borism 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 GLAS,SMEH;DIHANJE:pomen…. Osoren,oster GLAS:močan,silovit značaj,Popačen glas:skrivnostna narava,Zvoneč glas:vesela narava,Hripajoč glas:melanholija,Utrujen glas:mračna narava,Ganljiv glas:otroški čut,Hresteč glas:«lajavost«,rad ogovarja,Odločen,prepričljiv glas:plemenita narava,Glas prijetnega zvoka:izredno dobra narava,Hrapav glas:jezljivost,vsiljivost,Drgetajoč,strahopeten:občutljivost,(unjkav)glas:povprečnost,Bučen SMEH:površna veselost,Širok smeh:iskrenost,Smejanje z stisnjenimi zobmi:neiskrenost,dvoličnost,Smeh z okroglimi jamicama na obrazu:čutnost,plemenitost,Vidna zgornja dlesen pri smehu:neuvidevnost,indiskrecija,Brez vzročni smeh:podlost,Priljubljen smeh:dobrota,Prezirljiv smeh:izoblikovanost,aroganca,Slučajno ogalšanje,vzdihavanje,ipd.:salba volja,Zadržano dihanje:močna volja,Povdarjeno dihanje:slabost…. (vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Za glas pa pri meni vse drzi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Meni glas veliko pomeni. Vcasih mi je clovek cisto ql, ne prenasam pa glasa in smeha in potem imam ful odpor do kakega cloveka brrrrrr Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Za glas pa pri meni vse drzi! Glas je kvaliteta po kateri lahko človeka spoznamo skozi vse njegovo življenje ne glede na to, koliko časa ga nismo slišali. Po glasu se lahko dela tudi diagnostika zdravja in trenutne psihološke situacije.V Sloveniji je vsaj en odličen diagnostik (hrvaškega rodu). Iz glasu lahko razberemo ali človek govori resnico ali laže in še mnogo drugih stvari. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ja, a ne, Cosma? Glas je lahko zelo nekompatibilen z videzom (navadno pa je kompatibilen z osebnostjo)...Tudi jaz imam tu kar 'stroga' merila - hocem reci, FUL mi pomeni glas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 O, Vojko, , 'glih' ti... Midva sva namrec vzpostavila kontakt prvotno prek 'glasu' in ne prek pisanja... Sicer pa imam mocen glas, prepricljiv , poudarjam in vse... nekako vcasih globlji ali pa zelo visok, smejim se na glas, od srca, a precej... 'neestetsko'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Skoraj vse drži tudi zame. Pol sem pa ziher fajn... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ma ja, a ves vrescavi glasovi-visoki toni, pa prisiljen glasen smeh buaaa..mene kar zmrazi.Vsec mi je glas Natase Dolenc, tak pompozen,,,wow za zensko ali pa globoki zametni moski glasovi. Davno tega sem imela **prijatelja**, ki mi je bil ljubsi po telefonu poslusat kakor pa v zivo gledat . Definitivno sem audio tip. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Mene najbolj motijo uni narejeni glasovi, ko se nekdo pretvarja, da ima drugačen, bolj prijazen ali pa tak, bolj osladen glas. nenaravnost me najbolj moti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 joaj, ne sme glas piskat, pa neki čiwkat, potem je vse o.k., potem je oseba uravnovešena v nek pogled skladnosti karakterja. No ja, vse je odvisno koliko je oseba stara. Rad bi se že v prvo izognil osebi, ki tko poje˝vendar mi ne uspe, ker se zavem,da je to grdo. Ampak vseen vztrajam, da bo treba se urit v tem, hmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Glas je lahko zelo nekompatibilen z videzom (navadno pa je kompatibilen z osebnostjo)...Marsa... Se popolnoma strinjam...včasih sem sebe prepričevala...ko sem prvič slišala kak glas...ah, ne gnjavi se, saj vidiš...da je fajn človek...pa se je sčasoma izkazalo... :xx!: Se mi je pa že zgodilo...da sem se zaljubila...v človeka...zaradi glasu.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 ... smeh z okroglima jamicama v licih... glas pa bolj nizek... smeh pa na vsa usta pa to... Marsa pravi neestetski... ko se režim, se režim! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 Lepo je slišat prijeten glas! Najmanj mi je všeč,če kdo vrešči name,posebno po neupravičenem... Edina obramba,da prideš na njegovo frekvenco ali pa se umakneš! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ma----vse drži..Močan, zveneč, globok.....oh in ah glas..in smeh...pišuka...tudi Ko pa sem jezna...takrat itak ve cela ulica....pa se niti ne rabim kaj dosti truditi....samo malo globje vdihnem..pa je. Moja mlajša hči ima isto močan glas....ista mama Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Nataly - baba in pol! