Skoči na vsebino

Glas,smeh

borism

Recommended Posts

• Komentarji 105
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, Bobnar, tole... kako vemo?

Ma, iz fidbeka, v glavnem (sem delala na telefonu skoraj eno leto, pa ti veckrat kdo kaj rece, ali recejo, da so me spoznali po glasu, ker imam tak ... 'izrazit' glas, ali kaj podobnega)...

Pa - tudi jaz se nisem marala slisat, potem pa se navadis na svoj glas - ves kolikokrat sem ga poslusala v studiih in vse, ko smo montirali npr. ali pa pac ze tedaj, ko sem odpela.

Poleg tega sem veckrat sodelovala tudi v reklamah, kjer ni slo za petje, pac pa (tudi) za govor.

Sem se pa nekoc javila za spikerico na Studentu in bila sprejeta in celo ze vadila z Nado...

Potem pa se nisem ufurala dovolj, pa se z Jonasom sem se skregala, pa sem po skorpijonsko tedaj odsla. x:Ix x:Dx

Tako da sem sicer zavzela dovolj kriticno stalisce do svojega glasu, vendar pac nekako vseeno vem, kaksen je. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

GLAS,SMEH;DIHANJE:pomen….

Odločen,prepričljiv glas:plemenita narava,

Glas prijetnega zvoka:izredno dobra narava,

Širok smeh:iskrenost,

x:)x Ali sem res to jaz x?x

Bo že držalo, če tko piše x;)x

Helena,nič se bati,saj so same dobre lastnosti...če ne pa poglej svoje poste za nazaj,po katerih si poznana...

Za glas pa pri meni vse drzi!  x;)x  x:)x  :palec:

Glas je kvaliteta po kateri lahko človeka spoznamo skozi vse njegovo življenje ne glede na to, koliko časa ga nismo slišali.

Po glasu se lahko dela tudi diagnostika zdravja in trenutne psihološke situacije.

V Sloveniji je vsaj en odličen diagnostik (hrvaškega rodu).

Iz glasu lahko razberemo ali človek govori resnico ali laže in še mnogo drugih stvari.

Vojko

Se povsem strinjam Vojko s teboj!

Glas je zrcalo nas samih!

Pevka xsingx

...mah glas se spreminja, ujutro je bolj počasn in globok, tut hripav, heee, potem ,ko se telo zave, da spet treba nekaj počet, se glas ogreje´in začne ponovno v rutinskem zaletu x:Dx

Pokowc ne ocenjuj vse po kadilcih ali tistih,ki ponoči grešijo...

Ja, res, ne moreš ocenjevati na ta način.

Seveda, marsikaj vpliva na naš glas, zato ga moramo spoštovati in ga imeti radi, če želimo, da nam bo dobro služil!

Vpliva lahko zelo veliko; naše čustveno stanje, ponočevanje, se pravi porušen bioritem, pa tudi cigateri oz. zakajen prostor.

Na glas vpliva vse, kar nosimo v duši! Glas je pravzaprav odraz tega, kar nosimo v njej.

Toda tudi zjutraj je lahko glas čist in zveneč. Odvisno od naših vzorcev in predstav. Brala sem veliko o tem, pa je ena znana operna pevka rekla, da ona lahko brez problema poje kadarkoli. In zato z vadenjem prične okoli 6h zjutraj.

Sama te jutranje ure raje porabim za meditacije. Sem pa naprimer že vadila ob 7.30 zjutraj in bilo je fino. Ker sem se tako naštelala. In je šlo. Vse je v naših glavah.

In, kot sem že rekla, do svojega glasu moramo biti spoštljivi! Čim kaj izsiljujemo, ali hočemo nekaj na silo doseči, se nam bo glas uprl, se 'zlomil' in ne bo zvenel. S to prakso se dnevno soočam in je dobra za urjenje potrpljenja in ljubezni do sebe.

Glasu odraža tudi človekovo življenkso energijo, iskrenost, ipd

Veliko bi se še dalo napisati o glasu, kot tudi smehu, ki je tudi odraz posameznika in njegove osebnosti... osnovno pravilo pa je

'Imej se rad in tvoj glas bo čist, zveneč, topel,...'

Pevka xsingx

Men tud glas ful pomemben... se tud nisem marala poslusat posnete, ampak po enem letu sinhroniziranja risank se ful navadis sam sebe poslusat.. se mi zdi, da sele potem lahko nekak iz distance vidis kaksen glas imas..

Vedno sem imela obcutek, da imam ful visok in cvilec glas, pa sploh ni tko. Kadar sem normalne volje mam v bistvu ful lep glas. Je pa res, da mam na odru se vedno vcasih probleme... ko igram kaj takega, kjer je velik teksta in s kaksnimi ful mocnimi custvi, vedno zacnem cvilit... Sva z reziserjem ze navajena - ga samo pogledam, pa vem, da sem pretiravala. x:o)x In potem se zavestno potrudim, da nizje govorim...

Pa moj lubi ma tud ful lep glas.. sem ravno danes razmisljala, da je bila to ena prvih stvari, ki mi je bila vsec pri njem..

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

(vir:www)

S katerga vira si to dobil, ej primejdunej, jaz pa sem opazil da govorim blazno tiho, ponavadi, .... mislim www, primejdunej to je lahko kjer koli... napiši stran

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Potem pa se nisem ufurala dovolj, pa se z Jonasom sem se skregala, pa sem po skorpijonsko tedaj odsla.

