Skoči na vsebino

Glas,smeh

borism

Recommended Posts

js pa sploh ne vem č znam kričat, al pa vreščat, al pa kakršno kol tako hudo štimo vn spustit x:Dx sej č se ful vživim v debato, mal povzdignem glas, sam da bi pa na koga kričala k me je razpizdu recimo.....se ne zgodi.....takrat moj glas rata leden, ubijavski pa čist miren, tak da paše zravn k sarkastičnim in ciničnim izjavam k jih sikam v nasprotnika :o|o: marsikdo bi dost raj vidu da bi namest tega skrolila k žvat x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• 3 months later...
  • Komentarji 105
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

lej jo brihto! ;) :palec:

no tegale si pa RES ne morem rpedstavljat pr teb - da bi ful vrescala! xsmx xsmx xsmx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ko smo glih pri glasu in smehu... mimi me debelo gleda, zaspano mezhika, ker sem jo cist vznemirla, ko se naglas krohotam, ko si rpedstavljam totalno vrescavo cocci! xsmx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
Baje imam nežen glas, žuboreč, včasih mogoče rahlo piskajoč - ampak raje to kot kakšen nizek glas. Govorim pa prej tiho kot glasno. Smehov imam nešteto, dogaja se mi tudi, da se od koga v moji bližini nalezem vrste smeha, celo načina kašljanja. :eek: Od fotra sem se navadila, da kihnem z vso silo in naglas in ne "kih" ali "ačih" kot mali mačkon, ampak močno, zdravo - tako kiha cela naša familija. x:Dx

joj kako jaz kiham, da je en reku, hihihihi,. cist isto kihas kot moj fotr! x:Dx :o|o:

jaz pa imam se kar mocen glas, a ne vrescec ali prediren... mal zamolkel nekak... bojda kar prijetnega (mam fidbek, sem delala na tel. liniji mdr.)...

prej nizkega kot visokega, srednjega... ni nic posebnega, a vseeno si me folk totalno zapomni, tud po glasu, klicem v zdravstveni dom (pa najbrz veste, da me blazno redko tam vidjo in slisjo tud), pa recejo najveckrat o marseniceva... :)

(ena sestra je riba, druga pa sco - medic., od teh ki hodim - giny, zoby)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ko smo glih pri glasu in smehu... mimi me debelo gleda, zaspano mezhika, ker sem jo cist vznemirla, ko se naglas krohotam, ko si rpedstavljam totalno vrescavo cocci! xsmx

joj, ej, dejte nehat, jst sm še v službi (pa še delat morm vmes), pa me čist čudn gledajo k se režim tle v ekran xsmx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

a ni kul no! x:Dx zabava! :P

kot bi si mene predstavljal, da bom cist z rokami ob telesu, mirno, brez mimike in tko... cist brez da bi se premaknila.... to ni mozno, jaz vsa muvam ko cvekam, krilim in vse.....

vrescava pa tud jaz nisem... xsmx

Picasso

ja, tecno.... pozabim sory, bom zdaj same resne govorila, da se noute smejal... ;) :D

Picasso

• 3 months later...

neznansko maram smeh, zlo rada se smejem...

se mi zdi da je prevec tecnih fac. x:o)x

sem clo postala manj zahtevna in clo komedijam se znam blazno narezhat.

recimo zadnjic sem gledala eno pa tolk bedasto, da haloo, sam sem se totalno rezala zraven..

ko je joe pesci igral enga mafijca, ki mora dostavit 8 glav svojmu mafijskemu sefu in so torbe zamenjal in cela zmesnjava in skoz so ble tiste glave.

pravzaprav neokusno in cist mim, sam sem vseen crkavala od smeha zraven, tolk je blo absurdno.

tko da, naj mi dajo na tv res smesnosti, ne pa one neke. :sick:

lohk so tud bedaste, z jimom careyem...

al pa clo romanticnih mi je blo enih par vsec, recimo z Benom Stilerjem, za umret.... z de Nirom zadnjic nekje, se ne spomnim naslova filma...

zakaj ni tega?

mamo nov let, program, se koljejo (pazi jaz obozujem akcije, kriminalke, shizim na Kill bill pa taksno, sammm... xrolleyesx)

dajte mal smeha no.

no sam tolk.

ce kdo bere 'kompetenten', naj zrihta kake komedije rajs - ampak sam dobre... xDDx

Picasso

smeh...prva liga...brez tega se ne bi dalo žvet....pa brez smisla za humor tud ne....

veliko se smejem....razen ko padem v kakšno krajše obdobje zresnjenosti....tisto mi pa itak škodi.... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

smeh je pol zdravja x^x ni ga čez kaki prijetni večer, ko se režiš ene par ur....in to brez vzroka oz ker se je pač nekdo začel smejat x:Dx x^x edino kar je smotano je to, ko te potem drugi dan bolijo mišice x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Najbolj pa sem se narežala komediji Meet The Parents (Njeni tastari)... no sploh komedije s Ben Stillerjem so mi mega :palec:

No njemu se nasmejim na ves glas... x:Dx

Meni se je pa ubogi Stiller tam tako smilil, da se iz sočutja nisem mogel smejat. Ko bi se sam v njegovi koži znašel mi sigurno ne bi šlo na smeh :inocent: :o|o: x:Dx x:o)x x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

to to punce!! xokx - in fant(je, ce bodo). ;)

mamo podoben smisel za humor! xDDx

a ne valkira, no to mi je tud vsec pr teb, mas tole.. to je ful kul, a ne ben stiler, ja morda njeni tastari glih" xsuperx

a ne amis, no mi pa se itak ze mal dlje 'poznamo' (ko tko recemo, je to v glavnem misljeno TUKAJ.. da se poznamo, z amis smo se 1x vidl, prav tko z Valkiro, aja seveda, sco, no pa smno pri podobnem humorju x:Dx, bingo pa to x:o)x x:Dx)

Picasso

Če vam je tole s Stillerjem tolk všeč, dejte še pogledat Hot chick al pa Deuce Bigalow - 1. del....tale model ma tub fore...kva je že Rob Shneider. :inocent:

Men sede, če se kdaj tok režim, da jokam zravn...to je sicer redko, ampak se parkrat na let zgodi, al pa, da se tok smejem, da sm kr tih, k ne morm sploh glasu spustit, sam usta odpiram, k riba in se v bistvu krohotam, sam potihm. :inocent: Nobenmu nč jasn, a? xnckrivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...