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ma----vse drži..Močan, zveneč, globok.....oh in ah glas..in smeh...pišuka...tudi Ko pa sem jezna...takrat itak ve cela ulica....pa se niti ne rabim kaj dosti truditi....samo malo globje vdihnem..pa je. Moja mlajša hči ima isto močan glas....ista mama Mogoče bi izkoristila svoje adute v umetnostne namene! Če je pa poleg vaju še tretja oseba,se mi pa res smili.A veš,da lahko dobi okvaro sluha?! Kaj imate veliko ali malo ulico,to je tudi pomembno? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 No...moj res ne sliši več tako dobro kot je včasih Ni moja krivda...upam vsaj - menda po službeni dolžnosti A veš Boris - da sem bila na neki avdiciji lani...in ni bilo nič iz tega...prehitro govorim..menda...ja za napovedovalko.Bi pa šla....to bi bilo za mene...glasu mi hitro ne zmanjka Marsa tudi ti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Aja...ulica.....ni kdo ve kako velika....samo nekaj blokov Itak ful mirno delujem..tako, da bi težko kdo prisodil ta glas meni Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2003 No vidiš,da tvoj trpi...pardon,zdaj ne več ko ne sliši več tako dobro! Ja,zakaj pa ne napovedovalka!Saj to,da prehitro govoriš se da naučiti.Vem ti hočeš v čim krajšem času,čimveč povedati.Ko telefoniraš,je to bolje in ceneje!Mirno deluješ;potem je pa tako kot pri "mirni vodi,ki bregove dere".Takšne so še bolj nevarne,ker takrat ko eksplodirajo imajo grozno veliko moči;menda! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2003 Prijavi Deli 2. oktober 2003 Ja ni vse zlato kar se sveti. Tako pri nasmehu ne moremo vedet, včasih kakšen je človek. Mogoče ima zaradi slabih zob zadržan smeh. Volkec ima zaenkrat cele zobe Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Ha...... jst tud mirno delujem, pol je pa včasih kdo full šokiran...... Glas.. ni visok, pa zelo nizek tud ne, bi rekla prijeten.. včasih globlji, če dolgo čvekam, lahk pa ga kr visok dvignem, če vzrojim, kar se naredi največkrat zarad drugih, ker se tega držim, da če kdo dvigne frekvenco v pogovoru z menoj, jo dvignem tudi sama.. Smeh pa odvisno od situacije, najprej hihtetanje, ki se lahko sprevrže v krohotanje, če je kej res smešno.... pa solze mi pol zraven tečejo.. Ah ja, lahko je tud oster, al pa zaničljivo poniževalen, freh, tud prijazen.. 100 barv glasu lahko imam... tud zveneč... vedno je pa čist in jasno slišeč.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 7. oktober 2003 Prijavi Deli 7. oktober 2003 Dokler sem pri miru res delujem mirno..samo kaj, ko ne morem biti dolgo pri miru...vedno je nekaj v kaj moram dreznit, ali prevrnit kaj . Na videzno nedolžen videz je bil včasih..je pa res, da me glas ohoho krat izda - me folk po glasu na daleč prepozna..tako kot hoji..ali smehu. Aha...smo po smehu slišali, da si ti v službi... Ravno včeraj mi je sodelavka izrekla ful pohvalo(sicer tipična devica ampak je gut ): toliko si skozi dala pa si vedno nasmejana...A? ni to lepa pohvala?No, da se povrnem nazaj h glasu..teman, globok, močan..menda spominja na žamet...(to jemljem, kot pohvalo) prosim! Samo zdaj trenutno ni..ker me lovi prehlad - pa je nekoliko čuden - še meni, ki sem vsega hudega vajena Aja..ko sem resnično jezna....takrat znižam glas. Postanem nevarno mirna in tiha. Priprem oči, stišam glas in se popolnoma umirim....in čakam....pol pa.....vidi hudiča Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Zvoneč glas:vesela narava,Ganljiv glas:otroški čut,Odločen,prepričljiv glas:plemenita narava,Glas prijetnega zvoka:izredno dobra narava,Bučen SMEH:površna veselost,Širok smeh:iskrenost,Smeh z okroglimi jamicama na obrazu:čutnost,plemenitost,Priljubljen smeh:dobrota, Recimo, da tole velja za moj glas oz. smeh. Na splošno mi ljudje pravijo, da imam zelo lep in prijeten glas. Odkar veliko dela opravim po telefonu, sem že dobila nekaj povabil. Se pa seveda menja z razpoloženjem. Če sem želostna je bolj tih, če sem vesela je zvoneč, če kaj hočem je ganljiv, če prepričujem je prepričljiv. Zelo rada tudi pojem in po mnenju veliko ljudi, bi bila lahko pevka pravijo, da imam lep glas in posluh. No ampak to je že druga zgodba. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Prava Ribica torej, Masinca! ko si omenjala po telefonu... Tudi meni so ze rekli tole... nekdo pa enkrat tudi na nekih informacijah ali kaj, ki sem nekaj hotela, pa mi je rekel oni - ali vam je ze kdo rekel, da imate ful privlacen glas? ... Tudi jaz zelo rada pojem, vendar je moj glas zelo redko tih... Tudi za 'ganljiv' ne bi dala roke v ogenj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 ... Na živce mi gre otroški glas pri ženskah. ...Meni tudi. :o|o: Kao - je zdaj 'punckica' ona... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.