:melanholija,Koža mešanih barv ali rdečkasta:jezljiva narava,Bleda koža:izobraženost,Zelo rdeči ten:izredno občutljiva oseba,Rumen ten:nervozna oseba,Trenutno pojavljanje rdečih peg:sramežljivost,Pore na čelu:miselni duh,Prehitro pojavljanje por:čustvenost,zaskrbljenost,Prave pore:pravilno razsojanje,Sedem paralelnih por:obstojnost in resnost,Prekinjene pore:odločnost,razdražljivost,Več por k levi strani:licemernost,Pore v kotih oči:osebe,katere prevzema delo,Čelo povsem brez por:značaj brez napak,Pore z obeh strani nosu:meditativen duh,talent za matematiko…(vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2003 Prijavi Deli 26. oktober 2003 Tegale pa sploh opazila nisem, BorisM...Moram natancno preucit tolle... koza mi je ful pomembna'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2003 Kar daj Marsa,bodi čim bolj realna pri sebi,pa saj ni treba v eter napisat,ker ribice so pač sramežljive.... Lep dan tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Bela in mehka prav gotovo...gube okrog oči..definitivno..in okrog nosu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Pore???? okrog nosu...menda....ma ne vem...bom še preštudirala tole Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Imeti pore? Posebno pri ženskah ali pri dekletih. Ali pa pri moji ž......! Brrrrrrr. Bolje, da ne pomislim na to. Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 ampak ena "PORA" je pa chist dobrodoshla 666 nesramnosti....AHHH Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 x!x Odvisno od nežnejšega spola Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 Pore so po mojem gube...Lahko da je Boris prevajal iz hrvascine oz. je pac imel hrvaski vir; 'bore' - gube.Paralelne pore namrec bi najbrz tezko kdo imel. Jaz imam svetlo polt, nagnjena pa sem k rdecim licem - in res, tudi malo k jezljivosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 ..nekje prebrau, hmmm mastna koža dobro dene parfumu ,ki pa pole še fejt in predusem DOLGOTRAJNO diši, sam zarad kožne masti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 ..TU NIMA ŠVIC NIČ VEZE, GOVORIM O KOŽI ,KI JE NA OBRAZU,KI JE MOZOLJASTA IN MASTNA SEVEDA HKRATI IN POTEM MAU KAPLC PARFUMA GOR IN S TEM SE V PORE˝ BOLJ VPIJA, UCINEK PAC JE DOLGOTRAJNI GLEDE˝VONJA...DALJ CASA DISI . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 da o "SERCHKU" in BELEM TOKU sploh ne bi izgubljal besed.... :xx!: 666 nesramnih zlobkotou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 ..A TEB SE PA SPET RIGA PO NEUMESTNEM JODLANJU˝? A TUT U LAYFU IGRAS STRANSKO VLOGO? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 v svojmu vedno glavno....v tvojem pa hvala bogu nism....(samo virtualno) 666 :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. oktober 2003 Prijavi Deli 31. oktober 2003 ..a ma pokowc sploh faco? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. november 2003 Prijavi Deli 1. november 2003 Ohhoho, Borism zdaj sem se pa kar zamislil, ko se gledam v ogledalce . Ja imam že kar od otroških let gube na čelu. Kar se pa tiče matematike, glih nisem dober pr' matematiki, ufff... ima još.... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Bela koža in mehka:flegmatičnost,Bleda koža:izobraženost,Pore na čelu:miselni duh,Prehitro pojavljanje por:čustvenost,zaskrbljenost,Prave pore:pravilno razsojanje, (kake pa so prave pore, men se zdijo vse prave)Pore z obeh strani nosu:meditativen duh,talent za matematiko…(vir:www) Dosti por.... hehe, kaj pa mozoljčki... odebeljene pore, zadnjič, no ja ok pred dvemi leti, sem mel, na čelu enakostraničen trikotnik... iz treh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.