borism 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 GIBI,GESTE:pomen…. Številčni gibi:nervoznost,neiskrenost,Maloštevilni gibi:modrost,hladnokrvnost,Prezirljiv pogled:prezirljiva popustljivost,Pogled z višine:oholost/ošabnost,Pogosto zmigovanje z rameni:važnost,Gibi odhoda:skromnost,Rahlo opazni gibi:sramežljivost,Nenaravni gibi:pretirana samokontrola,Trebuh navzven(vamp):brezobzirnost,predrznost,Ropotanje z stopali:nepotrpežljivost,Ponosno držanje:hvalisanje,nagnjenje k pretiravanju…(vir:www) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 GIBI,GESTE:pomen…. Številčni gibi:nervoznost,neiskrenost,Nervoznost... Neiskrenost... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 GIBI,GESTE:pomen…. ...Ponosno držanje:hvalisanje,nagnjenje k pretiravanju…(vir:www) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 Kam pa spada tole (ta moja "gesta")? Jaz si vedno, ko kaj delam (ko sem ful zatopljena v delo), žvižgam. Tega se niti ne zavedam, ampak so me na to opozorili drugi. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. oktober 2003 Prijavi Deli 3. oktober 2003 OH JA take so mi vedno všeč hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Jaz pa sem očitno nepotrpežljiva, ampak tega sem se prevzela, te navade namreč,...Če to sploh je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Ah, Bobnar, ko si moški v moji prisotnosti popravlja uro, ovratnik, kravato.......pa jaz vem, da nisem kar tako ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Igranje ženske z lasmi v prisotnosti moškega.... (potrebna je ) :o|o: Pa se mal 'civciv' z otroskim glaskom - pa mal uchki pa tko... ... pa te majo not, Bobnar! Pa seveda Nino.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Kaj bi pol vse blo z Mr. Beanom??? Če bi ga šli študirat? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 Ti ej, boris kaj pa če pokazem lepo iztegnjenega sredinca.... hehe kaka gesta je pa pol to? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Zanimivo. No, Bobnar, kako pa veš, da grejo babnci pregrešne misli po glavi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 Pa seveda Nino.. hehe, ja zadnjič sem skori nasedu , hehe, taka brhka črnolaska čist moj tip, sošolka... hehe, ampak ne, nč ne bo, trenutno imam srce drugje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 24. oktober 2003 Prijavi Deli 24. oktober 2003 če sedi ženska s prekrižanimi nogami, in nogo vrti v gležnju, pomeni da ji je nekdo všeč mene so pa glede žmerkanja obtožili, da tako fante osvajam. (žmirkanje- saj ne znam slovenskega izraza, naj mi kdo pomaga ) Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 A misliš mežikanje; pomežik ...? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 A misliš mežikanje; pomežik ...? eureka! Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 glede žmirkanja,... to so me zafrkavali, pa nisem sploh vedla, zakaj, dokler nisem enega fanta pritisnila ob zid, da mi je povedal. Mislim, da je to ugotovila ena moja kolegica in to varjanto tud sama sprobala na prefoksu in s tem dobila večjo oceno. punce probite, baje deluje Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. oktober 2003 Prijavi Deli 25. oktober 2003 ..ni iskreno. oz. a ti je živc v očesu poču? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 Igranje ženske z lasmi v prisotnosti moškega.... (potrebna je )PO mojem ti naše še bolj zvite trike poznaš... Če se ženske v prvo vrsto zdrenjajo in cel koncert proti Bobnarju gledajo in se ob tem igrajo z lasmi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 hahja, Jania K. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 prst v nosu....prisotnost muce 666 zlobkanih -ou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. oktober 2003 Prijavi Deli 30. oktober 2003 aakhut in the mood........odsotnost nekaterih postou... 666 zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 kok mamo lustne teme, pa sploh ne vemo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 kako ves, da ti nekdo laze? bojda ko ljudje pogledajo v levo, razmisljajo racionalno, v desno pa emocionalno.pogosto, ko koga presenetimo z vprasanjem (neprijetnim, recimo), pogledajo v levo...ahmmm...in si v tistem trenutku izmislijo izgovor. ni vedno laz, ampak baje je to kar preverjeno, da je skoraj vedno neresnica Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 jaz sem tud slisala tole... zanimivo, ne, potem ugovotila, da mi je pogledat levo, ko razmisljam o cem, bolj 'nenaravno' kot v desno. sam vse pa ne drzi.jaz vcas begam s pogledom pa se praskam po faci, pa ne lazem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. september 2005 Prijavi Deli 30. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako ves, da ti nekdo laze? bojda ko ljudje pogledajo v levo, razmisljajo racionalno, v desno pa emocionalno.pogosto, ko koga presenetimo z vprasanjem (neprijetnim, recimo), pogledajo v levo...ahmmm...in si v tistem trenutku izmislijo izgovor. ni vedno laz, ampak baje je to kar preverjeno, da je skoraj vedno neresnica jp,velika razlika je tud ,ce pogleda levo dol ali gor,al pa desno dol ali gor.tako tocno ves v katerem predelu mozganov se nahajajo njegove/njene misli.razlika med "se ne spomnim"-ko brska po mozhganih ,da bi se spomnil in laganjem,ko brska po izmisljenem.velikokrat se clovek ,ki lazhe,takoj ko izrece lazh popraska po nosu ali s prsti lase daja za uho...pa she dost je teh fint.sam je fora v tem,da ce vse to ves,lahko namerno nekoga speljes,pa zanalasc lazes ,pa vseen pogledas drugam....,tko da spet ne more vedet ,da lazes recimo. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.