češpljica 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 kdor poje zlo ne misli......... moj glas čaki je ena kolegica rekla..maaaaaa kot da bi ostiral tančico za tančico,čist počasi v vijola barvi.......na zdej vse veste...... moj smeh......hja moja najtesnejša sodelavka se je na enem izletu z menoj smejala pa smejala...hehehepa pravi,dej se še mal smej,se tak fino smejiš......))))) na pol si pa vedi.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
optimistka 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Smeh ....Včasih se mi zdi, da sem rojena igralka. Ni mi pa jasno zakaj se smejem pred drugimi, ko mi je hudo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Jaz mam pa tak cvileč otroški glas. Po telefonu me velikrat zamenjajo za otroka. Je blo ful smešno k sem zadnjič neki za mamografijo in denzitometrijo okol klicala. Me je par ljudi kr vprašal zakaj to potrebujem, pa sem rekla, da za mami. (čeprav nisem) Al pa k so mi v konzorciju hotl vezat v otroški oddelek, jaz sem pa v resnici naročila ful resno knjigo o zgodovinskem jezikoslovju. .... pa še ful je takih zgodbic Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glas je lahko zelo nekompatibilen z videzom (navadno pa je kompatibilen z osebnostjo)...včeraj sta mi v pol ure dva rekla, da sta si me po telefonskem razgovoru predstavljala kot starejšo in... debelo!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 jaz mam pa tocno tak glas kakrsna sem.razen da mam grozen smeh. :|||Rezgetam in vse taksno.mal mam zamolkel glas in skripav in pocen, sicer pa bojda kar simpaticnega. Bast - zakaj pa debelo? Si kaj vprasala? Odkod so to pobrali, me zanima... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni pa vsi pravijo, da imam mil, prestrašen glas. :xx!: Res je, lohk potrdim, prvo kar sem te vprasala po telefonu, ko sva se slisali enkrat, je bilo, zakaj si tolk prestrasena al nekaj tacga. Prijeten glasek imas, sam mal mors moci dat not. Selene ima tud lep in simpaticen glas. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Po mojem 100%!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Kaj pa pomeni glas, Mihaele Margan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 Zame je smeh pol zdravja, bolj ko se smejim boljs se imam. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz mam pa tocno tak glas kakrsna sem.razen da mam grozen smeh. :|||Rezgetam in vse taksno.mal mam zamolkel glas in skripav in pocen, sicer pa bojda kar simpaticnega. Bast - zakaj pa debelo? Si kaj vprasala? Odkod so to pobrali, me zanima... a ni hecno? mam nizek glas (pa spet ne ful nizek), in se mi dogaja, da so ljude presenečeni nad mojo pojavo... sam, da si te po glasu predstavljajo kot debelo... ja, drugič sem vprasala, in je deklca rekla, da je moj glas širok, ne samo globok (čeprav tudi), ampak prav širok (je poudarila). zdej mi prihaja asociacija na vodo (moj ribji asc. in sco luna), najbrz obstaja tud astrološka povezava z glasom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 seveda... bik ima zvonek glas, prav tako ma lev mocen glas... tehtnica bolj svohcenega, tud riba, takega mehkega... dvojcek cveketa, zlobudra, tud riba vcasih, devica ima zadrzan glas, kozorog resnega... skorpijon je odlocen ali ima globok glas (lohk pa cista kontra - eros ramazzoti recimo pa se kaksni sco imajo tak nosljajoc glas al nekako cuden). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 tehtnica si po glasu, riba in rak. kaj sem pa jaz? lev? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 zlobudravega vcasih, tud rezkega.. lhok tud hrupnega, kot lev, sam da lev pocasnejs govori, strelec pa hitro in zaletavo. Tko hrupna se ti zdim? levovsko? ne dvojckovo zlobudrava? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 marsa, tvoj glas si čist predstavljam... me prou zanima, če je res tak moj pa je torej škorpijonsko globok, ribje mehak, strelčevsko zaletav in vodnarsko... ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 položaj merkurja najbrž tud vpliva na glas...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>se mi zdi, da maš precej močen glas. Tko da ... ja, bolj levji. čeprov .... govoriš pa tudi kr hitro. Hm, ne vem. verjetno bi se vseeno za leva odločla.haha, hecno, tega mi se ni nihce rekel, po glasu da bi bila lev... mi je zanimivo.to si najbrz zato tko sklenila ker sem cista opozicija tebe po glasu. merkurja, bast? mah, ta bolj na ritem, tekocnost samega govora. vodnar? zelo razlicno... lahko pocasno in hrupno, lahko cist hitro in zaletavo, kdaj ima kaksno govorno napako, lohk momlja recimo... jeclja... kot tud dvojcek. sem iskala en kratek intervjujecek bast da bi se lohk prepricala, ce je 'pravi' - moj glas namrec. pa ne najdem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 a ti mas tacga? Human. Moj je pa cist nehuman (a ne mystica )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 zverinskega! x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ma nimam levjega, ce ze bucnega, prej morda bikovskega, mal zamolklega...sicer pa velik poudarjam, pretiravam... kot tule v pisanju.Vrinjam stavke in vse to, sam z glasom nakazem (navadno ) vejice in to. vrescat znam pa tud jaz zelo dobro... ...mocen pa je moj glas, ce cem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 aja hm,,, vrescat... a ves da tega pa v bistvu sploh ne vem ce znam... mislim tko *po zhensko* al kaj. ker jaz znam bolj rjovet.. pismu sem zgleda pol res bolj lev kar se tega tice. Pa vpit... znam. in to ornk. pa 'runkat'...pa *ssssikat* Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Moj glas je tudi dokaj udaren-ko kaj odločno povem vsi stojijo mirno .Moram pa tudi pazit kaj delam, ker ga hitro zgubim -BikTo me v preteklosti ni oviralo pri mojih glasnih podvigih Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Meni pravijo, da imam zelo močan glas in da ne znam tiho govorit. Če ne govorim glasno me niti ne slišijo, ko pa "zatulim" se me pa vstrašijo Sem kar zadovoljna s svojim glasom samo včasih bi se res lahko zadržala Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 dbest, to pomeni da si odlocna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 hmm sploh ne vem kakšen je moj glas lahko je močen, znam tud dobro kričat, včasih govorim prepotiho, včasih preglasno... ena taka mešanica... morm mal povprašat naokol smeh pa hmm pravjo da je moj smeh ful nalezljiv... k se v bistvu skor skoz smejem... pa včasih se ne morem nehat pa baje se moj smeh sliši daleč naokol no kakor kdaj Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Pri naši hiši je vedno glasno. Pa ne zaradi prepira, ammpak enostavno zato, ker vsi glasno govorimo, se smejemo in na splošno glasno izražamo svoja čustva in občutke.... Sama sem pa tako in tako vedno nasmejana-saj se po fotkah vidi, ko vedno kažem zobe.... No, znam pa biti tudi zadržana.... Baje, da takrat izgledam stah vzbujajoče.... A, videz vara, spodaj sem mehka in nežna dušica.... Moj moto je: smej se in zdav boš!!!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.