Skoči na vsebino

Posmrtno življenje

afrodita

Recommended Posts

quote:

quote:

Ali verjamete v potovanje duš?

Ali verjamete, da je telo samo obleka naše duše,

ki jo menjamo skozi življenja?

Ali pa verjamete, da je življenje eno samo?

quote:

jasverjamem, dasem vtrujen :/

Ej, a ti samo zvezdice nabiraš?!

Deli na socialnih omrežjih

quote:

quote:

Ej, a ti samo zvezdice nabiraš?!

nestekam? zakaj?

amibos razlozila?

Ja, več objav... več zvezdic, a ne?

Oprosti, ampak tvoj odgovor je bil neumesten.

Mogoče bi pa še enkrat poskusil.

Vem, da zmoreš bolje.

Pa upam, da si se naspal. icon_smile_wink.gif

quote:

Ja, več objav... več zvezdic, a ne?

Oprosti, ampak tvoj odgovor je bil neumesten.

Mogoče bi pa še enkrat poskusil.

Vem, da zmoreš bolje.

Pa upam, da si se naspal. icon_smile_wink.gif

quote:

ja pasem se res :) koncno.

pase na soncu sem biv.

aja, tko grejo tiste zvezdice.

se nisem poglabljav vnjih, sem jihpa opaziv.

vsekakor ma LN vredi dizajn :)

maj, glede teme, pa semi zdi, dasem faliv, res.

malo pa tudi ne, saj mije morda dusa govorila

naj grem ze 1x spat ;)

jepa tudi res, da nevem kaj dusa je???

morda semjo ze opaziv :) pa nisem vedu, da je bla ona :)

a toje tko, ko sem biv veseu in srecen?

kajje dusa?

Ja, mislim, da na nek način verjamem. Ko sem prebrala Potovanje duš, se mi je naenkrat zazdelo vse tako jasno, logično, kot bi se mi kockice mozaika strnile v jasno sliko. Zdi se mi, da sem dojela smisel življenja, da sem našla odgovore na vprašanja, ki so me prej morila- zakaj tako živim, zakaj se mi to in to.. dogaja, kako to, kako ono..Zakaj so ljudje taki in taki..

Našla sem nek svoj notranji mir, zdi se mi, da razumem vse ljudi zakaj so taki kot so, nikogar ne sovražim (se pa seveda določenim ljudem, s katerimi ne shajam, umaknem. Jih pa ne sovražim več!). Verjamem, da se nam vse dogaja z določenim namenom, da se razvijamo, da se razumemo in ljubimo, da sprejmemo ljudi takšne kot so.. Spremeniš lahko itak edino sebe, svoj odnos do vsega.. In mislim, da sem končno našla resnično svobodo in na nek način tudi srečo.S tem, da sem spremenila kup stvari v SVOJI GLAVI.

Pravzaprav ne razmišljam kaj preveč o posmrtnem življenju in nasploh o tem ali verjamem v to ali ono- verjamem v vse, kar mi daje svobodo in lajša dušo, seveda v okvirih sveta in družbe v kateri živim (ne želim se odmakniti od realnega sveta v katerem živim).

Na nek način sem iz totalnega nevernika postala neke vrste vernik, s tem, da moja vera nima nič skupnega z verstvi sveta, krščanstvom itd.. Saj me gotovo vsak razume- takih vernikov nas je vedno več.V to me je prisilila življenska situacija in taka vera mi je pokazala pot naprej.Nikoli nisem izgubila smisla in volje do življenja, a skorajda bi izgubila življenje. Sedaj pa ga bom naprej preživela v veri, da sem na svetu z zame posebnim namenom in da me potem čaka nadaljnja pot.

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

• 2 months later...

Verjamem v potovanje dus in v posmrtna zivljenja, verjamem, da telo je obleka duse, vendar mislim, da bi bilo neodgovorno ga jemati samo kot to - telo je navsezadnje tisto, ki nam omogoca izkusenje tega sveta in tega zivljenja, brez njega smo samo zavest in telo je v tem zivljenju nas vodnik. V ponovna zivljenja verjamem predvsem tudi zato, ker smrt ni nikoli nekaj koncnega, temvec je stalen proces v cuklusu zivljenja in smrti. Osebno jemljem vsako spremembo za majhno smrt necesa starega in rojstvo necesa novega. In tako tudi fizicni smrti sledi ponovno zivljenje.

Telo je sposobno imeti in upravljati z samo doloceno kolicino energije, potem se utrudi. In tako kot moramo spati, da ga sproti obnavljamo, se telo enkrat dokoncno utrudi in umre, dusa pa gre naprej. Zakaj mislim, da dusa ne umre? Ker je dusa del (podoba) Boga, je svetloba, v svojem bistvu smo narejeni po bozji podobi in Bog je neminljiv, vecen.