Zafrknjen tip tale Jonas. Vem, da se je enkrat moja klapa hotela spravit na njega, ker je verbalno nekoga okrcal, češ ja sam najbolji maher. Pa je hitro zbežal ven iz lokala (takrat bilijard klub BOSS). Prevelik gobec ma tip in ko zaslišim njegov glas na TV, kar obrnem kanal drugam.

Ja sam ka mali pao s lipe

Uh, Volk - jaz sem Jonasa kar dobro poznala, pa sva imela... ma, nekaj mi je zasral moj synt... Pa tko.

Pol sva pa se z Mitjo pisala 'zabavni horoskop' za Ž.

Tisto na RS-u pa sem res bila besna, ker sem mu glih 'oprostila' synt, pol pa je sel v 'napad', v bistvu vnaprej, preventivno, za morebitno obrambo, ce bi jaz kaj kenjala za synt...

Pa nisem hotla synta naprej metat, pa se bockat z njim, pa si mislila - kaj mi je tega treba! - pa kar sla...

Tako da ... pac, nimam glih dbest izkusenj z njim, sem pa to dala na stran in se pravzaprav kar zabavam, ko ga gledam/poslusam.

Vodnar pac... x;)x

Pravzaprav pa sta prav zares in dejansko z Aakhutom imela nekako podoben image v tistem casu (kaj pa vem, 15, 20? let nazaj)... ali pa sta nekako izzarevala podobno. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

no ja...

z jonasom smo se dost druzhil vchasih....she k je na shubo hodu...pa pol na biljard akademiji tut...drgach je pa totalno prepotenten.....enkrat se je prou pochas na svojmu choprju peljal mimo plochnika...prepochas in uzhgal po tleh....totalna zabava za cafeplochnik x:Dx

:vragec: x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ja, takrat... se na Subicki (sva oba z Jonasom hodila, vendar je on sel pol na Vic, se mi zdi... no, jaz pa na aranzersko)... pa smo tam pred Medexom paradirali pa povsod (Aakhut - se spomnis zurov z Nebcem pa z Mirotom NOvakom ke okoli, pa Miha Hocevar je hodil, pa Bitenci, ma - vsi reziserji slovenski so hodili pred Medexa takrat v tistem casu x:Dx)...

Pa Jonas je takrat bil kul, blazno brihten je bil vedno, pa zabaven pa duhovit... Ja, malo je bil ze tedaj aroganten, kasneje pa res postal se bolj, prav prepotenten, kot pravis.

Sem ga pa tudi jaz dozivela v pocasnem kadru pred posto na chopperju (sam tedaj ni uzgal - je sel prepocas.. xDDx x;)x )... :palec:

Picasso

Saj res... Hawlinati, glasbena druzina... Saj 'tamalega' Hawlinata zdaj veckrat vidim, joj, Nebca sem zadnjic srecala v Kostanjevici... Aja in celo ze dvakrat!!! Ima tam nekaj...

Enkrat so se rolali cez cel center s takim ogromnim kolesom, ko je notri stal lahko, to je bilo noro, kwa so in smo zganjali, res... sem zdajle se spomnila malo vsega tega.... Noro! :fool:

Picasso

• 2 weeks later...

Smeh/analiza po samoglasnikih:

HAHA-globok,odkrit in pogumen.To je smeh ljudi,ki drugim nič ne očitajo.

HEHE-to je vzvišen meketajoč smeh ki lahko marsikaj prikriva(komplekse manjvrednosti),to je kot smeh skozi,drugi pa naj bodo previdni.

HIHI-mladostni smeh,izdaja privoščljivost.Tile so manj nevarni od tistih z HEHE.

HOHO-šok,presenečenje,čudenje.Tako se smeji človek,ki je prizadet in ni hudoben smeh.

HUHU-smeh sprenevedanja,ko nas spreleti srh ali groza.

Lp!Borism :palec:

jaz mam haha, pa moja babica tud očitno, hehe, hehe, (tolk o tem, zanimivo da mam, na spletu pa vedno hehe, nevem zakaj sem se očitno tko naučil, hehe je tist pomenljivi nasmešek, haha, pa ko je kaj smešno....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 year later...
<{POST_SNAPBACK}>Prava Ribica torej, Masinca!  x:)x

Tudi jaz zelo rada pojem, vendar je moj glas zelo redko tih...  x:)x

Tudi za 'ganljiv' ne bi dala roke v ogenj...  :vio:

...hehe, kaj sem našla.... x:Dx

....se vidim v tem... :o|o: ....bogi moji sosedje se mi zdi no... :inocent: ...ko pojem, bemu, pol ne vidim nobenega razen sebe, pa si dam duška... xredx

In tudi sploh mamo vsi v družini močne glasove... xrolleyesx ...grrrr.... to se preveč sliši, pa tudi pri meni mi gre na živce, v kaki debati, ko v čustvenem zanosu kaj pripovedujem.... xrolleyesx ...bi lahko povedala bolj tiho, pa bolj mirno... ah.... :xx!:

x:Ix xsingx x:Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

glej jo!!! x8Dx :palec: x:Xx

ja, ti si tok fajn, vse bolj Ti si in taksna si mi vse bolj vsec... si se cist razcvetela... ni cudn da glih o petju govoris. :palec: xDDx

'Kdor zeli prepevati, bo vedno nasel pesem'

(*svedski - a ni to odstekan nekak? - pregovor)

Picasso

Hehe.... x:Ix x:Dx x;)x

...mah, v fazi ribjega pospravljanja sem valda pospravila slušalke in mikrofon nekam.... pa ne najdem... x:Ix x:Dx ...bi se mal afnala, tko za dušco... x^x x:Ix x:Dx

...mhm...those who wish to sing always find a song... sem mela nekje napisano... pa še res je.... xDDx x;)x x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...