Skoči na vsebino

Kraja

Tamburin

Recommended Posts

• Komentarji 67
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

.....Roba se je kopicila, jaz sem pa vec pol ure driblala tipa iz enega na drugi konec hladilnika. Sem ter tja se mu je kaksnega sira malo vec odrezalo in je na vprasanje-lahko pustim-dobil odgovor NE  .

uff, dobra si , da si domisliš take direktne drzne igre, odločna si, hoh

Poki :palec:

Jaz sem pojem milega in vedno prijaznega cloveka. x^x x^x

Tudi zelo hude stvari oprostim.

Vendar....ce nalasc nekdo "krene na mene".....

moj soncek v skorpijoncku zlodej postane :vragec: se potesi in spet mirno paberkuje s svetom... do naslednjic :vragec: x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

...Vendar... ce nalasc nekdo "krene na mene"......moj soncek v skorpijoncku zlodej postane ......
jest se prpravljam tak delat, ker je že čas rabm ,da se tut v temu izrazim, čeprav teatralno sam, da je učinek koristen x:Dx

Ruby...hvala ti za ideje...kako bi to mene pogrelo... :vragec: :vragec: :vragec: bi pihala...če bo kdaj taka zajeb... bom s tvojo taktiko napadla... Puške gor!!! :vtz: :vtz:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Ruby...hvala ti za ideje...kako bi to mene pogrelo... :vragec:  :vragec:  :vragec: bi pihala...če bo kdaj taka zajeb... bom s tvojo taktiko napadla... Puške gor!!! :vtz:  :vtz:

:palec: Majica :palec:

Kadar hoces... x:Dx :palec: x;)x

..sita sem ljudi, ki bi radi na meni sproscali svoje frustracije :xx!:

Najbolj popenim, ko ljudje ponizujejo in zalijo druge, zaradi lastnih sibkosti :V: :xx!:

Ma za vsakega takega se najde zauba x;)x x:Dx

Še ena moja izkušnja iz ene veleblagovnice v Ljubljani....V bistvu sem šla s sosedo kar tko mal. Ona je šla po nakupih jaz pa zreven. Pa sem v košarico dala nekaj novoletnih okraskov.... By the way, bila sem dva meseca pred porodom..... torej trebuh do brade skoraj x:Dx . Pol pa grem s tistimi okraski na blagajno.... Ženska zaračuna, jaz plačam in hočem ven. Grem mimo "kontrolnih vrat (al kako se temu reče) in začne PISKATI..... Šit, obrnem se z mojim veletrebuhom in zagledam tri varnostnike, ki gredo proti meni, kot proti tanku. Poleg tega pa so vsi ljudje na več kot 15-ih blagajnah zrli vame kot v deveto čudo..... No in na koncu se je izkazalo, da blagajničarka ni "odkodirala" (al kako se temu reče x:Dx ) enega artikla......

Glede najdene denarnice pa se mi je zgodilo to: V srednji šoli sem našla denarnico na avtobusni postaji (v mojem domačem kraju). Pogledala sem osebni dokument in tip je bil skoraj moj sosed. Potem sem osebno šla do njega in mu izročila denarnico (prijazno). Tip pa jo je brez besed nervozno odprl, me sumljivo pogledal in me vprašal: " Si kaj denarja ven vzela, ker se mi zdi, da ga je blo več notri?".... :eek: :eek: :eek: Ma čist sem prebledela. Pol je pa kar usekal ven iz mene: "Ne, nič nisem vzela....Ne znam, tako kot vi ne znate reči hvala!" Se obrnila in šla!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

.... Pogledala sem osebni dokument in tip je bil skoraj moj sosed. Potem sem osebno šla do njega in mu izročila denarnico (prijazno). Tip pa jo je brez besed nervozno odprl, me sumljivo pogledal in me vprašal: " Si kaj denarja ven vzela, ker se mi zdi, da ga je blo več notri?".... :eek:  :eek:  :eek: .....

:eek: :xx!: :eek: :V:

Mene dobesedno zvije od takega cinizma :xx!: .

Dobrota je sirota, k sreci ne prav vedno.

Enkrat sem sla rezervirat za praznovanje rd en lokal v Istri. Lepo pustila torbico na strehi avta in se odpeljala. Se dobro, da sva z mamo imeli osebni izkaznici v avtu. Na pol poti domov ugotovim, da ni torbice, notri pa vsi mozni dokumenti, pa se ideks od faxa....in po dveh kolesih nazaj.