Anatha

Ali verjamete v potovanje duš?, mene tale stavek tako privlači, da ga še vedno experimentiram.

Ali verjamete, da je telo samo obleka naše duše,ki jo menjamo skozi življenja?

tako!

duša mora biti skrita, pa naj bo v privlačnem pogledu ali grintavem izgledu.

Ali pa verjamete, da je življenje eno samo?, realno gledano je lafy Samo eden!

vse drugo je samo privlačno´ razmišljanje

pokowc

Hmm, vedno znova se vprasam, kaj to sploh realnost je, in ugotavljam, da se razlikuje od resnice, in da realnost, kot jo dozivljamo mi, ni resnicna. Mislim, da obstaja ena resnica, ki pa je ne moremo dojeti, zato si pac ustvarimo vsak svojo realnost ~ toliko o izrazu realno gledano :)).

Se pa strinjam, da je to zivljenje, ki ga zivimo zdaj, v tej obliki in casu, eno samo in neponovljivo.

Anatha

• 4 weeks later...

Uh porkadio. Tale tema pa je ze malce zaprasena.

V kaj jaz verjamem. V vse. Ne verjamem pa v to, da pred rojstvom in po smrti ni nic. Vesolje obstaja 15 milijard let in da mi imamo sanje oz. zivljenje, ki traja od 70 do 90 let. In to v neskoncnem prostoru. Ne! Ne verjamem v to. To je strasna izguba casa in energije, ce bi drzalo da zivimo samo enkrat. Zavest nikoli ne odmre.

Ja sam ka mali pao s lipe

Tole vse skupaj imam že kar nekako razdelano. Verjamem pa ne v posmrtno življenje ampak v neskončno bivanje v različnih formah, vse je energija in materija, tudi telo je le močno skoncentrirana energija. Tu na zemlji smo, da pridobimo določene izkušnje, ki jih v drugih energetskih nivojih ne moremo. Še posebej nam pri tem pomaga svobodna volja in izbira. In tukaj smo dokler se ne naučimo svoje lekcije.

Moj moto pa je, da poskušam zraven tudi čim bolj uživati, saj nam naše telo in bivanje na tejle zemljici lahko prinese mnogo užitkov, ki jih drugače ne bi nikoli izkusili.

andrej

Škoda, da nam ti naši možgani ne dovolijo, da bi se spomnili nazaj.Če opazujemo majhne otroke in verjamemo v reinkarnacijo, ugotovimo, da se spomnijo tam do tretjega leta marsikaj.Žal vse pozabijo.Nekaterim pa je dano,da v regresiji ali pri klinični smrti ugotovijo marsikaj.Nekaterim je to dano, drugim ne.Kaj pa bi bilo, če bi bilo vse jasno, potem ne bi imelo take cene.Tudi stvari na cenenih razprodajah niso cenjene.

• 10 years later...

Ali verjamete v potovanje duš?

Ali verjamete, da je telo samo obleka naše duše,

ki jo menjamo skozi življenja?

Ali pa verjamete, da je življenje eno samo?

Vem za Potovanje naših Duš , ... kajti tudi sam sem pripotoval iz Drugega - Svetlega Planeta .

Vem zeloo Dobro, da je telo Le Obleka moje Duše in Njenega Duha ki je iz Stvarnika, in nekoč bom to telo ki bo postalo neuporabno odvrgel.

In upam, da se mi potem nebo treba nikoli več inkarnirati kot sem se moral do sedaj.

Ni pa nujno, da se nebom še kdaj, seveda, če bo Stvarnik-Bog tako želel.

Drugače pa imam dost' teh inkarnacij že za sabo, tko, da, ...

Je pa Tale Inkarnacuja nekaj Popolnoma Posebnega , Kajti Inkarniral sem se v Posebnem Času ; Času Duhovnega Prebujanja Človeštva ki bo Hkrati potekalo z Prenovo Vseh VseVesolij ( ki vsebujejo Vesolje podobno našemu ) , in bo hkrati tudi " Veliko Čiščenje " Planeta, Zaradi "Velikega Dogodka" ki se Bo Zgodil v Naslednjih 12 - 21 Letih .

Lp + xsrcx

Ja sej, tistim, ki je vse jasno sploh ni treba biti tukaj.

andrej

OOOpajade, ... Tudi Tisti , Boljši , Morajo od časa do časa priti semkaj, da povrnejo zablodele duše na Pravo Pot .

Nikomur pa Ni " vse Jasno " , Razen Stvarniku-Bogu , Ki Je SuperInteligentna Velesila E-notnega Prostorja (po Einsteinu) , ki potem ureja Vse znotraj Sebe .

No, zunaj Nje(ga) pa itak Nič Ni, tko, daaa ... je To-To xsrcx

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...