Skoči na vsebino

Hoja

borism

Recommended Posts

HOJA/Hod:pomen…(astrovedeži pravijo,da se hoja vidi v 3.hiši;bo verjetno kdo pokomentiral!Marsa?! )

Živahen korak:gibčnost,prepirljivost,

Brezskrben korak:lenost,

Nemirna hoja:spremenljiva narav in razpoloženje,

Ravna in počasna:modrost in stabilnost,

Negotova hoja:malenkostnost,negotovost,

Hoja po vrhovih stopal:sramežljivost,neodločnost,

Copotanje s petami pri hoji:razmetanost,

Hoja z celo površino stopal:iskrenost,čistost,

Hoja v ravni liniji:močna volja,odločnost,

Stopala obrnjena navznoter:vsesplošna slabost….(vir:www)

Deli na socialnih omrežjih

Jaz zelo hitro hodim, sem gibcna in dinamicna (pri hoji), kot da natancno vem vedno, kam grem (samo vrzem puscico energije, pa se potem 'prostorsko prestavljam').

Se ne zaletavam med hojo, sem zelo artikulirana. V bistvu imam odlocno in poskocno hojo. x:)x

Boris, 3. hisa - tudi lahko, a to se mi zdi malo prevec splosno... vse zivo so pokazatelji, med drugim predvsem aspekti marsa in merkurja (in med njima) - sama imam konjunkcijo obeh, oba pa se s soncem in z luno in tudi tadva med sabo.

Sicer pa imam v 3. hisi Saturn, kar pa se ne sklada ravno s tole teorijo - saj saturn ni znan glih kot hitrostnez med planeti... xDDx

Pa 'hitri', nestalni znaki (ali mars v teh znakih): Dvojcek, Devica, Strelec, Ribi.

ASC Dvojcek, devica, skorpijon, strelec...

Pa tudi Luna ni zamenarljiv dejavnik tu, se zlasti, ker predstavlja nas dnevni ritem... tudi tu so seveda vstete predvsem 'hitre' Lune...

Itd...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Enkrat, ko sem bil v bolnišnici sem imel posteljo poleg okna.

In potem sem gledal cel ljubi dan, kako so ljudje hodili mimo.

težko, drsajoče, poskakujoče, pa vlekli so noge, nekateri potiskali, joooooooj, človek verjeti ne more.

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

... bil sem vedno nekak hiter, bolje rečeno prehiter sam, ko sem slišau kirtike; a to pa je un tahitri´,sem si nato začel govorit, da to pa ni dobr, da je treba mau brzdat in tko... .dosegu sm tale efekt počasnosti tko, da preklapljam sedaj. Men ni tuja ne hitra ne lenobna hoja, vse pride prav.

So pomembne tut roke ,kako jih mečeš pred sabo oz.kam jih sploh vložiš x:Dx

Se morda hoja tut podeduje,hmm?

Hihi...ko sem bila maskirana - me je folk prepoznal - po hoji.

Menda značilna hoja...rahlo pozibajoča...včasih zasanjana....in zamišljena..vsekakor nekaj posebnega očitno.

Moj me je pa pred leti v Zrečah spoznal po nogah - v kabini se preoblačim in mi kar potisne ključ not.

Ja, kako si pa vedel, kje sem?

Po nogah - medvedka x:Dx x:Dx x:Dx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Primejdunej kako pa naj jaz vem kako hodim, hehe, dobil se mle ene par komplimentov na to teh pa ne morem štet za resnične, hm ja kot kdaj, včasih počasi trdno modro(mercur bik), ko razmišljam, včasih lahkotno(luna tehtnica), včasih pa samozavestno v liniji gremo kamor gremo (mars scorpio, alpa sonce oven....) hm v tretji hiši mam jupiter, vse skup v kozorogu, kaj pa vem, dosti hoje? v bistvu res večino odmorov sem na nogah, ampak to še nič ne pomeni,..... hja, tretja hiša dokaj prazna, čeprav ob enem mam pa tam kao najmočnejši planet (glede na astrowin, program)...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...