Celo do Umaga na policijo sva sli, da prijaviva. No, tam sva naleteli na tako ekipo, da je se zadnje upanje padlo v vodo :C: :O:

In vendar....obupano sedim v dnevni sobi pri mami in zazvoni telefon:....iscem to pa to...To sem jaz, sem rekla z zarkom upanja. Dobri fantina je mojo torbico nasel, sel na posto v Umagu :eek: in poklical nekaj ljudi v Kp z istim priimkom kot mojim, da bi me nasel.

Tekla sem v motel Miro po torbico in hotela fantu izrociti ves denar, ki sem ga imela v denarnici ( za ene 35 jurjev). Fant pa se je zaradi tega skoraj uzalil, ni hotel nic, se pijaco je placal :eek: :palec: x^x

Ker sem v svojem zivljenju nasla kar nekaj stvari in vse vrnila in poiskala lastnike verjamem, da je bila to nagrada narave za postenost x^x

Na.. Pa so moji sosedi ukradli avto, ker ga ni spravila v garazo cez noc..  :sori:

O, fak... kakšni ljudje obstajajo... ne moreš verjet :xx!: ... no ja, če bi ji veliko pomenil, bi ga spravila, tako da - mogoče je to dobra lekcija.... :inocent: da bo v naprej bolj cenila tisto kar ima xDDx

Dobri fantina je mojo torbico nasel, sel na posto v Umagu  :eek: in poklical nekaj ljudi v Kp z istim priimkom kot mojim, da bi me nasel.

Tekla sem v motel Miro po torbico in hotela fantu izrociti ves denar, ki sem ga imela v denarnici ( za ene 35 jurjev). Fant pa se je zaradi tega skoraj uzalil, ni hotel nic, se pijaco je placal :eek:  :palec:  x^x

Dbest!!! :palec: :vio:... čeprav jaz bi kljub temu njega povabila na pijačo...Hmmm... mogoče si mu bila všeč x:Dx

xrolleyesx xrolleyesx

Na policijo ne nesem nič več najdenega. Pod Lipco kjer se kupujejo avtomobili, sva s sestro sedeli na kavici in pod isto mizo našli debelo denarnico. Kar zameglilo se mi, notri je bilo cca 40.000 DEM. Verjetno je ženska kupovala avto ali ga prodala? Denar sem odnesla najbližjemu policaju, ki je vzel moje podatke.

O ženski, ki naj bi dobila denar in dokumente nazaj ni bilo že zdaj 5 let niti glasu. Verjetno bi se mi, vsaj po telefonu zahvalila, tako pa je verjetno slavo požel policist. Upam, da je bil pošten in denar vrnil, ali pa tudi ne. Tak pomislek se mi poraja, ker očitno bi dal moje podatke

:xx!: KAR SE PA SAMIH KRAJ TIČE PA SI MISLIM, DA SO DANES DOVOLJENE SAMO LEGALNE KRAJE OGROMNIH SREDSTEV.

:palec: :palec: UPAM, DA ČEZ NEKAJ LET TI NE BODO JOKALI, DA JIM JE KDO KAJ VZEL. x:Dx x:Dx

Guest sanjalica
...sem zanalašč sunla najdražjo barvo za lase...

:palec: :palec: xDDx (prva stvar v današnjih 12 urah in 21 minutah, ki mi je priklicala na faco nasmeh)

xrolleyesx x:Dx x:Dx No pri teh krajah banan se jaz samo smejim. Jankovič in njemu podobni ne bodo prišli na kant zaradi takih zneskov. x;)x Krasti se ne sme. Samo to, kar nam jemljejo davkoplačevalcev legalno iz naših žepov pa nikome ništa. Jaz sem tudi že videla krasti, samo srce mi ni dalo, da jih prijavim. Ampak kakšnega večjega lopova pa bom. Samo kaj, ko imajo na svoji strani take, ki jim vržejo sodne spise v predal in vse zastara. Samo poglejte našo tovarno ELAN. Krivci so še vedno na prostosti, delavci pa delajo za 70 jurjev. Ali to ni kraja x?x x?x :xx!: :xx!:

:vragec: :vragec: se težko znebiš x!x

Moja prijateljica vedno kaj ukrade pa ne vem kaj naj storim.

Naj se pogovorim z njo? Ali naj jo prijavim?

Ali naj ostaneva prijateljici?

Jaz pa ne kradem. Jaz nisem taka kot moja prijateljica. Jaz sem postena. Ja ne kradem. Kaj pa vi?

Lep pozdrav vsem bralcem.

Zakaj se mi zdi, da nimate srca, da bi pomagali ob stiski?

Se mi samo zdi ali je res? Se mi zdi, da imam pravi obcutek, ampak morda se motim. Ne vem.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...