aakhut 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 dejmo se zment u prestolnici....pa tistim k je prebliz, se lohk chez bouc pa vrshich pelejo... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 ... če bo še zmeri prebliz, pa lohk na Trbiž zavijejo (da bo mal internacionaln), pa pol čez Italijo na Novo Gorico... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Ti, v Kranjski gori majo tud sonce.. samo potlej boljš, da se zmenimo za december, januar, februar...ko imajo tudi sneg (no, ČE ga imajo!) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Kdo se pa veseli v Lj. meglo zavijat? Še dobro da mamo Trojane, da zadržijo meglo tam doli... Odvisno na kateri strani stojiš? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Pol pa pejmo v Rim... a ne vodjo vse poti tja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 UuupS, Mateja, pri nas rečeš, da greš v Rim, no , ko..... heh, greš z Matejo in pol! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. oktober 2003 Prijavi Deli 8. oktober 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Party Party We Want Party, Party Party... hja že dva tedna sem v LJ pa še na nobenem dobrem partyu nisem bil, zadnji je bil lunin vse ostalo je blo dolgčas (v mojih časih ni prav nobene selekcije vsaka mona lohk pride gor na faks.....) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 ...(v mojih časih ni prav nobene selekcije vsaka mona lohk pride gor na faks.....).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 Hja kaj pa, če enkrat naredite luna party v prekmurju edino prvajalce boste rabili eni ostalo bo ok x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. oktober 2003 Prijavi Deli 9. oktober 2003 http://www.kulinarika.net/lokali.asp http://www.matkurja.com/slo/resources/busi...ss/restaurants/ http://www.sloveniaholidays.com/slo/seznam...p?izb=1&okraj=5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 I can't get no satisfaction... and i try and i try, hm pravzaprav b povsem lahko spet šli v pekel tam mi je blo zlo všeč, hehe, mislim, ja hm cela slovenija je majhna, in vem da je folk proti centralizaciji, ampak ljubljana je v vseh pogledih središče slovenije, geometrijsko populacijsko.... in najlažje je vsem priti v sredino, kot pa večini čez pol slovenije in en parim pa okol vogala, jaz osebno čist nič nisem nevoščljiv tistim ki majo iz ljubljane pol par kilometrov, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 10. oktober 2003 Prijavi Deli 10. oktober 2003 He he, El Nino, ti bi spet v Pekel, ker že poznaš pot in se drugič ne bi več zgubil, a ne? Ma mene je tam motilo edino to, ker je preveč "fina" restavracija. Sem bolj za domače gostilne, domače vzdušje... Drugače pa je tam ful lepa okolica. Ampak lepot ima Slovenija še ogromno! Fajn bi bil tudi kak pohod na kako planino, pol pa se ustavit v kaki planinski koči na joti ... No, ne vem, kolk ste drugi kaj za hodit po planinah... Jaz bi predlagala Slavnik, sam že v naprej vem, da me boste štajerci ignorirali, če ne tudi gorenjci in notranjci... :o|o: Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Po peklu ni drugega, kot pekel :!: Če ne verjamete, ovce zgubljene, vzemite vžigalnik in si z njim cvrite podzapestje. Nobeden ne zdrži popolnoma nič :!: To je opomin :!: Da ne govorim o trpljenju, ki pride po grehu! Ponavadi je to spolnost! Zdaj si pa predstavljajte svoje najbolj občutljive organe, kako zaboli!? Zdaj si pa predstavljajte svojo dušo, ali je ta bolečina hujša, kot tista, ki vam je sojena, če se ne obrnete proti Absolutnemu Dobremu? Ne bojte se! Vzemite tisto, kar vam pripada! Predvsem pa pravim to izredno inteligentni osebi, ki nastopa kot elnino. Mlad si še! Se pa trudi, da boš dober! Se počutiš zavrženega, vendar boš to že prebolel in se usmeril v življenje Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Potem pa se pripravita še na "kritično presojo" ostalih članov ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Ma mene je tam motilo edino to, ker je preveč "fina" restavracija. Sem bolj za domače gostilne, domače vzdušje... Drugače pa je tam ful lepa okolica. Ampak lepot ima Slovenija še ogromno! Hehe jaz sem ful za fine restavracije, sam je pa res da solato še jaz naredim boljšo...... He he, El Nino, ti bi spet v Pekel, ker že poznaš pot in se drugič ne bi več zgubil, a ne? Ja contesa... hehe, mi je uspelo slikat Marsino slabo stran hehe the dark side of the moon, čeprav Marsa sploh mi ni jasno kaj s tem misliš slaba stran... men se zdita obe glih.... (pa jih bom spet slišal čez mojo ovnovsko površnost ))) ) hehe Kljuka... hm, nič kaže se zahvalit za kompliment, te pa morem razočarat ko ne mislim tako kot ti..... Uporabil bom tvoje besede, ki pa bodo skozi moja usta zvenela drugače, Po peklu ni drugega, kot pekel, .... hehe še res je, v tistem peklu je bilo prav nebeško.... o ovcah izgubljenih, no ja dokler nismo prišli v pekel, je bilo res kar tko, vžigalnik bi pašal k je blo mal mrzlo, ampak ni blo panike, da bu ga jdi cvru pod zapestjem, kljuka dobivam občutek da sva si podobna podoben si tistemu mojemu neučakanemu egostičnemu delu, ki je bil svojčas zelo izrazit, in sem se navadil napast ta del, zato ker je predvsem nekoristen in neumen, nepotrpežljiv, k ne prebere o čem sploh gre tema,... kot sem rekel Pekel, je kraj, na zemlji, blizu vrhnike, to ni kakšen biblijski pekel, temveč lepa oaza miru hladu lepega neba kjer pada dež samo ko nas ni, in strežejo relativno dobra kosila, kjer tečejo hladne vode, in vodijo spolzke stezice...... zelo daleč od kake bolečine mi je prav žal, ali pa od kake grešnosti, pravzaprav vsaka cerkev je bolj grešna... to je kos čiste dokaj neokrnjene narave..... ko grem v ta pekel, ki je pravzaprav antipekel, se usmerim v življenje... ponavadi je to spolnost...... heh, vsak užitek če pretiravaš se obrne v bolečino, tako kot adrenalin ko ga je ravno dovolj doživljaš orgazme ko ga je malo preveč te je na smrt strah...... simpl, spolnost je pač še ena reč, hm najbrž edina ki ji jaz nisem obrnil hrbta.... ker se mi zdi dovolj naravna in hehe dobra koristna.... lepa seksi, pač, zakaj za vraga čene sploh živim, nekdo je moral se... khm teleščkati(sem se zaobljubil da bom uporabljal to besedo) da sem nastal........ če je to del ljubezni ne more biti slab, kljukec, v mojih skromnih iskušnjah je ljubezen rešitev iz vseh tegob ki jih predstavlja življenje, vodilo skozi vse probleme, končni cilj, ljubezen sočutje do vseh, ..... sem se pač moral razpisat, k pišeš predvsem meni, zato ti predvsem, povem, da sem mlad, se trudim, sem že dober, se ne počutim zavrženega kot se morda počutiš ti, vendar vem da boš to prebolel in prebral to temo od začetka in videl, da ne gre za pekel, ter se usmeril v življenje, in ugotovil da govorimo o čudovitem srečanju...... Lunatikov in Lunic.... (uau) Ajd Kljuka no hard feelings, sam, me jezi ko dela folk iste napake kot jaz. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Hm razmišljam, kje bi se lahko dobili, jaz ne poznam ravno centra slovenije... tak da ne bom predlagal lokacij, brez veze bi se bilo spet dobit v peklu, čeprav se nam je zdelo tam fino, se nam bo tud kje drugje, tko da če kdo pozna kako fajn lokacijo blizu ljubljane po možnosti nagnjeno mal na štajerski konc, da bo za vse malo bližje, z besedo na dan.... čim več kot je lokacij boljša bo izbira, po kakem mescu ali dveh ko se odločimo kje je dabest, pa se lahka odločimo in se dobimo.... hehe čeprav bi morda bila dobra ideja da jo zavijemo na primorsko čez zimo pa rajš poleti bolj gor na štajersko..... no ja, bom jaz mal povprašal, moje kolege... (predvsem kolegice) če poznajo kako fajn lokacijo... pa naredte še vi isto, bo že kaj padlo ven iz tolko odprtih glav.... če bo treba pa mal nagnite... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 EL NINO kapo dol, al pa klobuk, ruto, torej Je Kljuka mislil, da ste ga ubogali in v pekel šli , čeprav se mi dozdeva, da točno ve, kje ste bli, a ne Kljuka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 El Nino! tole je bla pa ena boljsih stvari,ki sem jih zadnje case tle gor prebrala. Nekaj podobnega sem mela jaz enkrat debato z enim duhovnikom, ki je ugotovil, da sem boga in da bo molil zame, da bom nasla pravo pot. :xx!: Ceprav sva se prej po ure pogovarjala o tem, kolk se mam fajn, da mi gre studij ful dobr, da delam zraven se en kup zadev, ki me veselijo, pa da mam ful v redu fanta... ampak nekje vmes sem omenila,da ne hodim v cerkev... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Aja, pa da se vrnemo k temi. Da se ne bomo kregal kje je center pa to... kaj pa Geoss? Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Kaj pa boš tam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 nimam pojma. A. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Lahk gremo tja, hehe, tud dokaj zelena lokacija.... hehe,ho, sam ji manjka en tak karizmatičen imenček kot je Pekel ,hehe sicer pa moje ime izhaja iz Geos... Georg, Jurij, Jure hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. oktober 2003 Prijavi Deli 11. oktober 2003 Jaz tud ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.